Benim cok kasiniyor canim mecburen suruyorum yoksa kasimaktan yirtacagim :) Birde igneyi yaparken girmezse ve cok acirsa yapma cek baska yere yap .Olabilir canim ilk defa oldu bilemedim masallah kanimizda bir kirmizi insan korkuyo gobusumde sismeye basladi artik krem istiyo herhalde..:))
Aynen canim bundan sonra oyle yapicam zorlamicam yer bulmakta zorlaniyorum artik sanirim cogu yere vurduk sen gectinmi baska bolgeyeBenim cok kasiniyor canim mecburen suruyorum yoksa kasimaktan yirtacagim :) Birde igneyi yaparken girmezse ve cok acirsa yapma cek baska yere yap .
Ben bir kere acidigi halde yaptim felaket morardi deri altina kanama yapti kocaman bir alana yayildi 15gun gecmedi ..
Bana da doktor soyledi cok oynama ama batirdigin yer gercekten acirsa cok igneyi sokmadan yer degistir .
Gecmedim daha korkudan :) Bacak daha cok aciyormus yorumlarda öyle diyor bende arada cok zorlaniyorum yer bulmakta strest oluyorum sonra bir kac gun rahat geciyor idare ediyorum .. Bugun 60inci igneyi yaptim kaldi 180 :))))Aynen canim bundan sonra oyle yapicam zorlamicam yer bulmakta zorlaniyorum artik sanirim cogu yere vurduk sen gectinmi baska bolgeye
Hayırlısı olur inş doktor erkeğe benziyo dedi ama pek içime sinmedi bilemedim bende bişey hissetmiyorum Sağlık sıhhat versin rabbimMaşallah canm benim içimden kız gecti
Canım damar geçen yere denk geldiyse ondan da olur korkma akın akın kanamaz benimde bazen atletimde damla damla oluyor o kadarZaten yaptigim ilk anda yanlis oldugunu anladim igne gitmedi enjekte edemedim yariya geldigi icin zorladim morardi coktan malesef..bugun karnimda sis ve gergin sanirim igne yerlerim kasiniyo..sagol canim
Kötü olmuş geçmiş olsun. Sürekli aynı yerlere yaptığımız için ister istemez morarıyo. Batırdığım yerlerde minik yara oluyo geçerken kaşınıyo benimde. Bazen batırırken bende çok zorlanıyorum. Yapacağım yeri sıkıca tutarsa daha az acıyo birde öyle dene istersen.Zaten yaptigim ilk anda yanlis oldugunu anladim igne gitmedi enjekte edemedim yariya geldigi icin zorladim morardi coktan malesef..bugun karnimda sis ve gergin sanirim igne yerlerim kasiniyo..sagol canim
Ben 3 gundur iciyorum problem yok. Arkadastan uyku yaptigini duyunca aksam 9 da iciyorum. Genelde ayni saate almaya dikkat ediyorum. Benim kolay kolay midem bulanmaz. Hamilelikte de rahat gecti cok sukur. Sadece sabah bulantilarim vardi hala var. Sabah zorla kahvalti yaptigimdan oluyor.İyi akşamlar bayanlar decevit kullananlar sizde bir etki yaptımı acaba bulantı mide yanması vs gibi yada yapıyor mu bilen var mı geçmişi tam okuyamadım konu geçtimi bilmiyorum
Rabbim kolaylık versinMide bulantıbulantımdan ölecek olmama rağmen bu saatte yemek yapiyorum eşimin il disindan akrabaları geliyor eşim onları almaya gitti şaka gibi bu halde yemek yapmak ölüm mmmm
Yorma kendini. Misafir umdugunu degil buldugunu yer.Mide bulantıbulantımdan ölecek olmama rağmen bu saatte yemek yapiyorum eşimin il disindan akrabaları geliyor eşim onları almaya gitti şaka gibi bu halde yemek yapmak ölüm mmmm
Mide bulantıbulantımdan ölecek olmama rağmen bu saatte yemek yapiyorum eşimin il disindan akrabaları geliyor eşim onları almaya gitti şaka gibi bu halde yemek yapmak ölüm mmmm
Orası muhakkak ama yinede çorba ana yemek pilav derken yorulmak degilde etin ve yemeklerin kokusu inanılmaz hamile, olduğumu bilmiyorlar o yuzden biraz idare etmem gerek ; (Yorma kendini. Misafir umdugunu degil buldugunu yer.
Ben oksapar kullanıyorum, aynı gibi clexanla.Benim de göbeğim kanayip çok morariyodu.Ondan sonra göbeğime yapamıyorum, geçen yine bi deniyim dedim, yine çok morardi. Ama banyodan sonra kanama filan olmadi hic.Uzun süredir eşim kolumdan yapıyor. Kollarim da aciyo, morariyo, sonradan da ağrıyo ama bacaktan hiç cesaret edemem.Gobegimdeki morluk uzun süre geçmiyor.Iyi geceler kizlar birkac gundur cok yogundum giremefim..clexna kullanan arkafaslarim bugun 7 gibi gobekten ignemi vurdum kanadi dus aldim gobegim kasiniyordu az once igneyi vurdugum yerden kanama basladi korktum yarabanti yapistirdim neyapmam lazim bilen varmi
Benim sinir olduğum da bu kış günü ailecek ne is var yaz değil ki evin heryerinde serile derile yatasin üstelikben gece uyuyamiuirum oturuyorum sıkıntıdan sabah a karşı uyuyorum maalesef iki gün nasıl geçecek onu düşünüyorum sabah 7 de kalkıp kahvalti hazırlayacağım çocukların in sınavı var rabbim büyük Allah korkumdan sesimi cikarmadimBen anami babami getiremiyorum yanima. Kis gunu ne gerek var diyorlar. Ama dusundukleri rahatsiz etmeyelim. Biliyorum anami babami. Kardesime gel diyorum. O da ayni ne gerek var diyor.
Bugun ne yedıysem cıktı cok az pembe kanama oldu bel agrım var midem agrıo bna cektırıo bu yaaAmin canim.. bugün nasılsın. Midem bulanıyor benim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?