2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim gözün aydın. Maşallah bebişine :)

Bende tansiyon da sürekli yüksek çıkıyo
O zaman bir an önce doktoruna git.tuzlu yeme dediğim şeyleri yeme dikkat etmek lazım kötü de düşünme önceden tedbir almak en iyisi çünkü ben internette araştırdım bizim gibi erken haftalarda olanlar enzimlerini ilerleyen haftalarda düşürmüşler dikkat ederek.genelde hiç farkına varmadan gebeliği ilerleyenlerde sıkıntı çıkıyor.

Çok sağol cnm yaa biran önce doktora gitmeye çalışıcam

Kızlar bişi sorucam 9+6 haftalık hamişimm ama 6.haftadan itibaren bende sürekli kaşıntı var sizde de oluyomu ( bacaklarda, avuç içi ve gögüsde
Internette yazanlara itibar etme. Doktoruma soracagim ben. Yediklerine dikkat et. Ben cekirdek yedigimde kasiniyorum. Yediklerinden kaynaklanabilir.

Kızlar merhaba bende 8+5 teyim. Bugün kalp atışlarını duydum şükür Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Benim de 5. Haftadan beri çok feci miğde bulantlarm vardı hatta herşeyden iğreniyorum. Ama birinden duydum iki gündür deniyorum gayet rahat geçiyo. Sabah aç karnına iki tane inciri kaynatın ocaktan almaya yakın bi çay kaşığı zencefil tozu koyun ama çok kaynatmayin çok acı oluyo her sabah aç karnına bir bardak için . Baya bi faydası oluyo deneyin belki sizde de faydası olur

Internette yazanlara itibar etme. Doktoruma soracagim ben. Yediklerine dikkat et. Ben cekirdek yedigimde kasiniyorum. Yediklerinden kaynaklanabilir.
Olabilir amaa her zamankinden farklı yediğim bişi yokki normalde hiç bişi yoktu hamile kaldıktan sonra başladı kaşınmam artık kabusum oldu çok kötü ya danamıyorum ellerinin içini kaşıya kaşıya mantar oluştu

Hamileliği öğrendiğim ilk haftalarda bende de oldu kaşınma özellikle bacaklarda uyuz olduğumu düşünüyordum o derece yani:) doktora sorduk hamilelikten çok normal dedi bir süre sonra da geçti aklına kötü şeyler getirme ama ihmal de etme doktoruna bir danis hatta cildiyeye de gidebilirsin rahatlaman için bir şey verebilir

Canım merhaba, benim de rutin tahliller sonucu karciğer enzimlerinde yükseklik çıktı. Hangi değerin nasıl yazabilir misin? Birde nasıl düşürülecekmiş yediklerine dikkat ederek mi? Dahiliyeye göründün mü? Benim bir şikayetim de yoktu. Doktor kaşınmayı sordu o da yok. Haftaya tekrar istedi testleri. Birde karaciğer ultrasonu istedi.

Cnm haziran annelerinde bir bayanda bu durumdan muzdarip yanilmiyorsam. Istersen bir sor o gruba, belki sadece hamilelikle ilgili biseydir.

Günaydın herkese dün gece midemin yanmasından kıvrandım resmen gece ikide eşime gaviscon şurup aldırdım biraz uyuttu beni ama sabah yine aynı işe geldim kıvranıyorum sanırım dönücem bu karda niye geldiysem zaten bulantıdan hiç bahsetmiyorum o artık geri planda kaldı

Canım geçmiş olsun kötüysen hiç zorlama kendini git evine yat dinlen geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…