Kız maşallah sana ne güzel keyfini çıkar benim kuzenim iki hamileliginde bi kere başı dönmeden geçirdi bak bana perişan harap ve bitap düştüm artıkKizlar benim gibi olan varmi bulanti kusmam yok..sadece zaman zaman goguslerim kasiniyor..arasirada kasiklarimda cok hafif sizlama..cabuk acikiyorum..korkmaya basladimniye ben belirti yasamiyorum bide ikiz gebeyim
Bende aynı dusuncedeyim canim birde iyice ağırlasmaya başlayınca bacaklar zaten agroyomus birde iğne yerleri daha daBen de bir süredir eşime kolumdan yaptiriyorum . Bugün gobegimden kendim yaptım. Kollarim da mosmor oldu, ağrıyor, üstüne yatınca ve biri koluma carpinca.Gobegim buyuyene kadar gobekten devam ediyim diyorum.Bacaga hiç cesaret edemiyorum, çok acırmış gibi geliyo. Göbek büyüyünce kollardan devam ederim artık. Diyorumki morluklari cekiyim de bana of dediğinde onları göstereyim, ne zorluklar çektim diye:)
Benim göbek bölgesi yağ tabakam kalın 9 ay i bırak 4 . Ayı zor geciririm heralde şimdi bile tutmakta zorluk çekiyorum Rabbim yardımcımız olsun inşallahBencede denemek kendimiz test etmek lazim zaten bir iki yapsak o bile kardir gobek iki gun dinlensin yeter :)
Walla canim 9 ay gobekten yapanlarda var ama ben arada dinlendirmek icin denemek istiyorum .. Bir iki yaparim cok agrir morarirsa gobege geri gecerim nasilsa yol uzun daha :)
Cocukta anne yapmasaydin beni derse ya :) Bunu basima kalkacagina olmasaymisim keske derse ne diyeceksin :)
O işin şakası canım, o sağlıkla gelsin de razıyım acılara.Anne olmak fedakarlık demek..Bencede denemek kendimiz test etmek lazim zaten bir iki yapsak o bile kardir gobek iki gun dinlensin yeter :)
Walla canim 9 ay gobekten yapanlarda var ama ben arada dinlendirmek icin denemek istiyorum .. Bir iki yaparim cok agrir morarirsa gobege geri gecerim nasilsa yol uzun daha :)
Cocukta anne yapmasaydin beni derse ya :) Bunu basima kalkacagina olmasaymisim keske derse ne diyeceksin :)
Ay ben yapana kadar en az 10 yere batiriyorum iğneyi. Acimayan neresiyse oraya yapiyorum, gerci cok yakiyor ilac.Benim de yağlı göbek. Arkadaşım gördü, baya büyümüş karnın dedi.4-5aylik hamile gibiyim.Benim göbek bölgesi yağ tabakam kalın 9 ay i bırak 4 . Ayı zor geciririm heralde şimdi bile tutmakta zorluk çekiyorum Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Canım benim 6.0 cikti testi özelde tekrarlatti doktorum.4.77 cikti yinede yüksek dedi hamilelerde sınır 2.5 mus korkma ilac baslatirlarİyi akşamlar arkadaşlar. Tiroid hormonu yüksek olanlar kaç çıkmıştı acaba yazabilir mi? Veya kaç olması gerekiyor hamilelikte üst sınır nedir? Benim biraz yüksek çıktı galibainşallah tedavi için geç kalmamışımdır. Birde karaciğer enzimlerinde yükseklil var. Var mı benim gibi olan? Biraz moralsizim bugün..
Öyle yapmamaya calis tatlım Batır çıkar batir çıkar daha da gerilim yaratır ben bi yol buldum iyice deriyi kavradiktan sonra iğneyı batiracagim esnada deriinn nefes alıyorum inan çok faydalı birde igneyi batirmadan bak damar geçiyor mu bunlara dikkat edince iyice kolay olmaya başladı. Şükürler olsun uzun zamandır bezem de olmuyor üstelik ben günde iki iğne yapıyorum diğeri bebeğin sikica tutunmasi için bagisiklik güçlendirici ona rağmen alıştım sadece yanma ya çözüm yok. Kilo meselesine gelince sanırım biraz kilolu gebe kaldım igneyi yaparken göbeği sikmaya gerek kalmıyor o zaten katlanıyor kendiliğindenAy ben yapana kadar en az 10 yere batiriyorum iğneyi. Acimayan neresiyse oraya yapiyorum, gerci cok yakiyor ilac.Benim de yağlı göbek. Arkadaşım gördü, baya büyümüş karnın dedi.4-5aylik hamile gibiyim.
Hoşgeldin arkadaşım sana birsey diyim mi Dr dikkat et demese bile sen edeceksin sen tedbirini alacaksın takdir Allah tan o zaman diyebilirsin düşeceği varsa düşer diye sen boşver valla ben 8 haftalik olucam yarın ve genel anlamda hep yattım yürüyüş yapmadım temizlik vs yapmadım merdiven bile cikmadim dinlendim bol bol 3 haftaliklen öğrendim bir aydır nerdeyse evdeyim sadece kan vermek için hastaneye gittim arabaya bile binmedim mümkün olduğu kadar imkanın varsa istirahat et bazı bünyeler hassas oluyor benim 4 kaybım var ve bu yüzden temkinli olmaya gayret ediyorum sende Yap cnm faydasını görürsun inşallahBende geldim kısmetse 31 temmuz doğum vaktim olarak görünüyor.
kanamam başladı 4 gündür düşük ihtimali var diye iğne yaptırdım acilde birde günde 3 kere hap verdi.ama anlamadım yat uzan falan demedi. düşeceği varsa oturup kalkarkende düşer dedi. doktoru pek gözüm tutmadı. o öyle diyince dinlenmedim, uzanmadım, zaten yerimde duramıyorum bitmedi kanamam. dinlenince uzanınca azalıyor. anlamadım napsam bilemedim ki.
