canım ben içime hıcbırsey gıyemıyorum kasıntı yapıyor termal de var ama gıyıemedım yaBende bilirim allahim o nasil bir ayaz nasil bir soguktur .. Termal iclik al canim o yumusacik hic kasindirmiyor hemde simsicak tutuyot hasta olmamak icin mecbur .. Birde ýün corap al ayagini sicak tut ..
canım bana göre 11+5 doktora göre 12+1di gittiğim zman. doktor erkek dedi. pipisini gösterdi. :) sen gitmedin mi dahaAa günümüz aynı kaçıncı haftada gittiniz ve cinsiyet nedir ?
benim doktorum da elevit verdi o nasıl bir ilaçtır ya kokusu iğrenç ve büyük yutsam bile boğazımda kalıyor. decavit elevit e denk bi ilaçmış ama özellikle eleviti kullanmamı istedi. o dmuz jelatini falanda rivayetmiş tamamen. vardır elbet bi bildiği deyip iğrenerek içiyorum valla napayım çocuğum içinBana elevit yazmis doktor bende eczaciya dedim decavit verseniz yerine olmaz mi olur farketmez dedi onu aldim dedigin gibi agzima bile alamiyorum aldigim gibi cikariyorum ..
Aslinda bunlarin yerine kendimiz saglikli beslenebiliriz hemde dogal olur iceriginde ne var neler yersek yerine gecer mesela ..
Senin gunun erkenmis sor bakalim ne diyecek banada yardimci olmus olursun
TAbiki cinsiyetini bile ogrenebilirsin..kızlar yarın kontrol günümüz ilk gittiğimde 7+4 idi. şimdi kocaman olmuşmudursabırsızlanıyorum
Kuzum seninle doğum tarihlerimiz aynı ayyy ne güzel.... göğüslerinde ki ağrı yda sızlama için şey demişti doktor bana süt bezleri fln çalışıyor gbisinden. Endişe edilcek bsy degilmis canimKorkma bnde de var akıntı buaralr gectı.bbde hep endişeliyim.sabh göğüs agrım yoktu sasrdm.acba neden die onu soruyrum şimdi.
benim doktor erkek dediKızlar Dr ü cinsiyet tahmini yapan var mı? Temmuz bebişleri hala gizemli mi takılıyorlar
Ah bebegım ya senı o kadar iyi anlıyrum ki.ben görümceme eltime yengelerime hamileyken hep kostum ve sımdı bir aydr evıme supurge degmemiş sormazlar bıle temizlik için.bırak 5 dk mesafedeki evinden bir tas corba getrmez yıyemıyrum dıyınce bize gel.yaa kötuyum kötü kalksam zaten kendım yapcam.burda okuyorum insanlar yazıyor kaynanam yemek yapıyor onu veriyor içiyor acaba bana neden bi iyilik yapmak isteyen yok?
benim kayınvalidem kayınpederim benim iyi olmadığıma inanmıyor kusuyorum gülüyorlar resmen olcak o kadar diyorlar yemek yapmiyosun falan diyip hizmet bile bekliyorlar bu süreci tek başıma üstlenmek çok zor. annem uzakta bunlarda köye gidicek ama şuan bizdeler eşimde tepkilerime alinmalarima kızıyor kimse beni anlamıyor piskolojm çok bozuldu önüme yemek koyan yok mutfak kokuyor bisey hazirlayamiyorum valla bdv lik bir durumdayım şuan eşimle konuşmuyorum beni anlayana kadar da konusmucam. çok alıngan olduğumu düşünüyo kendince. midem bulanıyor diyorum gülüyorlar bence. gulsunler Allah büyük. beni sevmiyorlarsa torununuda mı sevmiyorlar kaynanam dün pilav yapmış hamile yemeği mi pilav ben yapsam başımdan atarlar. inşallah kendi işimi görecek kadar iyi olurum kimseden fayda yok.. yanlız hissediyorum.
