alttan canim bakalim bizde ogrencez 1 ay sonraBoyle bi cikinti bizdede vardi cnm, ama ustten bakista seninki alttan bakis sanirim. Yuzde 80 kiz dedi ama belli degil bekliyoruz bakalim.
Ya benimde canım çok yandı, hatta genital bölgeye yapayım dedim tansiyonum düştü resmen, oraya nasıl bi çare bulucaz yahu, doğuma kadar işimiz zor valla, keşke önceden korkmayıp lazerle halletseymişiz hepsini.tatlım ben geçen ay bacaklarıma ağda yaptım. canımdan can gitti resmen. doktora sordm 3 aydan sonra radyasyonsuz lazer epilasyona gidilebilir dedi. ama radyasyonsuz oldğunu 3 kere tekrarladı
İnsaAllah canim...:)Allah sizdende razı olsun canım benim. Güzel olcak güzel stres yapmayalım annesi
Benim doktorum Demir b 12 hiçbirini vermez.hatta muştiviyamin de vermeyecek ama istersen decavit falan kullan diyor.balık yağı içiyim mi demiştim ilk gebeliğimde bana şöyle cevap verdi hadi benim anam Karadenizli bol hamsi yemiş ben de zeki olup doktor olmuşum.doğudaki kadınlar bırak balığı hayatlarında Deniz görmemişler ne bilim adamları doktorlar mühendisler çıkartıyorlar .onu da bırak Afrika'daki doğan çocuğun ne suçu var.sen bunu söylüyorsan Allah'ın adaletine inanmıyorsun denektir.ne yani vitamin bulanın çocuğu zeki balık yağına 50 tl verebilenin çocuğu zeki fakirin fukaranın çocuğu aç gezenin çoçuğunun kafası çalışmasın YÖK böyle bi dünya demişti.ve bana çok mantıklı gelmişti çünkü ben vitaminini filan unutunca vicdan yapardım balık yiyemiyorum kahretsin falan derdim.şimdi çok rahatım zararlı şeylerden uzak duruyorum ama diğerleri için de çok kasmıyorum vitamindi bilmem neydi.Benimde bir sorum var doktor bana bu hafta multivitamin ve ferro sanol (kan demir b12 folic asit icerigi) ilac yazdi ..
Multivitamini agzima alir almaz yedigimide cikariyorum yutamiyorum tadindan dolayi digerini zorluyorum oda kapsul oldugu icin yutamiyorum agzima suyu alinca üstunde kaliyor .. Zaten ilac yutmakta zorlanan bir insanim .. Acaba icmesem birsey olur mu yada bunlari alternatifi var mi şase falan 2 hafta var doktora gitmeme size bi danisayim dedim..
Canim vitamin eksikligi diye bisey var mi var..bgun inan bende onu dusundum sanki ananelerimiz babanelrimiz anne babalarimiz icin folik asit vitamin mi kullanmis..ama biz o donemde degiliz dogal yedigimiz ne var ki..hersey hormonlu katkili saglikli ne yiyoruz eskiler hep demez mi eski tatlar yok diye hersey organikmis hormon nedir kisin dimates salatalik nedir bilmezlermis..baksana hastaliklar ne kadar cogaldi..biz kucukken doktor nedir bilmezdik ama simdiki covuklar surekli hastanede..o sebeble yedigimiz seylerin yeterli vitaminde olmadgini dusunerek ilaci vitamni dogru buluyorum..tabi bu benim dusuncem..:)Benim doktorum Demir b 12 hiçbirini vermez.hatta muştiviyamin de vermeyecek ama istersen decavit falan kullan diyor.balık yağı içiyim mi demiştim ilk gebeliğimde bana şöyle cevap verdi hadi benim anam Karadenizli bol hamsi yemiş ben de zeki olup doktor olmuşum.doğudaki kadınlar bırak balığı hayatlarında Deniz görmemişler ne bilim adamları doktorlar mühendisler çıkartıyorlar .onu da bırak Afrika'daki doğan çocuğun ne suçu var.sen bunu söylüyorsan Allah'ın adaletine inanmıyorsun denektir.ne yani vitamin bulanın çocuğu zeki balık yağına 50 tl verebilenin çocuğu zeki fakirin fukaranın çocuğu aç gezenin çoçuğunun kafası çalışmasın YÖK böyle bi dünya demişti.ve bana çok mantıklı gelmişti çünkü ben vitaminini filan unutunca vicdan yapardım balık yiyemiyorum kahretsin falan derdim.şimdi çok rahatım zararlı şeylerden uzak duruyorum ama diğerleri için de çok kasmıyorum vitamindi bilmem neydi.
