2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

gogusler indi eskisi kadar şiş değil ama yorgunluk aynı bazen bakıyorum karnımda bısey yok gıbı hıssedıyorum ama bazen de farkettiriyo mesela yerde oturdum karnım iki kat patates soydum hemen ağrı girdi her zaman belirti olmuyo işte canım

Cook tesekkur ederim canim Allah razi olsun inan insana bi teselli soz yetiyor..inseallah hayirli haberler veririm..hepinizin hamilelegi coook kolay gecer umarim:)

Kızlar adet kanaması gibi kan geldi çok korkuyorum ağrım sızım yok sizce normal mi? Eşimi bekliyorum doktora gitmek için

canım ya biz senle benzioz sanki benim de eskisi kadar şiş değil bastırnca acıyo sadece karnımda özellikle yatarken birazcık sızlama şeklinde oluyo çok olmasa da , dediğin gibi bazen diyorum sanki karnımda bişey yok gibi ,ama demekki normal bunlar

Herkese merhaba bizden
Bugun görüş günümüzdü bebegim buyumus hareket ediyordu kipir kipirdi ..Doktor amcamiz kalp atimlarini yine dinletti bize hersey de yolunda cok sukur
Iki hafta sonra ikili test icin gidecegiz
hayırlısı olsun canim sevindim inşallah herşey yolunda gider bebişimizin cinsiyetini öğreniriz gittiğimizde

bende kilo almıyorum canim 51im hala akşamları farkediyor. belki vücut zayıf olduğu için belli oluyordur benimde hafif bir şişlik var sabahda gitmiyor artık bak takvimimdede yazıyor

Kızlar adet kanaması gibi kan geldi çok korkuyorum ağrım sızım yok sizce normal mi? Eşimi bekliyorum doktora gitmek için
Kan uyusmazligi yada kan pihtilasmasi varmiydi sizde ?
Umarim bebek iyidir öylesine bi kanamadir canim .. Dualarimiz seninle bizede haber ver

Insallah canim .. Walla bugun gordum ya ellerini ayaklarini Allahim dedim ne guzel bi duyguymus birde hareket etmeye baslasa ne yapariz acaba ..
Benim doğum tarihi 5 Temmuz Allah izin verirse. seninle çok yakın Benim randevum 17 aralıkta bundan önce 6 haftalikken gördüm. çok merak ediyorum. Nasıl olduğunu. baya baya bebeğe benziyor mu?

Benim doğum tarihi 5 Temmuz Allah izin verirse. seninle çok yakın Benim randevum 17 aralıkta bundan önce 6 haftalikken gördüm. çok merak ediyorum. Nasıl olduğunu. baya baya bebeğe benziyor mu?
Benzemez mi elini ayagini oynatiyordu hic yerinde durmadi :)
Her sekilde bildigin bebek goruntusu usg fotosuna bakinca inanamiyorum bu benim.icimde mi diye

Güzel annişler selamlar. Bizimde bugün görüş günümüzdü. Yaramazım amuda kalkmış duruyodu :))) doktor hazırlıklı olun çok yaramaz bişi geliyo dedii. Gümbür gümbür kalp atışları. Bide günümüzden 4 gün önce gidiyomuşuz. Mutluluğumuza diyecek yok. Ee bi maşallahınızı da alırız

Kizimda her ay ortalama eczane parasiydi farklıydı muayene ucretiydi derkn 50tl civarı ödedim. o kadar istedim üniversite den. kendileri teşhis koydukları halde.ogreciyiz biz veremeyiz dediler. uzmanlari bnim hastam değilsin dedi. devlete ve özel gittim onlar da biz teşhis koymadik diyip vermediler. sonuçta eşim ugrasamam bukadar parasini veririm dedi kaldı öyle

Al_pi canim gozun aydin hepimiz saglikla aliriz kucagimiza yavrularimizi insaAllah..6 temmuz gorunuyor benimde dogum tarihim insaAllah.benim goguslerde agri tamamen kayboldu bulantim en basindan cok hafifti zaten decavit i kullandiktan sonra ozellikle bulantim oluyor onun disinda bulantim yok..korkmaya zaten hazirim esimde korkuttu bgun biraz beni goguslerin kuculmus dedi iyice bi kurt dustu icime..randevumu erkene aldrmaya caliscam yarin..benim durumumda olan var mi acaba

Cok ilginc canim ya hangi sehirdesin sen.ben ozele gidiyorum ordaki dr.um cikardi hemen cok ilginc yaa elinde belgende var ilk defa duydum
Çanakkale'de yaşıyorum. malesef kimse ugrasmadi ilk gebeligimde.bunda tahammül etmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…