Birde sağlık ocağı vitamin verdi onu kes bulantı yapar dedi. kesince gerçekten bulantı bitti. bende devlettn randevu aldım bir sürü kan tahlili yaptı. özeldeki tahlil bile yapmadı bana anlamıyorum ki. ilk hamilelipim birde. :s
HoşbuldumHoşgeldin arkadaşım sana birsey diyim mi Dr dikkat et demese bile sen edeceksin sen tedbirini alacaksın takdir Allah tan o zaman diyebilirsin düşeceği varsa düşer diye sen boşver valla ben 8 haftalik olucam yarın ve genel anlamda hep yattım yürüyüş yapmadım temizlik vs yapmadım merdiven bile cikmadim dinlendim bol bol 3 haftaliklen öğrendim bir aydır nerdeyse evdeyim sadece kan vermek için hastaneye gittim arabaya bile binmedim mümkün olduğu kadar imkanın varsa istirahat et bazı bünyeler hassas oluyor benim 4 kaybım var ve bu yüzden temkinli olmaya gayret ediyorum sende Yap cnm faydasını görürsun inşallah
Rahat ol merak etme bebeğin yerinde büyümüş olarak seni bekliyor ben dün sabah senin gibi uyandım hatta geceden başlamıştı doktora gidene kadar içim içimi yedi gidince içim ferahladı mercimeğim büyümüş kanamada her 10 hamileden 4 ünde olabilirmiş progesteron verdi hala ara sıra lekelenme gibi geliyor ama ikimizde iyiyiz çok şükürGunaydin kizmercimeğin sanirim kanamam basladisabah kirmizi sumuksu bir kanama gordum. 9 buçukta doktora randevu aldim, umarim bebegim bir yere gitmemistir
Gunaydin kizlar. Benim sanirim kanamam basladisabah kirmizi sumuksu bir kanama gordum. 9 bucukta doktora randevu aldim, umarim bebegim bir yere gitmemistir
çok geçmiş olsun dikkat et kendine merak etme hicbisey olmamıştır benimde ilişki sırasında olmuştu sıkıntı yoktuGunaydin kizlar. Benim sanirim kanamam basladisabah kirmizi sumuksu bir kanama gordum. 9 bucukta doktora randevu aldim, umarim bebegim bir yere gitmemistir
Rahat ol merak etme bebeğin yerinde büyümüş olarak seni bekliyor ben dün sabah senin gibi uyandım hatta geceden başlamıştı doktora gidene kadar içim içimi yedi gidince içim ferahladı mercimeğim büyümüş kanamada her 10 hamileden 4 ünde olabilirmiş progesteron verdi hala ara sıra lekelenme gibi geliyor ama ikimizde iyiyiz çok şükür
kesinlikle dikkat et kendine ilaçlarını al uzan dinlen bu daha faydalı sana geçmiş olsun canımBende geldim kısmetse 31 temmuz doğum vaktim olarak görünüyor.
kanamam başladı 4 gündür düşük ihtimali var diye iğne yaptırdım acilde birde günde 3 kere hap verdi.ama anlamadım yat uzan falan demedi. düşeceği varsa oturup kalkarkende düşer dedi. doktoru pek gözüm tutmadı. o öyle diyince dinlenmedim, uzanmadım, zaten yerimde duramıyorum bitmedi kanamam. dinlenince uzanınca azalıyor. anlamadım napsam bilemedim ki.
Birde sağlık ocağı vitamin verdi onu kes bulantı yapar dedi. kesince gerçekten bulantı bitti. bende devlettn randevu aldım bir sürü kan tahlili yaptı. özeldeki tahlil bile yapmadı bana anlamıyorum ki. ilk hamilelipim birde. :s
Canım içini ferah tut randevuya kadar hic kalkma yat dinlen İnşallah bişey olmicak dua et çok
çok geçmiş olsun dikkat et kendine merak etme hicbisey olmamıştır benimde ilişki sırasında olmuştu sıkıntı yoktu
Sikiyorum dr gosterdigi gibi yapiyorum ama igneyi pat diye kapatamiyorum canim bakalim hakkimizda hayirlisi katlaniyoruz yavrularimiz icin :))) onlar saglikli dogsunlarda yeterki..Bende hemen hemen 2 aydır oluyorum bazen benimde acıyor. O anlarda kaa denk getiriyomuşuz ondanmış. Birde vururkende tuttuğun yeri bırakma. Bittikten sonrada koruması varya onu tıklat iğne kendi çıksın. Vurulduktan sonrada bastırma morarıyormuş bastırınca. Bu arada ağrı eşiğim dehşet düşük:) tüm rahim kasılmalarını hissediyorum.
Dilerim hemen duzelirsin canim iste insan belirti ariyorya olunca sikayet olmayinca kusku duyuyorsun..sagliklica bu zamanlari atlatalim insallah hepberaber..Kızlar bende varım çok şükür arasıra kocama naz yapmak için midem bulanıyo diyorum ama nasıl birşey olduğunu bilmediğim için numara yapamıyordum tabi ben dert ararsam rabbimde al sana dert dedi akşam kanamam oldu ve bugün kasıklarım ve eklemlerimin ağrısından kıvranıyorum halinize şükredin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?