2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende bilirim allahim o nasil bir ayaz nasil bir soguktur .. Termal iclik al canim o yumusacik hic kasindirmiyor hemde simsicak tutuyot hasta olmamak icin mecbur .. Birde ýün corap al ayagini sicak tut ..
canım ben içime hıcbırsey gıyemıyorum kasıntı yapıyor termal de var ama gıyıemedım ya

benim doktorum da elevit verdi o nasıl bir ilaçtır ya kokusu iğrenç ve büyük yutsam bile boğazımda kalıyor. decavit elevit e denk bi ilaçmış ama özellikle eleviti kullanmamı istedi. o dmuz jelatini falanda rivayetmiş tamamen. vardır elbet bi bildiği deyip iğrenerek içiyorum valla napayım çocuğum için

kızlar selam ne zamandır giremiyodum eskiye dönük okudum da maşallah herkes güzel haberler almış. benim de kontrol yarın. inş ben de güzel haberlerle gelirim. 2 gündür raporluydum. bu mide bulantısı ve kusma beni baya yordu. hiç bir şey yiyemiyorum. 2 kilo vermişim tek ıyı yanı bu sanırım :) pazartesi acile gittim serum falan alıyım dedım hiç beslenemıyorum yedıgım seylerınde ne bana ne bebege bı faydası var. ne zaman gecicek bu bulantılar yaa

Korkma bnde de var akıntı buaralr gectı.bbde hep endişeliyim.sabh göğüs agrım yoktu sasrdm.acba neden die onu soruyrum şimdi.
Kuzum seninle doğum tarihlerimiz aynı ayyy ne güzel.... göğüslerinde ki ağrı yda sızlama için şey demişti doktor bana süt bezleri fln çalışıyor gbisinden. Endişe edilcek bsy degilmis canim

Kızlarrrrrrr pzt günü ikili teste girmiştim ve yarın sonuç için görüşmemiz vardı.. az önce drum aradı sonucum temiz çıktı.. herşey normalmişşşş... elhamdulillah.. darısı sonuç bekleyenlere olsun.. bu arada şeker yüklemesini sordum anne ve babam şeker hastası olduğu için erken yapmak istediğini söyledi önlem amaçlı.. ilerleyen zamanlarda şeker yüklemesi tekrarlanacakmış..

Ah bebegım ya senı o kadar iyi anlıyrum ki.ben görümceme eltime yengelerime hamileyken hep kostum ve sımdı bir aydr evıme supurge degmemiş sormazlar bıle temizlik için.bırak 5 dk mesafedeki evinden bir tas corba getrmez yıyemıyrum dıyınce bize gel.yaa kötuyum kötü kalksam zaten kendım yapcam.

Banada dr um omega 3 kullanmamı sölemişti.. aldığım tabletin içinde sığır jelatini varmış farketmedim.. içtikten sonra farkedince midem almadı.. kendimide zorlamak istemedim.. artık eşim uzun araştırmalar sonrası veganlar için omega 3 buldu ve şuan onu kullanıyorum..omega dışında henüz vitamine geçmedim ama geçersemde veganlar için olanı kullanmayı düşünüyorum.. bu arada yurtdışında olduğum için içeriğine daha fazla dikkat etmek gerekiyor..

Hemen kotu dusunme canim gerek kalmadginda birakirsin..birde her kadinda acilma farkli oluyor yapisina gore

Kuzum seninle doğum tarihlerimiz aynı ayyy ne güzel.... göğüslerinde ki ağrı yda sızlama için şey demişti doktor bana süt bezleri fln çalışıyor gbisinden. Endişe edilcek bsy degilmis canim
Agrımaması endişe uyandrdı rabbim kucagımıza almyı nasip etsin.belirtilerimizi takip edelim

benimde kimsem yok yapabilirsem kendim yapıyorum yapamzsam eşim bişeler yapmaya çalışıyor ya da dışarı çıkıyoruz. annem yakın olsaydı her gün ona giderdim yemeğe. gurbetin gözü çıksın. valla senin gibi kayınvalidem bende olsa ona da şunu pişir bunu pişir dye söylerdim. çalışıyorum sonuçta bide onlara yemek mi yapıcam kendme bile yapamıyorken. söyle sen kız neden bişeler yapmıyorsun beni hiç düşünmüyor musun halimi görmüyor musun de. ama biraz üzülerek söyle. sinirli olarak değil

Benim ikili testim bugundu ama yaptrmıcam.

sıcak su torbası neden tehlikeliymiş ben havluya sarıp ayaklarımın altına koyuyorum. başka türlü ısnmıyor

Ben butun yaz kullandim bu decaviti doktorum dusuk sonrasi vitamin destegi vermisti o zaman iciyordum ama simdi midem zaten herseye bulaniyor ilaci agzima alinca basliyor yaa ..
Elevitle ayni buyuklugu tadi :) Rivayettir kesin turkiye yoksa buna musaade etmez ama hurafelere takildigimiz gibi bunada takiloyoruz iste

Ohh gozun aydin canim .. Sekerde riskli gormus seni demekki canim yoksa iki kere yuklemesi yapmaz ..

protein kaçağı tehlikeli aslında gebelik zehirlenmesi habercisi ama sizin tansiyon sıkıntınız yokmuş ve daha çok erken onun belirtileri için, ben ilk hamileliğimde yaşadığım için biliyorum maalesef
Sizde diğer değerlerde de farklılık varmış, kum dökme olabilir, inşAllah önemsizdir ama ihmal etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…