Canım benim gözün aydın. Maşallah bebişine :)Kızlar bizimde bugün buluşmamız vardı.. Rabbime hamdolsun ki herşey yolunda bebişin resmen oynuyordu kolları bacağı gövdesi tövbe bismillah dans ediyordu sanki.. şok olduk.. büyümüş sıpacık.. ilk randevumuzda alınan idrar ve kan tahlillerimde herşey yolunda çıktı aksilik yok.. bugün kanser taramasıda yapıldı.. ikili test için evden çıkarken yaptırmıcaz diye karar almıştık ki dr a gittiğimizde bir de ne olsun ne kadar test varsa onay verdik hahahaha..ilk kanım alındı ismini unuttum ama bi bakteri taraması yapılacak.. pzt de ikili testim var.. sonrada gebelik haftasına göre yapılacak diğer testler.. İnşaAllah sonuçlarımız güzel çıkarda gebeliğimizin tadını çıkarırız..
O zaman bir an önce doktoruna git.tuzlu yeme dediğim şeyleri yeme dikkat etmek lazım kötü de düşünme önceden tedbir almak en iyisi çünkü ben internette araştırdım bizim gibi erken haftalarda olanlar enzimlerini ilerleyen haftalarda düşürmüşler dikkat ederek.genelde hiç farkına varmadan gebeliği ilerleyenlerde sıkıntı çıkıyor.Bende tansiyon da sürekli yüksek çıkıyo
Çok sağol cnm yaa biran önce doktora gitmeye çalışıcamO zaman bir an önce doktoruna git.tuzlu yeme dediğim şeyleri yeme dikkat etmek lazım kötü de düşünme önceden tedbir almak en iyisi çünkü ben internette araştırdım bizim gibi erken haftalarda olanlar enzimlerini ilerleyen haftalarda düşürmüşler dikkat ederek.genelde hiç farkına varmadan gebeliği ilerleyenlerde sıkıntı çıkıyor.
Sağol canım İnşaAllah darısı diğer randevulara..Canım benim gözün aydın. Maşallah bebişine :)
Canini sikma hc Allah bilir orasini..ama doktoruna danis yarin bi ara tatlimKaracigerle alakalı bişiler yazıyo oda vücutta kasıntıya sebeb olabiliyormuş gebelik sonlandırılabilir fln yazıyordu
Guldurdunuz beni..:) ama hakikaten oyleHeyecan yapma bence. Aynisi arkadasima oldu eczaneden ithal folik asit aldi.o yapmadi kasinti. Cok da saglikli bir bebegi oldu. Internete kalirsa burnumuz kanasa beyin kanamasindan öldük.
Internette yazanlara itibar etme. Doktoruma soracagim ben. Yediklerine dikkat et. Ben cekirdek yedigimde kasiniyorum. Yediklerinden kaynaklanabilir.Kızlar bişi sorucam 9+6 haftalık hamişimm ama 6.haftadan itibaren bende sürekli kaşıntı var sizde de oluyomu ( bacaklarda, avuç içi ve gögüsde
Olabilir amaa her zamankinden farklı yediğim bişi yokki normalde hiç bişi yoktu hamile kaldıktan sonra başladı kaşınmam artık kabusum oldu çok kötü ya danamıyorum ellerinin içini kaşıya kaşıya mantar oluştuInternette yazanlara itibar etme. Doktoruma soracagim ben. Yediklerine dikkat et. Ben cekirdek yedigimde kasiniyorum. Yediklerinden kaynaklanabilir.
Hamileliği öğrendiğim ilk haftalarda bende de oldu kaşınma özellikle bacaklarda uyuz olduğumu düşünüyordum o derece yani:) doktora sorduk hamilelikten çok normal dedi bir süre sonra da geçti aklına kötü şeyler getirme ama ihmal de etme doktoruna bir danis hatta cildiyeye de gidebilirsin rahatlaman için bir şey verebilirOlabilir amaa her zamankinden farklı yediğim bişi yokki normalde hiç bişi yoktu hamile kaldıktan sonra başladı kaşınmam artık kabusum oldu çok kötü ya danamıyorum ellerinin içini kaşıya kaşıya mantar oluştu
Karaciğer enzimlerini ölçtür canım.benim geçen hafta karın ağrısıyla acile gittim tesadüfen öğrendim tahlil de karaciğer enzimlerim yükselmşş.doktorumla konuştum haftaya tekrar ölçtür dedi kaşıntı var mı yok dedim tansiyonun yüksek mi dedi hayır dedim.o zaman gebelik zehirlenmesi değildir korkma dedi yani o zaman gebeliği sonlandırıyorlar.doktorum parol minoset şakın içme dedi enzimlerin yüksekse karaciğeri bir anda iflas bile ettirebilir dedi.folbüolu kestim dışarıdan her türlü paketli gıdaları kes dedi hazır meyve suları konserveler zaten yasak.tani içtiğin bi bardak saçmasapan bi meyve suyu bile enzimlerini yükseltir demişti.yani sen de şimdiden enzimlerine baktır ona göre bişey varsa dikkat edersin
Günaydın soğuk ve fırtınalı bir gün donuyoruzzzGünaydın herkese nasılsınız
Günaydın soğuk ve fırtınalı bir gün donuyoruzzz
Cnm haziran annelerinde bir bayanda bu durumdan muzdarip yanilmiyorsam. Istersen bir sor o gruba, belki sadece hamilelikle ilgili biseydir.Olabilir amaa her zamankinden farklı yediğim bişi yokki normalde hiç bişi yoktu hamile kaldıktan sonra başladı kaşınmam artık kabusum oldu çok kötü ya danamıyorum ellerinin içini kaşıya kaşıya mantar oluştu
Günaydın herkese dün gece midemin yanmasından kıvrandım resmen gece ikide eşime gaviscon şurup aldırdım biraz uyuttu beni ama sabah yine aynı işe geldim kıvranıyorum sanırım dönücem bu karda niye geldiysem zatenbulantıdan hiç bahsetmiyorum o artık geri planda kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?