ben artık sadece elevit içiyorum doktorum folik asiti içme artık dedi bıraktımKızlar merhabalar uzun zamandır yazamıyorum ama hep okuyorum..Bulantılarım biraz azaldı sanki ben premesis i kullanıyordum oda biraz büyük geliyordu bana bulantılarımı hiç kesmemişti arkadaşıma danıştım kendiside doktor b vitaminleri bulantı yaparmış kendine has bir kokusu olurmuş sanırım sizin kullandığınız ilaçlarda ondan bulantı yapabilir ben hemen bıraktım premesis i 2 hafta boşuna zorlamışım kendimi kendime başka folik asit aldım en azından biraz hafifledi sanki
ayyy nerde oturuyorsunuz siz?Merhaba kızlar bugün tüm gün elektrikler kesildi telefonun bilgisayarın şarjı bitti bide ilçenin yolları kapandı kar 35-40 cm oldu dünyadan koptum sanki elektrik yeni geldi 30 sayfa döktürmüşsünüz maşallah hepsini okuyamadım sizin gününüz nasıl geçti
Bebekler dışarıdaki sesleri 25.haftadan itibaren hissedermiş. Herhangi bir sakıncası olacağını düşünmüyorum şuandaHanımlar birşey sorucam hamileyken düğüne gidilirmi ya tamam cok gideni gördük ama o aşırı müzik sesleri bebeği etkilermi acaba, onbes tatilde kuzenimin düğünü var aklıma takıldı bu soru
Bilgi için çok teşekkürler canım benim geçmiş olsun. Düzelebildin mi tam olarak? Dün geceye göre daha iyi gibiyim dayanmaya çalışıyorum ama yanlış mı yapıyorum bilmiyorumyaKızlar selam herkes iyidir umarım calıstıfım icin size pek katılamıyorum.
Y Yellu ben grip sebebiyle ise gidemedim kulak burım bogaz cı bana aıgmentın ve parol yazdı kadın dogumcum onayladı hamılelere bıtek ıkısı veriliyormuş bilgin olsun ben ıcmeseydm duzelemezdım umarım dr dedigi gibi bebise bir zararı olmaz
Sana da gecmıs olsun canım tesekkürler baya iyi geldi agrım gectı burun akıntım azaldı genızde öyle cabuk toparlandım şükürBilgi için çok teşekkürler canım benim geçmiş olsun. Düzelebildin mi tam olarak? Dün geceye göre daha iyi gibiyim dayanmaya çalışıyorum ama yanlış mı yapıyorum bilmiyorumya
Bebekler dışarıdaki sesleri 25.haftadan itibaren hissedermiş. Herhangi bir sakıncası olacağını düşünmüyorum şuanda
Valla babası da aynı hayali kuruyor o kızım diyor tabi seni bırakıp bırakıp gidiceZ biz diyor bende spora falan giderim artıkO minikleri saglikla kucagimiza alalim da atariz babalarina gideriz bir spor merkezineYeter ki saglikla kucagimiza alalim canim yaa.. Hep kizin diyesim geliyor sana miniginin cinsiyetini cok merak ediyorum
Ben yazarken gayet iyiyim ne zaman eşim e okuması için izin veriyorum her defasında salya sumuk ağlıyorum onun halini görünce benim eşim de çok duygusqldir yazdıklarımi okumaya dayanamıyor tabi bende onaAhhh hiç sorma çok duygusal oluyorum yazarken
Ne demek canım benim keyfini çıkarTeşekkürler canm içimi rahatlattin sorun yok o zmn
Amin canim , oluuur belirtilerimizi takip edelim :)Agrımaması endişe uyandrdı rabbim kucagımıza almyı nasip etsin.belirtilerimizi takip edelim
Benim bugun basım agrıo ve yemedgm seyleri içmediğim asitli içecegi içtim.belirtiler hafıflıo sankiAmin canim , oluuur belirtilerimizi takip edelim :)
Asitli içmek zararlı değil mi kizz.. bnmde dün cok ağrıdı basim. Bgn acayip midem bulaniyo öğürdüm baya. Sürekli uyuma istegide var. Göğüslerim sızlıyo arada..Benim bugun basım agrıo ve yemedgm seyleri içmediğim asitli içecegi içtim.belirtiler hafıflıo sanki
Zararlı ama bir bardak içtm.bende uyuklrım uykun geldgnde hemen uyu ama.senin hamilelik nasıl benim düşük tehlikem var.o yuzden hiç ev işi yapmamAsitli içmek zararlı değil mi kizz.. bnmde dün cok ağrıdı basim. Bgn acayip midem bulaniyo öğürdüm baya. Sürekli uyuma istegide var. Göğüslerim sızlıyo arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?