Kuzucummm masallah ona 41 kere masallahBuyumus buyumus ellerini ayaklarini oynatiyordu kipir kipirdi masallahhh .. ☺
ayy aslında böyle görünce mutlu oluyorum demekki normal diye düşünüyorum. bende kesintisiz 10 gündür heralde sürekli bulantı oluyordu bugün noluyo dedim Allahım bi sorun olmasın. o zaman kendimi rahatlatiyim bari canım ya senin diğer belirtiler devam ediyo mu peki?
Cook tesekkur ederim canim Allah razi olsun inan insana bi teselli soz yetiyor..inseallah hayirli haberler veririm..hepinizin hamilelegi coook kolay gecer umarim:)Anladim canim hayirli olsun diyelim insallah guzel bir deger gorursun sonucunda.yanliz suan erken gebelik donemi oldugu icin dikkat et yorulma agir tasima ayaklarini uzat otur dinlen yani..en fazla bu tavsiye olabilir asiri agrin veya kanaman olursa acile basvur tatlim..
canım ya biz senle benzioz sanki benim de eskisi kadar şiş değil bastırnca acıyo sadece karnımda özellikle yatarken birazcık sızlama şeklinde oluyo çok olmasa da , dediğin gibi bazen diyorum sanki karnımda bişey yok gibi ,ama demekki normal bunlargogusler indi eskisi kadar şiş değil ama yorgunluk aynı bazen bakıyorum karnımda bısey yok gıbı hıssedıyorum ama bazen de farkettiriyo mesela yerde oturdum karnım iki kat patates soydum hemen ağrı girdi her zaman belirti olmuyo işte canım
hayırlısı olsun canim sevindim inşallah herşey yolunda gider bebişimizin cinsiyetini öğreniriz gittiğimizdeHerkese merhaba bizden
Bugun görüş günümüzdü bebegim buyumus hareket ediyordu kipir kipirdi ..Doktor amcamiz kalp atimlarini yine dinletti bize hersey de yolunda cok sukur
Iki hafta sonra ikili test icin gidecegiz
inşallah bişsey yoktur canım sanki biyerde okumuştum oluyo arada diyeKızlar adet kanaması gibi kan geldi çok korkuyorum ağrım sızım yok sizce normal mi? Eşimi bekliyorum doktora gitmek için
bende kilo almıyorum canim 51im hala akşamları farkediyor. belki vücut zayıf olduğu için belli oluyordur benimde hafif bir şişlik var sabahda gitmiyor artık bak takvimimdede yazıyorKızlar iyi akşamlar. Hediyeleşmek hem sünnet hem güzel olur:) Ben katılırım. Çekiliş yapıp özelden adreslerimizi gönderip gönlümüzden ne koparsa yollarız. Benim sorum var size. Benim karnım büyüyor fark ediyorum fakat kilo almıyorum. 500-600gr almışım. Normal mi? Hamile kaldığımda 48.5 kiloydum. SAbahları aynıyım, akşamları 49.1 - 49.7 arasında değişiyor.
Birde beni düşün sukret ben daha hic gormedimayyy benim doktorum geç çağırıyor beni. özledim çocuğumuuu... 17sinde gidicem ikili test için.. taa 26sında gitmiştim
Insallah canim .. Walla bugun gordum ya ellerini ayaklarini Allahim dedim ne guzel bi duyguymus birde hareket etmeye baslasa ne yapariz acaba ..hayırlısı olsun canim sevindim inşallah herşey yolunda gider bebişimizin cinsiyetini öğreniriz gittiğimizde
Kan uyusmazligi yada kan pihtilasmasi varmiydi sizde ?Kızlar adet kanaması gibi kan geldi çok korkuyorum ağrım sızım yok sizce normal mi? Eşimi bekliyorum doktora gitmek için
Benim doğum tarihi 5 Temmuz Allah izin verirse. seninle çok yakınInsallah canim .. Walla bugun gordum ya ellerini ayaklarini Allahim dedim ne guzel bi duyguymus birde hareket etmeye baslasa ne yapariz acaba ..
Benzemez mi elini ayagini oynatiyordu hic yerinde durmadi :)Benim doğum tarihi 5 Temmuz Allah izin verirse. seninle çok yakınBenim randevum 17 aralıkta bundan önce 6 haftalikken gördüm. çok merak ediyorum. Nasıl olduğunu. baya baya bebeğe benziyor mu?
Maasallah Allah nazarlardan korusunBenzemez mi elini ayagini oynatiyordu hic yerinde durmadi :)
Her sekilde bildigin bebek goruntusu usg fotosuna bakinca inanamiyorum bu benim.icimde mi diye
Kizimda her ay ortalama eczane parasiydi farklıydı muayene ucretiydi derkn 50tl civarı ödedim. o kadar istedim üniversite den. kendileri teşhis koydukları halde.ogreciyiz biz veremeyiz dediler. uzmanlari bnim hastam değilsin dedi. devlete ve özel gittim onlar da biz teşhis koymadik diyip vermediler. sonuçta eşim ugrasamam bukadar parasini veririm dedi kaldı öyleNe farki var acaba bizimde elimizde genetik test sonucu var ve doktor rapor cikardi 1tanede yazsa 10tanede yazsa ben hic para ödemiyorum 1lira bile vermedim bugun 6 kutu aldim mesela ..
Bence bi arastir derim bos yere niye para veriyorsunuz acaba .. Ayrim varsa neye gore
Çanakkale'de yaşıyorum. malesef kimse ugrasmadi ilk gebeligimde.bunda tahammül etmek istemiyorumCok ilginc canim ya hangi sehirdesin sen.ben ozele gidiyorum ordaki dr.um cikardi hemen cok ilginc yaa elinde belgende var ilk defa duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?