Hayırlı olsun kaçıncı haftada sesibenim doktor erkek dedi
Banada dr um omega 3 kullanmamı sölemişti.. aldığım tabletin içinde sığır jelatini varmış farketmedim.. içtikten sonra farkedince midem almadı.. kendimide zorlamak istemedim.. artık eşim uzun araştırmalar sonrası veganlar için omega 3 buldu ve şuan onu kullanıyorum..omega dışında henüz vitamine geçmedim ama geçersemde veganlar için olanı kullanmayı düşünüyorum.. bu arada yurtdışında olduğum için içeriğine daha fazla dikkat etmek gerekiyor..benim doktorum da elevit verdi o nasıl bir ilaçtır ya kokusu iğrenç ve büyük yutsam bile boğazımda kalıyor. decavit elevit e denk bi ilaçmış ama özellikle eleviti kullanmamı istedi. o dmuz jelatini falanda rivayetmiş tamamen. vardır elbet bi bildiği deyip iğrenerek içiyorum valla napayım çocuğum için
Hemen kotu dusunme canim gerek kalmadginda birakirsin..birde her kadinda acilma farkli oluyor yapisina goreAh canım Amin inş. Bende kullanıyorum progestan ve proluton iğne oluyorum 3 günde bir kesemizde yırtık var tedbir amaçlı verdi doktorum bu ilk hamileliğim benim. Kızlar birde birşey sormak istiyorum bi arkadaşım da hamileyken son ayına kadar progestan kullanmış sancısı 2 dakikada 1 e çıkmasına rağmen yarım santim bile açılma olmamış progestan kullananlarda oluyormuş çok üzüldüm duyduğumda sizce de doğru olabilir mihiç kullanmak istemiyor artık ama mecburuz bebeklerimiz için mecbur sezeryan yapıcaz galiba
Agrımaması endişe uyandrdı rabbim kucagımıza almyı nasip etsin.belirtilerimizi takip edelimKuzum seninle doğum tarihlerimiz aynı ayyy ne güzel.... göğüslerinde ki ağrı yda sızlama için şey demişti doktor bana süt bezleri fln çalışıyor gbisinden. Endişe edilcek bsy degilmis canim
benimde kimsem yok yapabilirsem kendim yapıyorum yapamzsam eşim bişeler yapmaya çalışıyor ya da dışarı çıkıyoruz. annem yakın olsaydı her gün ona giderdim yemeğe. gurbetin gözü çıksın. valla senin gibi kayınvalidem bende olsa ona da şunu pişir bunu pişir dye söylerdim. çalışıyorum sonuçta bide onlara yemek mi yapıcam kendme bile yapamıyorken. söyle sen kız neden bişeler yapmıyorsun beni hiç düşünmüyor musun halimi görmüyor musun de. ama biraz üzülerek söyle. sinirli olarak değilburda okuyorum insanlar yazıyor kaynanam yemek yapıyor onu veriyor içiyor acaba bana neden bi iyilik yapmak isteyen yok?
benim kayınvalidem kayınpederim benim iyi olmadığıma inanmıyor kusuyorum gülüyorlar resmen olcak o kadar diyorlar yemek yapmiyosun falan diyip hizmet bile bekliyorlar bu süreci tek başıma üstlenmek çok zor. annem uzakta bunlarda köye gidicek ama şuan bizdeler eşimde tepkilerime alinmalarima kızıyor kimse beni anlamıyor piskolojm çok bozuldu önüme yemek koyan yok mutfak kokuyor bisey hazirlayamiyorum valla bdv lik bir durumdayım şuan eşimle konuşmuyorum beni anlayana kadar da konusmucam. çok alıngan olduğumu düşünüyo kendince. midem bulanıyor diyorum gülüyorlar bence. gulsunler Allah büyük. beni sevmiyorlarsa torununuda mı sevmiyorlar kaynanam dün pilav yapmış hamile yemeği mi pilav ben yapsam başımdan atarlar. inşallah kendi işimi görecek kadar iyi olurum kimseden fayda yok.. yanlız hissediyorum.
sıcak su torbası neden tehlikeliymiş ben havluya sarıp ayaklarımın altına koyuyorum. başka türlü ısnmıyorAy havalandırmak mı kız donuyodum mümkün değil fırtına var dışarda zaten :) sıcak su torbası tehlikeli diyolar ama canım. Ihlamur içtim bol limonlu. Sabahta açık çay içtim yine bol limonlu. Ilık suyuda deneyeyim saol canım benim
Ayy gece bnde dondum izmir çookk soguk çookksıcak su torbası neden tehlikeliymiş ben havluya sarıp ayaklarımın altına koyuyorum. başka türlü ısnmıyor
Ben butun yaz kullandim bu decaviti doktorum dusuk sonrasi vitamin destegi vermisti o zaman iciyordum ama simdi midem zaten herseye bulaniyor ilaci agzima alinca basliyor yaa ..benim doktorum da elevit verdi o nasıl bir ilaçtır ya kokusu iğrenç ve büyük yutsam bile boğazımda kalıyor. decavit elevit e denk bi ilaçmış ama özellikle eleviti kullanmamı istedi. o dmuz jelatini falanda rivayetmiş tamamen. vardır elbet bi bildiği deyip iğrenerek içiyorum valla napayım çocuğum için
Ohh gozun aydin canim .. Sekerde riskli gormus seni demekki canim yoksa iki kere yuklemesi yapmaz ..Kızlarrrrrrr pzt günü ikili teste girmiştim ve yarın sonuç için görüşmemiz vardı.. az önce drum aradı sonucum temiz çıktı.. herşey normalmişşşş... elhamdulillah.. darısı sonuç bekleyenlere olsun.. bu arada şeker yüklemesini sordum anne ve babam şeker hastası olduğu için erken yapmak istediğini söyledi önlem amaçlı.. ilerleyen zamanlarda şeker yüklemesi tekrarlanacakmış..
Evet okudum öyle şeyler de canım ileri zamanlarda daha tehlikeliymis erken doğum nedeniymis ama şuan çok başı bide tansiyonumu kontrol ettim bugün 10/6 10/5 çıktı bakalım doktor ne diyecek amorf kristali de çok çıktı kum ya da taş var galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?