- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
Ben butun yaz kullandim bu decaviti doktorum dusuk sonrasi vitamin destegi vermisti o zaman iciyordum ama simdi midem zaten herseye bulaniyor ilaci agzima alinca basliyor yaa ..
Elevitle ayni buyuklugu tadi :) Rivayettir kesin turkiye yoksa buna musaade etmez ama hurafelere takildigimiz gibi bunada takiloyoruz iste
11+5 teHayırlı olsun kaçıncı haftada sesi
Bende o kapasite yok canimCanım decavit kilo yaptı mı
Tatlim doktorun bitkisel biseyler onermedi mi..balla zencefil duzenli kullanimda gribe iyi gelir diye biliyorum hamileler de kullanabiliyor..sen yinede bi doktoruna sor..birde bol su ic kanini temisler birde bol meyve mandalin portakal ozellikle tuket..
izmir soğuk mu biz çeşme de uçuyoruz... yakında sörfe gidicem bari denizde uçayım :)Ayy gece bnde dondum izmir çookk soguk çookk
Helal olsun benimki 11+3 te belli olmaz dedi bebişin resmî bar mı? Ay benimki yine kız minnoş galiba Dr kız aldırırlar diye mi söylemedi ki11+5 te
Bende o kapasite yok canim40 kilo patates yesem yine ayni kiloda kalirim .. Hic bir ilac kilo yapmadi o kadarda igne ilac kullandim ki hepsi hormon ilaciydi ..
aa dün ben sordum doktoruma hastayım boğazım fena öksürüyorum falan dedim. balla zencefilin zararı olur mu dedim. zararı yok kullanabilirsin dedi. ayyy bu doktorlar da çeşit çeşitZencefil taze olmadığı müddetçe bana yasakladı dr, tazesi bile çok mecbur kalmadıkça kullanma dedi aklınızda olsun, ben bilmiyordum
sen görmedin mi teyzoşu benim oğluşumun fotoğrafını. bak el sallıyor sizeHelal olsun benimki 11+3 te belli olmaz dedi bebişin resmî bar mı? Ay benimki yine kız minnoş galiba Dr kız aldırırlar diye mi söylemedi ki
Helal olsun benimki 11+3 te belli olmaz dedi bebişin resmî bar mı? Ay benimki yine kız minnoş galiba Dr kız aldırırlar diye mi söylemedi ki
aa dün ben sordum doktoruma hastayım boğazım fena öksürüyorum falan dedim. balla zencefilin zararı olur mu dedim. zararı yok kullanabilirsin dedi. ayyy bu doktorlar da çeşit çeşit
Demek benimki de kızBenim oğlumda dr öyle demişti biliyormusun, özellikle kızsa belli haftaya kadar söylemiyoruz, ciddi ciddi yapan insanlar varmış maalesef
Ay maşallah bebişesen görmedin mi teyzoşu benim oğluşumun fotoğrafını. bak el sallıyor sizeEki Görüntüle 1928579
yerim onun ellerini kollarını. ayyy sanırım alıştım ben... önceden pek anlamıyordum ama bu muayene dönüm noktası oldu benim için. gözümün önünde o yana bu yana dönmelerisen görmedin mi teyzoşu benim oğluşumun fotoğrafını. bak el sallıyor sizeEki Görüntüle 1928579
ayyy maşallah ne çabuk büyüyorlarAy maşallah bebişebuda benim minnoş
Aynen ne çabuk elleri ayakları oynamaya başladıayyy maşallah ne çabuk büyüyorlar
Demek benimki de kızyavrumun Çan'ına kıyacak katil değilim keşke söyleseydi
Merhabalar bizimde bugun kontrolumuz vardibizim ki bildigin pitircik olmus el kollar kipir kipirdi masallah gecen hafta ki dusuk tehlikesinden cok iyi geldi bugun bana iki hafta tekrar gel cinsiyetine bakalim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?