2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dişler hamilelikte artan tükürük salgısının hormonların etkisiyle pH ı azalır ve ağıziçi normal zamana göre daha asidik bir yapıya sahip olur.hamilelikten önce de idare eden hafif çürümüş bir dişiniz varsa Doğum sonrasına mutlaka kaybedersiniz.ondan olmuştur sizinki de

Merhabalar benim 2.gebeliğim inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli kucağımiza alırız çocuğumuzu. Cinsiyet tahminleriniz nedir. Benim bi oğlum var onda sağ tarafımdaydi ilk basta (sonrası malum her yer olabilir) busefer solda acaba kız midir bu sefer.merak ediyorum çok.

Pardon yanlış anlamazsaniz bende gorumcenizle yasadiginiz sorunla ilgili bişeyler soylemek istiyorum. Galiba sizin hastaneye gelmenizi istememis,aranızda bi anlaşmazlık olduğunu soylemissiniz, ondan haber vermemis keşke peşine dusmeseydiniz. Evde de bana bile haber vermediler lafını soylemissiniz, bunu en azından başkalarının yanında soylemeseydiniz bi çok kişiyi kizdirabilir bu laf.
Lütfen yanlış anlamayın beni sizi kırmak asla istemem. Farklı açıdan görün istedim konuyu. İnsan bazen sinirlenince goremeyebiliyo. Allah kolaylik versin inşallah bundan sonra daha iyi anlasirsiniz.

Hayirli olsun bebeginiz .. Allah gönlünüze göre versin insallah .. Hic belli olmuyor ki her gebelik farkli sag kiz sol erkek diyorlar sende tam tersi olmus sagda erkek olmus :)

Aynen öyle maalesef iki düşuge kadar normal olarak bakıyorlar yani hastaneler için hiçbir önemi yok ben bilseydim ilk gebeligimde baktırirdim kendim özel e giderdim. Hayrlisi böyle imis sende içini ferah tut iğne kullanıyoruz ama yinede Rabbimë emanetler iğne tedbir takdir Allah tan

Iyi geceler kizlar birkac gundur cok yogundum giremefim..clexna kullanan arkafaslarim bugun 7 gibi gobekten ignemi vurdum kanadi dus aldim gobegim kasiniyordu az once igneyi vurdugum yerden kanama basladi korktum yarabanti yapistirdim neyapmam lazim bilen varmi

Benim de kv bana tilt olur. Ona hiçbir şey sormam. Birşey olunca aç Google sor iyi biliyordur o der :))))) napiim aynen akrabalarıma hiç sormadım. Arkadaşlarıma yada anne bebek gruplarına. Hatta yabancı kaynaklara bile bakarım :))) ilk çocuğu yabancı bir ülkede yalnız bakınca mecbur kaldım. Alıştım da

İyi akşamlar bayanlar decevit kullananlar sizde bir etki yaptımı acaba bulantı mide yanması vs gibi yada yapıyor mu bilen var mı geçmişi tam okuyamadım konu geçtimi bilmiyorum

Yanlış yere denk gelmiş sanırım canım. Ben 2 aydır kullanıyorum 1-2 kez az bişey kanadı ama durup durup kanadığı hiç olmadı. Kolonyayla sil ama bastırma morarmasın.

Canim dustan sonra niyeyse kanama oluyor bende artik önce banyo yapmaya calisiyorum simdi bende krem sureyim dedim kanadi ama cok az.Birsey yapistirma bence acik kalsin peceteyi dilinle az islat ustune yapistir birak kurusun kanda akmiyor oyle olunca .. Sanirim igne yeri kurumuyor bizde dusta yumusatinca kanama yapiyor ..

İyi akşamlar bayanlar decevit kullananlar sizde bir etki yaptımı acaba bulantı mide yanması vs gibi yada yapıyor mu bilen var mı geçmişi tam okuyamadım konu geçtimi bilmiyorum
Yan etkisinde sanirim bulanti ve uyku var ben icemedigin icin simdilik birsey yok bende :) Agzima alinca cikariyorum nasil olacak bilmiyorum .

Sende ben gibisin canm benimde bi oglum var kiz olsun die herseyi ona yoruyorum

Yanlış yere denk gelmiş sanırım canım. Ben 2 aydır kullanıyorum 1-2 kez az bişey kanadı ama durup durup kanadığı hiç olmadı. Kolonyayla sil ama bastırma morarmasın.
Zaten yaptigim ilk anda yanlis oldugunu anladim igne gitmedi enjekte edemedim yariya geldigi icin zorladim morardi coktan malesef..bugun karnimda sis ve gergin sanirim igne yerlerim kasiniyo..sagol canim

Çok düzenli kullanamıyorum ben ama yan etki olarak uyku hali yapar yatmadan al demişti kayınpederim eczacı, birde bir arkadaşımda alerji yapmıştı, onu biliyorum ama bulantı vs yaptıysa drunuza danışın mutlaka

Olabilir canim ilk defa oldu bilemedim masallah kanimizda bir kirmizi insan korkuyo gobusumde sismeye basladi artik krem istiyo herhalde..:))

Sende ben gibisin canm benimde bi oglum var kiz olsun die herseyi ona yoruyorum

Bir oğlan anası da benim, yormuyorum hiç bir doğru dürüst belirtim olmadığı içim birşeye ama etraf fena kız diye gazlıyor
Hayırlı evlat olsunlar da dünya meyvesi ikisi de ayrı ayrı çok güzeldir eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…