- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Hadi yaa is fln yapma cnm uzan surekli. Dinlen. Ikinmamaya ozen goster. Bnmde sirtima aniden bicak saplanir gibi ağrı giriyo miden dönüyor sürekli .. kanamam durdu gbi. Sdce sari akintim var.Bugun ne yedıysem cıktı cok az pembe kanama oldu bel agrım var midem agrıo bna cektırıo bu yaa
Hayirlisi canim rabbim sagsalim kucaklamayi nasip etsin cumlemizeGecmedim daha korkudan :) Bacak daha cok aciyormus yorumlarda öyle diyor bende arada cok zorlaniyorum yer bulmakta strest oluyorum sonra bir kac gun rahat geciyor idare ediyorum .. Bugun 60inci igneyi yaptim kaldi 180 :))))
Canim atletteki normal benimde oluyo bugun sanirim hem sicak suyla yikandim hemde kasidim tekrar kanattim bir mendil doldu ilk defa oldu..birde bugun kan verdim amannn resmen fiskirma sesini duydum iyice akiskan oldu zor duruyor artikCanım damar geçen yere denk geldiyse ondan da olur korkma akın akın kanamaz benimde bazen atletimde damla damla oluyor o kadar
Bnim halen ara ara oluyo ya şuan o kadar kötyumku agrılrımdn aglıyrum.allhm evladımı saglıkla kucagıma almyı nasıp etsın inşHadi yaa is fln yapma cnm uzan surekli. Dinlen. Ikinmamaya ozen goster. Bnmde sirtima aniden bicak saplanir gibi ağrı giriyo miden dönüyor sürekli .. kanamam durdu gbi. Sdce sari akintim var.
Benimde morluklarim var canim malesef oluyor minikte var kocaman dagilmista rabbim yardimcimiz olsun ben esime yaptiramiyorum kendi kendime daha cesaret buluyorum canimBen oksapar kullanıyorum, aynı gibi clexanla.Benim de göbeğim kanayip çok morariyodu.Ondan sonra göbeğime yapamıyorum, geçen yine bi deniyim dedim, yine çok morardi. Ama banyodan sonra kanama filan olmadi hic.Uzun süredir eşim kolumdan yapıyor. Kollarim da aciyo, morariyo, sonradan da ağrıyo ama bacaktan hiç cesaret edemem.Gobegimdeki morluk uzun süre geçmiyor.
Öncelikle kusura bakmasinlar bana öyle davranacaklar bir daha kesinlikle gitmem. Hem işini gör hem laf işit. O doğum yaptiysa bende hamileyim. Seni senden başka kimse düşünmez canim.Eşin gitsin istediği kadar sen muhatap olma. Merhaba merhaba kimseye yaranamazsın. Eşin ricasida bir yere kadar. Yokmu kocasi tarafi yapsin işini yüz verdikçe astarini isterler.Eşimin babası yok ailedeki tek oğlan ve bende tek gelinim, eşim rica etti lütfen git dedi biraz doğumdan zaman geçsin ben konuşacam ablamla dedi,onun için geldim, Rabbim ıslah etsin diyorum başka denecek birşey yok, ve ben ona bukadar iylikler etmişken bu nankörlüğü insanlık değil, o hamileyken eşimle bi kaç defa tartıştılar ben eşimin ağzını kapatıp aşkım hamile lütfen üstüne gitme diyen birisiyim, şimdi ben hamileyim bana yaptığına bak
Gunaydin canim ..Günaydınlar herkesekızlar sabah sabah topiklerde gezerken Mayıs annelerinin grubundan birşey öğrendim
Bebeğin göbek kordonunu normalde ya bi yere gömeriz yada atarizya ama saklamanin cok faydası varmış çünkü eger çocuk ilerde hastalanirsa o göbek bağından ilik nakli yapilabiliniyormus, netten baktım turkiyede ilik nakli bekleyen bir bebege baska bir bebegin kordonuyla ilik nakli yapılmış simdi sapa saglammis, saklamakta fayda var ne olur ne olmaz
Canim ben cok anlamam ama bazen belli ediyorlar kendini .. Senin fotograf cok net degil .. Umarim kalbinden gecen olurNub tan anlayan arkadaşlar benim bebişimede bi yorum yapın Maşallah bebişlere
Gunaydin canim ..
Saklatmanin ne kadar oldugunada baktin mi :)) Asil sorun orda
Yok canim saklatmak icin maddi olarak ne kadar ona da baktin mi dedim ..Tam anlayamadm canm ne kadarmi saklamaliyiz diye sordun? 10-15 yaş diye belirtmisler ama nette bir bebegede uygulanmış bu ilik nakli diye okudum
Yok canim saklatmak icin maddi olarak ne kadar ona da baktin mi dedim ..
Evde kendimiz saklayamiyoruz bunu ve baya maliyetli saklatmak ..
Günaydın kızlar sağlıklı güzel günlerdün bebişi gördüğümden beri çok huzurluyum Allah ım sağlıkla kavuşmayı hepimize nasip etsin
Bunu ilk defa duyuyorum, eskiden kitap arasinda saklarlardi hatta o topikte benim göbek bagimi annem koydeki evimizde saklıyormus diyende var ama bilemedim şimdi, evde bi kıyıda köşede saklanir herhalde niye saklanmasinki
Günaydın kızlar. Bugun sirt grisiyla uyandim. Bu iyiye isaretti sanirim. Bebisimin buyuyup agirlastigina isaret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?