2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bunu ilk defa duyuyorum, eskiden kitap arasinda saklarlardi hatta o topikte benim göbek bagimi annem koydeki evimizde saklıyormus diyende var ama bilemedim şimdi, evde bi kıyıda köşede saklanir herhalde niye saklanmasinki
Bende evde saklananın bi işe yarıyacağını sanmıyorum sonuçta hücre bunlar özel saklatılıyor diye biliyorum

Günaydın kızlar nasılsınız? Ben her zaman yazamıyorum ama okuyorum sizleri. Foruma geldikçe kaybımı hatırlıyorum bu yüzden uzaktan sessizce okuyorum genelde. Salı günü kontrol var, inşallah herşey yolundadır. Herkese güzel bir haftasonu olsun inşallah

Bunu ilk defa duyuyorum, eskiden kitap arasinda saklarlardi hatta o topikte benim göbek bagimi annem koydeki evimizde saklıyormus diyende var ama bilemedim şimdi, evde bi kıyıda köşede saklanir herhalde niye saklanmasinki
Evde saklarsin istersen ömür boyu ama kurudugu icin dedigin gibi islere yaramaz onun kurumamasi lazim .. Bak internete gobek kordonunun saklanmasi yaz cikar canim ..

Evde saklarsin istersen ömür boyu ama kurudugu icin dedigin gibi islere yaramaz onun kurumamasi lazim .. Bak internete gobek kordonunun saklanmasi yaz cikar canim ..

Ben baktim, alinmasi icin bir islem ucreti var 4000TL civari, bir de yillik saklama ucreti var 180EURO, cok para degilmis aslinda yillik 180EURO. Bilemedim insallah ihtiyaci olmaz kimsenin.

Ben baktim, alinmasi icin bir islem ucreti var 4000TL civari, bir de yillik saklama ucreti var 180EURO, cok para degilmis aslinda yillik 180EURO. Bilemedim insallah ihtiyaci olmaz kimsenin.
Insallah kimsenin ihtiyaci olmaz saklamak zorunda kalmaz .. Ama pahali iste kac kisi bunu senelerce ödeyip saklayabilir ..

Aynen oyle canim. Ben oflumda hic mide bulantisi nedir bilmedim.bunda acayip derecede mide bulntim.var herkes kiz diyor banada. Rabbim saglikli sihatli kucagimiza almayi kiz evladinida tatmayi nasip.etsin insaallah.

Evet canım bu konu çok önemli bir konu bende çok araştırdım ama ülkemizde bunu yapmak çok masraflı 2500 tl ameliyatta göbek kordonundan ilikleri almak ve yanlış hatırlamıyorsam yıllık 170 180 € falandı saklaması keşke daha uygun şartlar olsa

Canım bende 12+6 idi gittiğimde yani 13.Haftanın içindeydim bir problem olmaz doktor zaten ona göre ayarlayip çağırıyor..
benimki devlet hastensi doktor hem ilaç veriyo ıkı hafta sonra gdıyorum bunları kullanıyorum dıyorum zaten erken bu ılaclar ıcın sna dıyo yanı bı kac defa buna benzer bıseyler yaşayınca insan merak ediyor haliyle :)

Canım bencede çok önemli bir konu fakat bu kadar pahalı olduğunu bilmiyordum, gerçekten herşey para olmuş, bu kadar pahalı olmasaydı belkide hic bir bebek çaresizlikten ölmezdi çok üzüldüm şimdi

Canım aynı sperm bankası gibi saklanması gerekir onun evde saklanması olmaz. Evde kurur çürür bir işe de yaramaz malesef.. geçen bende onu düşündüm keşke saklayabilsek ve ileride kullanabilsek diye... Ama malesef olmuyor iste..

Selamün aleyküm kızlar nasılsınız dün doktorum büyük ihtimal erkek dedi ama kesin sonuç için 16 ocağı gün olarak verdi başka öğrenen var mı?
Hayırlı olsun canım, sağlıklı olsunlar da kız erkek önemli değil. Benim de gönlümden kız geçiyor ama sağlıklı olsun da.Bi oglum var benimde.Bakalım benim dr . haftaya cinsiyetini söyleyecek mi.

Canım bencede çok önemli bir konu fakat bu kadar pahalı olduğunu bilmiyordum, gerçekten herşey para olmuş, bu kadar pahalı olmasaydı belkide hic bir bebek çaresizlikten ölmezdi çok üzüldüm şimdi

Malesef öyle canım inş hiç bir anne baba böyle bir durum yaşamaz. Rabbim meleklerimizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…