Günaydın kaç yaşındasın ki canım üç tane akrabam var 38 ve 40 da hamile olmuş ve sağlıklı sıhhatli olan nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz 41 yaşında tüp bebekle hamile olan bi tanıdığım var ben 34 yaşındayım test bile yaptırmadım olasılık sonuçta bence canını sıkmaGunaydin kizlar. Benim ikili testim maalesef riskli cikti. Daha dogrusu yastan dolayi riskli. Diger olasiliklar dusuk ama yas 1:215. Doktor aminosentez yaptir dedi. Bana da sirf yas olasiligi yüzünden yaptirmak cok mantikli gelmiyor. Tum gece uyuyamadim dusunmekte.
Günaydın canım. Yaşın kaç bilmiyorum ama doktorlar 42 yaşındaki kadına tüp bebek uyguluyolar. Riski olsa boşuna uğraşırlar mı. Hepsi ihtimal ve ikili test sonucu ancak %98 doğru yanıt veriyor. Oda ne kadar doğru bilemiyoruz çünkü çok örneği var riskli denilip senden benden sağlam çocuğu olan. Banada doktor harmony test yaptır dedi. Ne alaka dedik. Yaşım daha 29 ikiz gebelik değil bişi değil. Ben mi napıcam tabikide yaptırmıcamGunaydin kizlar. Benim ikili testim maalesef riskli cikti. Daha dogrusu yastan dolayi riskli. Diger olasiliklar dusuk ama yas 1:215. Doktor aminosentez yaptir dedi. Bana da sirf yas olasiligi yüzünden yaptirmak cok mantikli gelmiyor. Tum gece uyuyamadim dusunmekte.
Off bizde bugün Adana ya yarın Gaziantep e gideceğiz. Çok mu soğuk oralar? Kış günü kafayı yedik yetmedi yemek yemeye oralara geliyoruz taa İzmirdennn. Uçak kalkar inşallahAdana-Aladağ canım
Mikemmel olur
Yasin kac 35 ustu mu o yuzden riskli cikma olasiligi cok yuksek.. Arkadasim 38 yasinda gebe kaldi hep riskli cikti amniyosentez yaptirdi temiz cikti sonucu .. Imkanin varsa kan vermeyi arastir fiyati ne kadar ödeyebilirsen onu yaptir .. Ama bu yastan dolayi cikmistir hic aklini bulandirma ..Gunaydin kizlar. Benim ikili testim maalesef riskli cikti. Daha dogrusu yastan dolayi riskli. Diger olasiliklar dusuk ama yas 1:215. Doktor aminosentez yaptir dedi. Bana da sirf yas olasiligi yüzünden yaptirmak cok mantikli gelmiyor. Tum gece uyuyamadim dusunmekte.
Nub tan anlayan arkadaşlar benim bebişimede bi yorum yapın Maşallah bebişlere
Yaşım 35 canım. Benim çok tanıdığım var bu şekilde. Ama doktorum resmen yorum yapmaktan , beni rahatlatacak birşeyler söylemekten kaçındı.Günaydın kaç yaşındasın ki canım üç tane akrabam var 38 ve 40 da hamile olmuş ve sağlıklı sıhhatli olan nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz 41 yaşında tüp bebekle hamile olan bi tanıdığım var ben 34 yaşındayım test bile yaptırmadım olasılık sonuçta bence canını sıkma
Benim mantığıma göre diğer riskler düşükse sırf yaş olasılığından hemen ileri testler istenmemeli. Tabi yanlış bir mantıkta olabilir bu. Ben çok evhamlıyım bu olasılığı bilerek gittim , ama gece düşünmekten uyuyamadım. Amniyosentez çok büyükte konuşmak istemiyorum ama yaptırmam yani sırf bunun için.Günaydın canım. Yaşın kaç bilmiyorum ama doktorlar 42 yaşındaki kadına tüp bebek uyguluyolar. Riski olsa boşuna uğraşırlar mı. Hepsi ihtimal ve ikili test sonucu ancak %98 doğru yanıt veriyor. Oda ne kadar doğru bilemiyoruz çünkü çok örneği var riskli denilip senden benden sağlam çocuğu olan. Banada doktor harmony test yaptır dedi. Ne alaka dedik. Yaşım daha 29 ikiz gebelik değil bişi değil. Ben mi napıcam tabikide yaptırmıcam
Onu da söyledi canım 2 bin civarı dedi. Bugünkü doktorum da risk görürse kan vermeyi düşünmüyor değilim. İçim rahat olur enazında. Yoksa ben hayatı kendime zehir ederim doğurana kadar .Yasin kac 35 ustu mu o yuzden riskli cikma olasiligi cok yuksek.. Arkadasim 38 yasinda gebe kaldi hep riskli cikti amniyosentez yaptirdi temiz cikti sonucu .. Imkanin varsa kan vermeyi arastir fiyati ne kadar ödeyebilirsen onu yaptir .. Ama bu yastan dolayi cikmistir hic aklini bulandirma ..
