2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben enfeksiyondan korkuyorum o yuzden agizdan aliyorum canim ya birde enfeksiyon filan kaparim ugras dur . Zaten yatarken yutuyorum sonra uyuyorum etkiside olmuyor ..
Canim ben diğer vitaminler i de yatarken alıyorum birde progesteron içemem zaten benim Dr um vajinal almamı istedi inşallah enfeksiyon olmaz onu aklıma getirmek bile istemiyorum progesteron u da yatarken alıyorum zaten ben hayatında ilaç kullanan bi insan bile değildim ama gel gör ki bu minik yaramaz beni ne hale getirdi aldığım hormonlar aylardır içtigim vitaminler Allahhh demekki büyük konuştum biter bi gün inşallah canım bunlarda

Bu drları dövücem he
Bana zencifil tüketme dedi, birde bende öksürük çok, ıhlamur öksürüğünü arttırır, elma çayı iç dedi
Alla alla gerçekten bi dedikleri bi dediğine uymuyor. Bu nasıl birşey ya. Aman ne yapcağımı bilemedim inanki. Ama elma çayı öksürüğe çok iyi geliyor cideen

O minikleri saglikla kucagimiza alalim da atariz babalarina gideriz bir spor merkezine Yeter ki saglikla kucagimiza alalim canim yaa.. Hep kizin diyesim geliyor sana miniginin cinsiyetini cok merak ediyorum

İyi aksamlar arkadaslar..benim hamileligimin basindan beri cok fazla akintim vardi ve mantar olustgu icin doktorum fitil verdi fitilden sonra akintim kesildi..hamilelikte rahimde fazla kan akisi oldgu icin akinti olmasi normal diye biliyorum..simdi gayet normal hamilelik onceso gibi..endiselenmelimiyim sizce..

kızlar bisi sorucam ya genital bolgeyi neyle almak gerek. ben hep agda yapardim kendim kanama olduğu zamanlar jilet kullandim atlatana kadar 3 ayı. simdi tekrar yapsam sıkıntı olurmu kafam karıştı

Canım benim akıntım kesildi 3-4 gündür. Crinone jel kullanıyodum vajinal o zaman oluyodu şimdilerde nerdeyse hiç yok deet etme

Nub nasılsa erkek diye düşünülüyo canım bende kendimkine bakcam :)
Canım cıkıntı erkedede varmış kızdada ama erkeklerinki yukarı dogru bakıyormus kızlarınki düz sekildeymis ne kadar dogru bilemem artık

kızlar bisi sorucam ya genital bolgeyi neyle almak gerek. ben hep agda yapardim kendim kanama olduğu zamanlar jilet kullandim atlatana kadar 3 ayı. simdi tekrar yapsam sıkıntı olurmu kafam karıştı
3 ay jilet kullandıysan ilk ağdada canın biraz faZla acıyabilir canım. Ağda çok rahat özellikle hamilelikte çok rahat oluyormuş. Çünkü gün gelecek kukumuzu göremicez bile göbüşlerden

Canım cıkıntı erkedede varmış kızdada ama erkeklerinki yukarı dogru bakıyormus kızlarınki düz sekildeymis ne kadar dogru bilemem artık
Ne çıkıntısı valla anlayamadım kuzuya. Zaten benimkinin düz yattığı hiç fotosu yok :)

Bacaklarinin arasinda canım durmadigi icin resimdede yakalayamamistir doktorun belki
Hım anladım kuzum. Ay sorma 1 dk rahat durmuyoki. Bi gittik amuda kalkmıştı bi gitti ayaklar hop hop yere vuruyo dümdi yatarkan göremedim hiç. İlk baktı doktor yatıyodu anında harekete başladı. Sanırım rahatsız edilmeyi sewmiyor rahatına düşkün mü olcak ne :)

Kızlar bir de doktor folik asiti bırakmamı ve vinalacimmunitum verdi bana.probiyotik falan da varmış içerisinde.kullanan var mı aramızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…