öyle yapmayı düşünüyorum canım eşimi çağırıp acile giderim rapor falan alırım herhaldeCanım geçmiş olsun kötüysen hiç zorlama kendini git evine yat dinlen geçmiş olsun
şuan bende çok kötüyüm yanma desem yanma değil, böyle derinden derinden bulantım var...Günaydın herkese dün gece midemin yanmasından kıvrandım resmen gece ikide eşime gaviscon şurup aldırdım biraz uyuttu beni ama sabah yine aynı işe geldim kıvranıyorum sanırım dönücem bu karda niye geldiysem zatenbulantıdan hiç bahsetmiyorum o artık geri planda kaldı
canım bulantı benim de var derinden bütün gün akşam olunca iki lokma yemekle dışarı vuruyor zaten artık midem de yanıyor ve böyleyken kusmak azap gibiydi akşamşuan bende çok kötüyüm yanma desem yanma değil, böyle derinden derinden bulantım var...
canım bulantı benim de var derinden bütün gün akşam olunca iki lokma yemekle dışarı vuruyor zaten artık midem de yanıyor ve böyleyken kusmak azap gibiydi akşam
ah keşke biran önce geçse bitse şu zamanEvet çok keyifsizimbende..bu ara yoğunlaştı sanki bulantılar..hayırlısıyla 12 haftayı sağ selamet bitirseydik..
Çok fazla ya o ne öyle ben henüz fiyat sormadım ama ondan çok daha uygun olacağına eminim bu arada siz hangi ülkedesinizSisli ve kapalı bir havadan sımsıcak bir Günaydın anne adaylarına..şimdilik bulantısız bir güne başladık biz, bakalım ilerleyen saatlerde ne olacak.. arkadaşlar ikili test için ücret ne kadar ödeyeceksiniz.. ben pzt yaptırcam ücret için 197€ denildi.. önümüzdeki hafta sonuna doğru bi kaç haftalığına türkiyeye gelcez.. biraz stres atcaz.. eğer türkiyede fiyatlar uygunsa ordada yaptırabilirim.. o kadar çok test yapılmasına karar verdik ki 1.000€ yakında test ücreti tutacak..
Sisli ve kapalı bir havadan sımsıcak bir Günaydın anne adaylarına..şimdilik bulantısız bir güne başladık biz, bakalım ilerleyen saatlerde ne olacak.. arkadaşlar ikili test için ücret ne kadar ödeyeceksiniz.. ben pzt yaptırcam ücret için 197€ denildi.. önümüzdeki hafta sonuna doğru bi kaç haftalığına türkiyeye gelcez.. biraz stres atcaz.. eğer türkiyede fiyatlar uygunsa ordada yaptırabilirim.. o kadar çok test yapılmasına karar verdik ki 1.000€ yakında test ücreti tutacak..
Günaydın tatlım. Canım benim oraya göre belki normaldir ama ablam geçen 4-5ay önce yanlış anımsamıyorsam300-350tlye yaptırdı. Türkiyede çok daha uygun tabi karşılaştırınca. Sonucu çıkana kadar türkiyede olacaksan burada yaptırabilirsin.Sisli ve kapalı bir havadan sımsıcak bir Günaydın anne adaylarına..şimdilik bulantısız bir güne başladık biz, bakalım ilerleyen saatlerde ne olacak.. arkadaşlar ikili test için ücret ne kadar ödeyeceksiniz.. ben pzt yaptırcam ücret için 197€ denildi.. önümüzdeki hafta sonuna doğru bi kaç haftalığına türkiyeye gelcez.. biraz stres atcaz.. eğer türkiyede fiyatlar uygunsa ordada yaptırabilirim.. o kadar çok test yapılmasına karar verdik ki 1.000€ yakında test ücreti tutacak..
Sisli ve kapalı bir havadan sımsıcak bir Günaydın anne adaylarına..şimdilik bulantısız bir güne başladık biz, bakalım ilerleyen saatlerde ne olacak.. arkadaşlar ikili test için ücret ne kadar ödeyeceksiniz.. ben pzt yaptırcam ücret için 197€ denildi.. önümüzdeki hafta sonuna doğru bi kaç haftalığına türkiyeye gelcez.. biraz stres atcaz.. eğer türkiyede fiyatlar uygunsa ordada yaptırabilirim.. o kadar çok test yapılmasına karar verdik ki 1.000€ yakında test ücreti tutacak..
P Prenseslaleelmol geçmiş olsun kızlar biraz daha sabır bu günlerde bitecek inşallah sonrasında belkide hiç hatırlamayacağız hep aklımızda mutlu güzel anılar kalacak
Allah yardımcın olsun canım çok zor gerçektentam mide bulantılarım geçti dedim ve bu sabah yine banyo da soluğu aldım. çok zor artık sadece su değil aynı zaman da istifrada ediyorum...
günaydın tatlım. ben öğretmenim hastanemin emekli sandığıyla anlaşması var 45tlymiş 2li test.Sisli ve kapalı bir havadan sımsıcak bir Günaydın anne adaylarına..şimdilik bulantısız bir güne başladık biz, bakalım ilerleyen saatlerde ne olacak.. arkadaşlar ikili test için ücret ne kadar ödeyeceksiniz.. ben pzt yaptırcam ücret için 197€ denildi.. önümüzdeki hafta sonuna doğru bi kaç haftalığına türkiyeye gelcez.. biraz stres atcaz.. eğer türkiyede fiyatlar uygunsa ordada yaptırabilirim.. o kadar çok test yapılmasına karar verdik ki 1.000€ yakında test ücreti tutacak..
Gunaydin ayni hava burada da hakim. Almanya da saglik sigortasi odemiyor mu? Ben para odemiyorum.Sisli ve kapalı bir havadan sımsıcak bir Günaydın anne adaylarına..şimdilik bulantısız bir güne başladık biz, bakalım ilerleyen saatlerde ne olacak.. arkadaşlar ikili test için ücret ne kadar ödeyeceksiniz.. ben pzt yaptırcam ücret için 197€ denildi.. önümüzdeki hafta sonuna doğru bi kaç haftalığına türkiyeye gelcez.. biraz stres atcaz.. eğer türkiyede fiyatlar uygunsa ordada yaptırabilirim.. o kadar çok test yapılmasına karar verdik ki 1.000€ yakında test ücreti tutacak..
hiçbir şey yemiyorum 5 kilo verdim şimdiden. kabus gibi günlerimmm..Allah yardımcın olsun canım çok zor gerçekten
Oo ciddi misin doktorun bişi dedimi bu durumahiçbir şey yemiyorum 5 kilo verdim şimdiden. kabus gibi günlerimmm..
Almanyadayım canım.. türkiyede fiyatlar uygunsa belki orda yaptırırız diye düşünmüştüm..Çok fazla ya o ne öyle ben henüz fiyat sormadım ama ondan çok daha uygun olacağına eminim bu arada siz hangi ülkedesiniz
bebek norml diyor. günüyle uymluymuş. 3 aydan sonra yemeye başlarsın fazla fazla alırsın kilolarını diyorOo ciddi misin doktorun bişi dedimi bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?