Senin daha var canım ya olsun saglıklı olsunlarda ögrenicez er yada geçYaaa ne güzel hepiniz teker teker öğreniyorsunuz cinsiyetleri bize daha çoook var bende meraktan çatlayacağım
11+3 olucam söylemez gibi geliyor benim doktor belki ikilide diyorum bende bakalım canımSağlıklıdır annesi niye olmasın. Maşallah koşturuyodur eminim içerde :) belkim öğrenirsin gidince. Benim ümidim ikilide bakalım :)))
Yaşında çok fazla değilki yahu. Kan verme dediğiniz harmony test oluyor işte. Kan alınıyor senden yurtdışına gönderiliyor. Bu arada bi arkadaşımızın çocuğuna down sendromlu dediler kesin olarak. Harmony test yaptırdı tertemiz çıktı sonuç bebekte maşallah prensesler gibi şuanda.Yaşım 35 canım. Benim çok tanıdığım var bu şekilde. Ama doktorum resmen yorum yapmaktan , beni rahatlatacak birşeyler söylemekten kaçındı.
Benim mantığıma göre diğer riskler düşükse sırf yaş olasılığından hemen ileri testler istenmemeli. Tabi yanlış bir mantıkta olabilir bu. Ben çok evhamlıyım bu olasılığı bilerek gittim , ama gece düşünmekten uyuyamadım. Amniyosentez çok büyükte konuşmak istemiyorum ama yaptırmam yani sırf bunun için.
Onu da söyledi canım 2 bin civarı dedi. Bugünkü doktorum da risk görürse kan vermeyi düşünmüyor değilim. İçim rahat olur enazında. Yoksa ben hayatı kendime zehir ederim doğurana kadar .
Hım erkenmiş ozaman. Benim bebek 1 hafta öndeydi 11+2 de idi bakmadı bile doktor sorduğum halde. 2-3 haftaya belli olur dedi. İkili ne zaman?11+3 olucam söylemez gibi geliyor benim doktor belki ikilide diyorum bende bakalım canım
Evet canım onun için %100 sonuç veriyor dedi. Bugünkü doktorun yorumundan sonra karar vericez ama amniyosentezdense harmony i tercih ederim.Yaşında çok fazla değilki yahu. Kan verme dediğiniz harmony test oluyor işte. Kan alınıyor senden yurtdışına gönderiliyor. Bu arada bi arkadaşımızın çocuğuna down sendromlu dediler kesin olarak. Harmony test yaptırdı tertemiz çıktı sonuç bebekte maşallah prensesler gibi şuanda.
Off bizde bugün Adana ya yarın Gaziantep e gideceğiz. Çok mu soğuk oralar? Kış günü kafayı yedik yetmedi yemek yemeye oralara geliyoruz taa İzmirdennn. Uçak kalkar inşallah
Ikiliyi 12,13.haftalarda yaparız demisti pazartesi tam gün verirHım erkenmiş ozaman. Benim bebek 1 hafta öndeydi 11+2 de idi bakmadı bile doktor sorduğum halde. 2-3 haftaya belli olur dedi. İkili ne zaman?
35 cok ileri bir yaş degil canım insallah birseyi yoktur bebeginin harmony testini yaptır icin rahat etsin bence deEvet canım onun için %100 sonuç veriyor dedi. Bugünkü doktorun yorumundan sonra karar vericez ama amniyosentezdense harmony i tercih ederim.
E elbetteki amniyosentezdeki riski alacağına paran gitsin. Ama sanmıyorum birşey çıkacağını. Hem çıksa ne yapacaksın ki? Ben ikili testi sırf bir rahatsızlığı varsa kendimi hazırlayayım diye yaptıracağım. Çünkü okadar uğraştım bebek için Allah tekrar nasip etti hamile kalmayı şükürEvet canım onun için %100 sonuç veriyor dedi. Bugünkü doktorun yorumundan sonra karar vericez ama amniyosentezdense harmony i tercih ederim.
Aman geç kalınmasında canım. Ne kadar küçük olursa bebek doğru sonucun çıkma ihtimali okadar yüksek oluyomuş. Ben sata göre 11+4 bebeğe göre 12+4 olucam. Onda bile geç mi kaldım acaba diyorumIkiliyi 12,13.haftalarda yaparız demisti pazartesi tam gün verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?