2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım decavit kilo yaptı mı

Zencefil taze olmadığı müddetçe bana yasakladı dr, tazesi bile çok mecbur kalmadıkça kullanma dedi aklınızda olsun, ben bilmiyordum

Bende o kapasite yok canim 40 kilo patates yesem yine ayni kiloda kalirim .. Hic bir ilac kilo yapmadi o kadarda igne ilac kullandim ki hepsi hormon ilaciydi ..

Yanlış adrese sordum ozaman
Ben demir tedavisi görmüştüm hamilelik öncesi onda bile kilo aldım, şimdi decavit ne yapacak merak ediyorum, gerçi hala hamile kaldığım kilodayım

Zencefil taze olmadığı müddetçe bana yasakladı dr, tazesi bile çok mecbur kalmadıkça kullanma dedi aklınızda olsun, ben bilmiyordum
aa dün ben sordum doktoruma hastayım boğazım fena öksürüyorum falan dedim. balla zencefilin zararı olur mu dedim. zararı yok kullanabilirsin dedi. ayyy bu doktorlar da çeşit çeşit

Helal olsun benimki 11+3 te belli olmaz dedi bebişin resmî bar mı? Ay benimki yine kız minnoş galiba Dr kız aldırırlar diye mi söylemedi ki

Benim oğlumda dr öyle demişti biliyormusun, özellikle kızsa belli haftaya kadar söylemiyoruz, ciddi ciddi yapan insanlar varmış maalesef

aa dün ben sordum doktoruma hastayım boğazım fena öksürüyorum falan dedim. balla zencefilin zararı olur mu dedim. zararı yok kullanabilirsin dedi. ayyy bu doktorlar da çeşit çeşit

Sorma neye inancaz bilmiyorum, öyle hastayım ki iyi olacağım yerde gittikçe ağırlaşıyorum ben sanki

kızlar 13. haftamda doktora gdeceğim sizce cinsiyeti belli olur mu acaba ??? 13. haftada öğrenen var mıdır ki :)

Merhabalar bizimde bugun kontrolumuz vardi bizim ki bildigin pitircik olmus el kollar kipir kipirdi masallah gecen hafta ki dusuk tehlikesinden cok iyi geldi bugun bana iki hafta tekrar gel cinsiyetine bakalim dedi

MaşAllah,
Gönlünüzden ne geçiyor bilmiyorum ama bi an içimden geçti, bence erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…