- 27 Mart 2014
- 928
- 1.090
- 133
direkt bakıncaymış bi de kese yuvarlaksa kız fasülye şeklindeyse erkek diyolar
Benimki fasulye gibidirekt bakıncaymış bi de kese yuvarlaksa kız fasülye şeklindeyse erkek diyolar
Aklina daha guzel seyler getirsen ne zaman cinsiyet belli olur ne zaman hareket etmeye baslar gibiKızlar siz benden baya öndesiniz masallah rehber oluyorsunuz bana.
Size bir sorum olcak düşük olayları kaç aylıkken oluyor ya da söyle diyim kac aydan sora risk cok azalıyor
Benim yuvarlak kesem :)benim sanırım fasülye gibi. yanımda yok ultrason kağıdı hiç bakamıyorum şu an ama akşam bakıcam, ve sanırım solda, yani elime alıp baktığımda.
Hadi gözün aydın cnm inş bende yarın görürüm cnm dua et bana cnmÇok şükür kalp atışını gördük6+6 ymisiz satla uyumlu gidiyoruz :) bulantı için dramamine yazdı
Tatlim kapi gibi genetik testim var yine de vermediler gecen sene.9ay para vere vere aldim ignelerimi.ben de onu merak ediyorum dr rapor veemiyorsa kendimizi savunacak bir mecra varmi acaba diyeCanim sende kan pihtilasmasi varmi..eger sonucun varsa zaten dr kendi cikartiyor..devlet ozel farketmez..
Inşallah canım sen de gel güzel haberlerle :) bu bulantı olmasa o kadar keyifli ki herşeyHadi gözün aydın cnm inş bende yarın görürüm cnm dua et bana cnm
Aa öyle şeymi olur ya buyuk doğum hastaneleri fln varsa başvur rapor çıksın tatlım Dr a gidip surekli yazdirman gerekecek o zaman da farkını veriyorsun 10 küsür lira ama 20.günde bir gidip ilaç yazdirmak gerekecek seni yorar o da ileri günlerde git gel mutlaka başvur tatlım üniversite hastanesjne hatta özellikle riskli gebelik biriminden randevu al talep etTatlim kapi gibi genetik testim var yine de vermediler gecen sene.9ay para vere vere aldim ignelerimi.ben de onu merak ediyorum dr rapor veemiyorsa kendimizi savunacak bir mecra varmi acaba diye
Ne farki var acaba bizimde elimizde genetik test sonucu var ve doktor rapor cikardi 1tanede yazsa 10tanede yazsa ben hic para ödemiyorum 1lira bile vermedim bugun 6 kutu aldim mesela ..Tatlim kapi gibi genetik testim var yine de vermediler gecen sene.9ay para vere vere aldim ignelerimi.ben de onu merak ediyorum dr rapor veemiyorsa kendimizi savunacak bir mecra varmi acaba diye
Amin insallah .. Takvim yapmaya bile korkmustun ilk zaman ama bak bebegin buyuyor ve yarin goreceksin onuBu arada ben daha hic Dr a gitmedim yarın ogleden sonra randevum var inşallah hem kese hem bebis gorucem maşallah burda sizleri okudukça heyecan yapıyorum darısı bana guzel haberler duymak için
Amin canım inşallah ben de görürüm o zamanları kesinlikle ilk zamanlar çok korkuyodum ama şükür gün geçtik ce alıstim onla olmaya Rabbim evlatlarımizi kucağımiza alacağımız günleri konuşmayı da nasip etsinAmin insallah .. Takvim yapmaya bile korkmustun ilk zaman ama bak bebegin buyuyor ve yarin goreceksin onu
Bugun bana el salladi sanada yakinda sallayacak anne iyiyim diyecek :)
Benim oturtu şeklinde bulantim bazen çıkıyor bi tuafim yani dünden beri kasigim ağrıyor buda canimi sıkıyor urtuyorum offf bu stresler nezaman azalcakInşallah canım sen de gel güzel haberlerle :) bu bulantı olmasa o kadar keyifli ki herşey
Canım kasık ağrısı bu ara bana da giriyo adet oldum sanıyorum o derece bi on dakika sürüyo mide bulantısı için de kalp atışı başlayınca bulantı başlar dediler benim de senin gibi hafifti üç dört gün iyi dedim böyleyse geçer ama cuma başladı kusma berbat hale geldi inşallah senin olmazBenim oturtu şeklinde bulantim bazen çıkıyor bi tuafim yani dünden beri kasigim ağrıyor buda canimi sıkıyor urtuyorum offf bu stresler nezaman azalcak
Benim oturtu şeklinde bulantim bazen çıkıyor bi tuafim yani dünden beri kasigim ağrıyor buda canimi sıkıyor urtuyorum offf bu stresler nezaman azalcak
kızlar benim de 7 haftadan sonra kusmalarım bulantilarim artmıştı . Kasık ağrısi normal çünkü bebisler büyüyor rahim genişliyor ondan bnde hala var sıcak tutun kendiniziCanım kasık ağrısı bu ara bana da giriyo adet oldum sanıyorum o derece bi on dakika sürüyo mide bulantısı için de kalp atışı başlayınca bulantı başlar dediler benim de senin gibi hafifti üç dört gün iyi dedim böyleyse geçer ama cuma başladı kusma berbat hale geldi inşallah senin olmaz
benimde arada kayboluyo sonra cee der gibi aniden geri geliveriyor çokta takılma canımarkadaşlarım bugün 7+5 deyim ama bulantılarım azaldı normal migöğsüm bastırınca acıyo hala halsizlik ve iştahsızlık devam ama şu bulantılar nerdeyse yok gibi bugün çok mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?