2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Zararlı ama bir bardak içtm.bende uyuklrım uykun geldgnde hemen uyu ama.senin hamilelik nasıl benim düşük tehlikem var.o yuzden hiç ev işi yapmam
Geçmiş olsun canım yaa. Benimde geçen hafta kanamam oldu. Doktor ev isini fln yasakladi. Yatak istirhati dedi.. galiba ayniyiz

Hanımlar birşey sorucam hamileyken düğüne gidilirmi ya tamam cok gideni gördük ama o aşırı müzik sesleri bebeği etkilermi acaba, onbes tatilde kuzenimin düğünü var aklıma takıldı bu soru
Gidilir canım. Ben oğluma 7 aylık hamileyken bi gün arkadaşın kınası na, ertesi gün başka bir arkadaşın düğününe gitmiştim. Bi sorun olmadı çok şükür.

Kızlar ağır gribimle birlikte kusma da başlayınca dra geldik, serum takıldı bir sürü tahlil istebdi, ne zormuş hamilelikte hasta olmak

Gidilir canım. Ben oğluma 7 aylık hamileyken bi gün arkadaşın kınası na, ertesi gün başka bir arkadaşın düğününe gitmiştim. Bi sorun olmadı çok şükür.

Sanki sesten etkileniyorlar diye biliyorum hatta sinirleniyorlarmis diye okumuştum bir yerde o yüzden aklıma takıldı ama belkide üçüncü ay için geçerli değildir:))

Sanki sesten etkileniyorlar diye biliyorum hatta sinirleniyorlarmis diye okumuştum bir yerde o yüzden aklıma takıldı ama belkide üçüncü ay için geçerli değildir:))
Bilmem ben gittim, hatta ablamda hamileliğin in son aylarında gitmişti, bi sorun olmadı.

Tabiki haklısın vitamin bir ihtiyaç ama hiç bir sentetik vitamin yiyeceklerden aldığın vitamin ile aynı olamaz.rabbim nimetlerini o kadar güzel yaratmış ki yendiğin portakalın içindeki c vitaminini veya havuçtaki a vitaminini vücutta absorbe edecek yardımcı molekülüyle birlikte yaratıyor.sadece D vitamini ilaç olarak alınması makul.tabi depolarda tükendiyse ve kış ayındaysak.vitamin ilaçları tamamen bir pazardır.tabiki bulantılarınız olur 9 ay boyunca sağlıklı beslenmezseniz olabilir.ama ilk 3 ay zaten depolar karşılıyor kusma problemi olanlar için.geri kalan aylarda zaten sağlıklı beslenebiliyoruz.çok dert etmeyin bence vitamin konusunu dediğim gibi vitamin ilaçları küresel sermayenin büyük bir pazarıdır bu yüzden içemedim diye vicdanınızı sızlatmayın derim ben.hatta bir eczacı olarak

Kızlar benim kasık bölgesinde bariz şişlik oluşmuş artık böyle dokununca sert daha önce yoktu derler ya zayıfların çabuk çıkar diye sanırım ondan.. Önceden içeri çöküktü orası ama artık belli ki rahim büyümüş

Evet ibrahim saracogluda balik hapi icin ayni sryleri solemisti..aslinda ne yaparsan yap cocugun icin Allah in yazdgi oluyor..saglikli olsunlar insaAllah..

aynı şeyi az önce bende farkettim canım. sağ tarafımda bir sertlik var. sola yatınca belli oluyor. ama solda yok. senin de tek tarafta mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…