Kıyamamya sende miSorma neye inancaz bilmiyorum, öyle hastayım ki iyi olacağım yerde gittikçe ağırlaşıyorum ben sanki
Canim ben diğer vitaminler i de yatarken alıyorum birde progesteron içemem zaten benim Dr um vajinal almamı istedi inşallah enfeksiyon olmaz onu aklıma getirmek bile istemiyorum progesteron u da yatarken alıyorum zaten ben hayatında ilaç kullanan bi insan bile değildim ama gel gör ki bu minik yaramaz beni ne hale getirdi aldığım hormonlar aylardır içtigim vitaminler Allahhh demekki büyük konuştum biter bi gün inşallah canım bunlardaBen enfeksiyondan korkuyorum o yuzden agizdan aliyorum canim ya birde enfeksiyon filan kaparim ugras dur . Zaten yatarken yutuyorum sonra uyuyorum etkiside olmuyor ..
Alla alla gerçekten bi dedikleri bi dediğine uymuyor. Bu nasıl birşey ya. Aman ne yapcağımı bilemedim inanki. Ama elma çayı öksürüğe çok iyi geliyor cideenBu drları dövücem he
Bana zencifil tüketme dedi, birde bende öksürük çok, ıhlamur öksürüğünü arttırır, elma çayı iç dedi
Ay maşallah maşallah. Banada 2-3 gün geldi gitti geldi gitti sonra bi geldi pir geldi valla. Çok saol canım benim.Valla Benide cok yokladi grip ama cesaret edip yerlesemedi..:)) masaallah diyim..cok gecmis olsun canim.acil sifalar
Nub nasılsa erkek diye düşünülüyo canım bende kendimkine bakcam :)Canım sanki bu erkegim diye bagiriyor cokta anlamam ama nub grubundan yapilan tahminlere gore soyluyorum
O minikleri saglikla kucagimiza alalim da atariz babalarina gideriz bir spor merkezineCanim ben diğer vitaminler i de yatarken alıyorum birde progesteron içemem zaten benim Dr um vajinal almamı istedi inşallah enfeksiyon olmaz onu aklıma getirmek bile istemiyorum progesteron u da yatarken alıyorum zaten ben hayatında ilaç kullanan bi insan bile değildim ama gel gör ki bu minik yaramaz beni ne hale getirdi aldığım hormonlar aylardır içtigim vitaminler Allahhh demekki büyük konuştum biter bi gün inşallah canım bunlarda
Bana yaptı canım yemem icmem eskisinden daha az ama almisim bende aldığım vitaminlere bağladım
Çok tatlı bi günlük haft hafta soru soruyor sana sen de hissettiklerini yazıyorsun :)Bu günlük nasıl canim bende yavas yavas alsam diye dusunmeye basladim da :)
Ahhh hiç sorma çok duygusal oluyorum yazarkenbenımde var bu gunlkten ben başladım cooook heyecanlı ilerde bebegımın benım su anki duygularımı okuyacağını bılmek esim yazdıklarımı ağlamaktan okuyamadı bıle meğer neçok sey bırıkmıs bebegıme anlatacak
benimki 13 haftalik gostermedi kendini :)kızlar 13. haftamda doktora gdeceğim sizce cinsiyeti belli olur mu acaba ??? 13. haftada öğrenen var mıdır ki :)
Canım benim akıntım kesildi 3-4 gündür. Crinone jel kullanıyodum vajinal o zaman oluyodu şimdilerde nerdeyse hiç yok deet etmeİyi aksamlar arkadaslar..benim hamileligimin basindan beri cok fazla akintim vardi ve mantar olustgu icin doktorum fitil verdi fitilden sonra akintim kesildi..hamilelikte rahimde fazla kan akisi oldgu icin akinti olmasi normal diye biliyorum..simdi gayet normal hamilelik onceso gibi..endiselenmelimiyim sizce..
Canım cıkıntı erkedede varmış kızdada ama erkeklerinki yukarı dogru bakıyormus kızlarınki düz sekildeymis ne kadar dogru bilemem artıkNub nasılsa erkek diye düşünülüyo canım bende kendimkine bakcam :)
3 ay jilet kullandıysan ilk ağdada canın biraz faZla acıyabilir canım. Ağda çok rahat özellikle hamilelikte çok rahat oluyormuş. Çünkü gün gelecek kukumuzu göremicez bile göbüşlerdenkızlar bisi sorucam ya genital bolgeyi neyle almak gerek. ben hep agda yapardim kendim kanama olduğu zamanlar jilet kullandim atlatana kadar 3 ayı. simdi tekrar yapsam sıkıntı olurmu kafam karıştı
Ne çıkıntısı valla anlayamadım kuzuya. Zaten benimkinin düz yattığı hiç fotosu yok :)Canım cıkıntı erkedede varmış kızdada ama erkeklerinki yukarı dogru bakıyormus kızlarınki düz sekildeymis ne kadar dogru bilemem artık
Bacaklarinin arasinda canım durmadigi icin resimdede yakalayamamistir doktorun belkiNe çıkıntısı valla anlayamadım kuzuya. Zaten benimkinin düz yattığı hiç fotosu yok :)
Evet canım ben de öyle yorumladım ama bakalım artık doktorumuzdan net duyunca rahatlarızCanım sanki bu erkegim diye bagiriyor cokta anlamam ama nub grubundan yapilan tahminlere gore soyluyorum
Hım anladım kuzum. Ay sorma 1 dk rahat durmuyoki. Bi gittik amuda kalkmıştı bi gitti ayaklar hop hop yere vuruyo dümdi yatarkan göremedim hiç. İlk baktı doktor yatıyodu anında harekete başladı. Sanırım rahatsız edilmeyi sewmiyor rahatına düşkün mü olcak ne :)Bacaklarinin arasinda canım durmadigi icin resimdede yakalayamamistir doktorun belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?