Agrilar normal korkma .. Birde sen burdaki takvime gore mi 11+3sun .. Yoksa doktor mu soyledi .. Benim 1 hafta bulanti surdu gecti korktum ama bebek iyi ☺Arkadaslar adet sancisi gibi hafif agrilarim oluyor yaa dinlenince geciyor iki gundurde bu basladi belimdede bi agirlik var..akintimda azaldi bgun afedersiniz..ayvalla sinirlerim bozuldu dusunmekten yaa aklim hep orda.. 11+3 um ayni durumda olan var mi
Evet canim sabahta gittim uyusmazlik icin igne yaptilar testim negatifti oda cikti aradan .. Insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz hep canim..Kuzum dr gitmissin masallah canim..temiz sonuclar gelsin insallah..
Cok gecmis olsun canim sanirim 3ay dolmadan cekilmiyor dis doktor onay vermiyor ben 20lik disi cektirirken bi hamile bayan gelmisti doktor bana bak kadina iyiki erken geldin cekemiyoruzda simdi demisti ordan biliyorum..Kizlar iyi geceler. Bir haftadir diş ağrim var bu aksam dayanamayacagim bir boyuta ulasti. 20 lik dişyarin druma danisip cektirmeyi dusunuyorum onay verirse. Sizin fikirleriniz nasil cevrenizde cektiren oldu mu?
Takinti isi bu canim o yuzden herkesin dusuncesine saygi duymak lazim ..Kızlar bana doktor dokunma demedi sadece dokunduğunda bolca ellerini yıka dedi bende öyle yapıyorum. Yoksaki evde yemek yapıyoruz mecbur temas ediyoruz
Olabilir canım napcam bilmiyorum biraz dikkat etmeye calıscam ama o aksam gelen kazınma hissi beni cok zorluyorŞişkinlikte olabilir belki ama akşam yemek yemek malesef kilo aldirmaya birebir
mide kazınmasında badem ceviz falan ye canım hem bebek için iyi. en son saat kaçta yiyorsun mesela ? çok cabuk kilo alamayalım dikkat edelimOlabilir canım napcam bilmiyorum biraz dikkat etmeye calıscam ama o aksam gelen kazınma hissi beni cok zorluyor
Cinsiyetle ilgili tahmin yaptımı peki canım bebisin iyiymiş çok sükür o kıpır halleri çok merak ediyorum bizede nasip olur insallahKizlar herkese merhaba ..
Sohbet guzel konu kaynana Allah mekanini cennet eylesin nurlar icinde yatsin o kadar iyi bir kvalidem vardi ki sanirim iyi oldugu icin erken kaybettim .
Bugun doktora gittim cok az bir renk degisimi gordum pecetede artar kanama olur diye solugu doktorda aldim ama bebegim ters donmustu kipir kipirdi masallah .. Gelmisken ikili testide yapalim dedi bugun soranlar olmustu 20tl verdim özelde :) aradan oda cikti birde uyusmazlik icin kan verdim sabah gidicem sonuca gore igne yapilacak ..
Doktor plesenta asagi yerlesmis belki ondan olmustur dedi .. O degilde ufacik cok cok acik renkte ben kosturdum hastaneye kanama olsa ne yapardim :) Doktorada lekelenmem oldu dedim
Zonguldakta oyle heryer kar :)günaydın kızlar..Ankara buz kesiyor..
Benim usgdede 11 temmuz gozukuyor tatlim bebisin gelisimine gore demek cunku ilk gittigim haftalar gerideydi yakaladi demekkiEvet yalnis hesap seninki usg kagidinda cikan dogru burdaki buyuk gosteriyor 1 hafta canim buna inanma :)
Benim takvimim diye adet takvimim vardi onu gebelige cevirdim o dogru gosteriyor ayni usg ile uyumlu ..
Günümüz hemen hemen aynı. Benimde cumartesi çok merak ediyorum. İyi haberlerini bekliyorum. Belki usg fotosu atarsın. :)1 ay geçtiiii ve kontrol günü geldiii ama doktor yok ortada... 10:20 randevum güya ama 11 de gelecekmiş bir rivayet. 2. Kez aynı doktora geliyorum. Yine acil bir durumdan dolayı ameliyatta!!! Benim mi şansım? Doktor mu çok talep edilen biri anlamadım? Neyse heyecanla bekliyorum. İnşallah videoya çekicem babaya göndermek için.
Oluyor canım öyle, benim de çok beklediğim oluyor. Normal doğuma gidiyor, acil hasta geliyor falan nadirdir randevu saatinde girdiğim :)1 ay geçtiiii ve kontrol günü geldiii ama doktor yok ortada... 10:20 randevum güya ama 11 de gelecekmiş bir rivayet. 2. Kez aynı doktora geliyorum. Yine acil bir durumdan dolayı ameliyatta!!! Benim mi şansım? Doktor mu çok talep edilen biri anlamadım? Neyse heyecanla bekliyorum. İnşallah videoya çekicem babaya göndermek için.
Doktorum ve usg kagidina gore 11+4 um insaAllah..birde sende progestan kullaniyosun sanirim progestan kullanirken aksi bi durumda kanama olur mu bilgin varmi..ve sendede varmi agrilar seninle ayni haftadayiz..tabi her hamile farkli geciriyor..Agrilar normal korkma .. Birde sen burdaki takvime gore mi 11+3sun .. Yoksa doktor mu soyledi .. Benim 1 hafta bulanti surdu gecti korktum ama bebek iyi ☺
Doktor gelmediği gibi geçen hafta aldığım randevuyu işlememişler!!! Hemşire ben alırım sizi aradan dedi ama 1 saat bekledim. Daha benden önce hastalar da var. Çıktım geldim. Yarına tekrar randevu aldım. Mübarek güne denk gelsin bakalım :))Günümüz hemen hemen aynı. Benimde cumartesi çok merak ediyorum. İyi haberlerini bekliyorum. Belki usg fotosu atarsın. :)
Annesi görecek yaa uslu davranıyordurBenim de bu akşam kontrolüm var, 2li testte yapılacak büyük ihtimalle. Heyecandan sabahtan beridir çalışamadımSanki karnım bile içime kaçtı, tüm belirtilerim sıfırlandı, heyecandan akşamı nasıl yaparım bilemiyorum. İnşallah yolundadır her şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?