Biseycik olmaz verirsin sonra cocukla kolay gider kilolarYanlış adrese sordum ozaman
Ben demir tedavisi görmüştüm hamilelik öncesi onda bile kilo aldım, şimdi decavit ne yapacak merak ediyorum, gerçi hala hamile kaldığım kilodayım
Biseycik olmaz verirsin sonra cocukla kolay gider kilolarBen 3 kilo aldim ilk ögrendigim 3 hafta icinde daha da almadim .. Sanirim oda duzenli yemege gectigim icin aldim ..
Cinsiyeti 10.haftadan itibaren anliyorlar ama soyleyen doktora düsmek lazim canim her doktor soylemiyorkızlar 13. haftamda doktora gdeceğim sizce cinsiyeti belli olur mu acaba ??? 13. haftada öğrenen var mıdır ki :)
Yazin kucucuk bebisin olacak 40in cikincada yaz biteeck :))) Biz kisa kilolu gireriz ertesi yaza veririz sanirimÖyle tabii canım sağlıklı olalım yeterki
Ohh iki çocukla yazın parklarda bahçelerde veirrim artık
12 haftamda ogrendim canim erkekse cabukbelli oluyorkızlar 13. haftamda doktora gdeceğim sizce cinsiyeti belli olur mu acaba ??? 13. haftada öğrenen var mıdır ki :)
Bana erkek gibi geldi bilemedimMaşAllah,
Gönlünüzden ne geçiyor bilmiyorum ama bi an içimden geçti, bence erkek
Önerdi ıhlamurun içine bolca bal koydum zencefilide önerdim ama tedirgin oldum kullanmadım. Kahwaltıdan sonra ıhlamur mandalina portakal suyu iyi geldi baya. Ama su içemedimya içemiyorumTatlim doktorun bitkisel biseyler onermedi mi..balla zencefil duzenli kullanimda gribe iyi gelir diye biliyorum hamileler de kullanabiliyor..sen yinede bi doktoruna sor..birde bol su ic kanini temisler birde bol meyve mandalin portakal ozellikle tuket..
Yazin kucucuk bebisin olacak 40in cikincada yaz biteeck :))) Biz kisa kilolu gireriz ertesi yaza veririz sanirim
Düşüğe sebep olabilir diye canım ondan kullanmıyorum ben. Ama havluya falanda sarıyosun çok etkilemez heraldesıcak su torbası neden tehlikeliymiş ben havluya sarıp ayaklarımın altına koyuyorum. başka türlü ısnmıyor
Çok sagol canım bilgi verdiğin için hala gösteremedim doktora doktorumun sadece sali persembe poliklinigi onun dışında yok salıya kaldı ama kan ve idrar sonuçlarım bu şekildeprotein kaçağı tehlikeli aslında gebelik zehirlenmesi habercisi ama sizin tansiyon sıkıntınız yokmuş ve daha çok erken onun belirtileri için, ben ilk hamileliğimde yaşadığım için biliyorum maalesef
Sizde diğer değerlerde de farklılık varmış, kum dökme olabilir, inşAllah önemsizdir ama ihmal etmeyin
Önerdi ıhlamurun içine bolca bal koydum zencefilide önerdim ama tedirgin oldum kullanmadım. Kahwaltıdan sonra ıhlamur mandalina portakal suyu iyi geldi baya. Ama su içemedimya içemiyorum
Yaa ben 52ydim hamile olduğumu öğrendiğim gün şimdi 53.5geldim. acayip yiyorum ama :)Kizlar konuyu degistirin bence. Insan anlattikca da rahatliyor aslinda ama farkinda olmadan sinir oluyorsunuz. Rabbim anlayissiz herkese(kim olursa"olsun) anlayisli olmayi nasip ersin. Empati onemli ama bizim milletimizin en buyuk eksikligi bu ne yazik ki! Kilolar ne durumda? Doktor bana kilo almamissin hic dedi. Bebek iyiymis. 7. Haftada 49.4tum. 12. Haftada 49.9 ciktim. Guzel yiyorum aslinda. Ekmekle aram yok sadece.
Çok sagol canım bilgi verdiğin için hala gösteremedim doktora doktorumun sadece sali persembe poliklinigi onun dışında yok salıya kaldı ama kan ve idrar sonuçlarım bu şekilde
Eki Görüntüle 1928589 Eki Görüntüle 1928590
Valla Benide cok yokladi grip ama cesaret edip yerlesemedi..:)) masaallah diyim..cok gecmis olsun canim.acil sifalarÖnerdi ıhlamurun içine bolca bal koydum zencefilide önerdim ama tedirgin oldum kullanmadım. Kahwaltıdan sonra ıhlamur mandalina portakal suyu iyi geldi baya. Ama su içemedimya içemiyorum
Canım sanki bu erkegim diye bagiriyor cokta anlamam ama nub grubundan yapilan tahminlere gore soyluyorumSelam kızlar.doktora gittik bugün.ikili test zamanıydı aslında ama biz yaptırmak istemedik.doktorumuz detaylıca ultrasondan baktı ense kalınlığına ve burun kemiğine.hiç bir sorun yok dedi çok şükür.kültür sonuçları da 2 gün sonra çıkacakmış.
Hafif sancıları sordum.bebek henüz kemik çatı altında karnındaki sancıların bebekle alakadı yoktur dedi doktor.
Doktor teyzemiz çok baktı ama kız mı erkek mi bi tahminde bulunmadı.nub a göre bakanlar nasıldı yukarıdaysa erkek mi demişlerdi sanki ona bakarak biz bişeyler söyleyebiliriz.
Bana yaptı canım yemem icmem eskisinden daha az ama almisim bende aldığım vitaminlere bağladımCanım decavit kilo yaptı mı
Yok canım olur mu zaten nette de o şekilde yazıyo ama hem çok başı hem de daha önce de taş düşürdüğüm için belki onun etkisidir bakalım salı belli olur dayanabilirsem yoksa başka doktora gostericemYanlış anlama sakın canım, korkutmak için söylemedim, drun mutlaka net bilgilendirecektir, zaten pozitif çıkması kadar proteinin nekadar çıktığı da önemli, güzel haberler alırsın inşAllah muhakkak yaz salı gününe
Canım benim gözün aydın çok sewindim. Rabbim sağlıklada kucağına almayı nasil eder inşallah. İyi bari bak için rahat eder yaptırırsın doktorun diyosaKızlarrrrrrr pzt günü ikili teste girmiştim ve yarın sonuç için görüşmemiz vardı.. az önce drum aradı sonucum temiz çıktı.. herşey normalmişşşş... elhamdulillah.. darısı sonuç bekleyenlere olsun.. bu arada şeker yüklemesini sordum anne ve babam şeker hastası olduğu için erken yapmak istediğini söyledi önlem amaçlı.. ilerleyen zamanlarda şeker yüklemesi tekrarlanacakmış..
Aynen öyle aslinda yazlik varsa ohh tatilde var dogum izni de .. Verdin gitti kilolari .. Sadece risk tatil modu emzirme sureci diye bol bol tatli yemekYaa öyle mi diyorsun,
ben haziran sonunu görebilsem şükürler olsuntemmuz sonu 40ım çıkar ağustos&eylül yazlıkta geçer açık havada diyordum ama nasip artık
11+5 te öğrendim ben cinsiyetikızlar 13. haftamda doktora gdeceğim sizce cinsiyeti belli olur mu acaba ??? 13. haftada öğrenen var mıdır ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?