2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yanlış adrese sordum ozaman
Ben demir tedavisi görmüştüm hamilelik öncesi onda bile kilo aldım, şimdi decavit ne yapacak merak ediyorum, gerçi hala hamile kaldığım kilodayım
Biseycik olmaz verirsin sonra cocukla kolay gider kilolar Ben 3 kilo aldim ilk ögrendigim 3 hafta icinde daha da almadim .. Sanirim oda duzenli yemege gectigim icin aldim ..

Biseycik olmaz verirsin sonra cocukla kolay gider kilolar Ben 3 kilo aldim ilk ögrendigim 3 hafta icinde daha da almadim .. Sanirim oda duzenli yemege gectigim icin aldim ..

Öyle tabii canım sağlıklı olalım yeterki

Ohh iki çocukla yazın parklarda bahçelerde veirrim artık

kızlar 13. haftamda doktora gdeceğim sizce cinsiyeti belli olur mu acaba ??? 13. haftada öğrenen var mıdır ki :)
Cinsiyeti 10.haftadan itibaren anliyorlar ama soyleyen doktora düsmek lazim canim her doktor soylemiyor
Benim doktor simdi belli olmaz dedi

Önerdi ıhlamurun içine bolca bal koydum zencefilide önerdim ama tedirgin oldum kullanmadım. Kahwaltıdan sonra ıhlamur mandalina portakal suyu iyi geldi baya. Ama su içemedimya içemiyorum

Yazin kucucuk bebisin olacak 40in cikincada yaz biteeck :))) Biz kisa kilolu gireriz ertesi yaza veririz sanirim

Yaa öyle mi diyorsun,
ben haziran sonunu görebilsem şükürler olsun temmuz sonu 40ım çıkar ağustos&eylül yazlıkta geçer açık havada diyordum ama nasip artık

Çok sagol canım bilgi verdiğin için hala gösteremedim doktora doktorumun sadece sali persembe poliklinigi onun dışında yok salıya kaldı ama kan ve idrar sonuçlarım bu şekilde

Önerdi ıhlamurun içine bolca bal koydum zencefilide önerdim ama tedirgin oldum kullanmadım. Kahwaltıdan sonra ıhlamur mandalina portakal suyu iyi geldi baya. Ama su içemedimya içemiyorum

Bu drları dövücem he
Bana zencifil tüketme dedi, birde bende öksürük çok, ıhlamur öksürüğünü arttırır, elma çayı iç dedi

Yaa ben 52ydim hamile olduğumu öğrendiğim gün şimdi 53.5geldim. acayip yiyorum ama :)

Yanlış anlama sakın canım, korkutmak için söylemedim, drun mutlaka net bilgilendirecektir, zaten pozitif çıkması kadar proteinin nekadar çıktığı da önemli, güzel haberler alırsın inşAllah muhakkak yaz salı gününe

Valla Benide cok yokladi grip ama cesaret edip yerlesemedi..:)) masaallah diyim..cok gecmis olsun canim.acil sifalar

Canım sanki bu erkegim diye bagiriyor cokta anlamam ama nub grubundan yapilan tahminlere gore soyluyorum

Yok canım olur mu zaten nette de o şekilde yazıyo ama hem çok başı hem de daha önce de taş düşürdüğüm için belki onun etkisidir bakalım salı belli olur dayanabilirsem yoksa başka doktora gostericem

Canım benim gözün aydın çok sewindim. Rabbim sağlıklada kucağına almayı nasil eder inşallah. İyi bari bak için rahat eder yaptırırsın doktorun diyosa

Yaa öyle mi diyorsun,
ben haziran sonunu görebilsem şükürler olsun temmuz sonu 40ım çıkar ağustos&eylül yazlıkta geçer açık havada diyordum ama nasip artık
Aynen öyle aslinda yazlik varsa ohh tatilde var dogum izni de .. Verdin gitti kilolari .. Sadece risk tatil modu emzirme sureci diye bol bol tatli yemek Onlarida ayarlarsan sen ekim ayinda normal kilona gelmis olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…