2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

amin canım amin inş

Ya ne guzel anlatmissin, tesekkur ederim. Dedigin dogru aslinda biraz da heves :) isyerimde anne olmus arkadaslarimin onerilerini yazdim aslinda. Bir de su siralar indirim var baya alip almamak arasinda kaldim. Bebek gelmeden hazir etsem mi diye dusunuyodum iste.

Kızlar ben acayip sivilcelendim yaaaa normal mi?? Ergenlikte bile bu kadar sivilceye sahip olmamıştım.. bazıları kocaman ve taş gibi.. yawww ben hamilelikte çirlinleşmeye başladım sanki

canım eletrikli pompa şart ama buharlı sterilizatör ve biberon ısıtıcı çok geresiz geliyor bana ilk çocoğumda gereirse alırım demiştim ama hiç ihtiyaç duymadım hele kullanmadığım içinmi bilmiyorum ama buharlı pişiricide çok gereksiz diye düşünüyorum alsanda hiç kullanmayacağın birşey bence. Ama uzaktan ölçen termometre çok gerekli biberonu sıcak su koyduğum kupanın içine koyuyordum 2 dk içinde biberonu açarak üstten sütün sıcaklığını ölçüyordum çok şükür benimde durumum var ama gereksiz şeylerde kullanılmadığında ben üzülüyorum ya. Bazı şeyleride ihtiyaç duydukça almalıyız bence.

Ne gerekli konusunda bilgi sahibi olman guzel cnm, sonra kendi bebisine, duzenine gore halledersin. Ah o heves yok mu cicili bicili elbiseler ama hicbirinde rahat edemezler. Rahat bir pjama en iyisi onlara. Kucuk ayakkabilar nasil tatlidir mesela ama neredeyse yuruyene kadar hic ihtiyac olmuyor, bebegi cok rahatsiz ediyor. Bir pantif yetiyor. Buralarda da basladi indirim. Buharla, tuzsuz yagsiz itinayla hazirliyorsun agzini vurmuyor mesela :) . Cok guzel bir besik secersin, bi bakarsin icinde dogru duzgun yatamadan buyumus. Bakma sen bana, sana diyorum ama dr bana kiz derse ben nasil tutacagim acaba kendimi, oglan derse olgun anne modunda beklerim heralde.

Canım çok geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasın inşallah. Sizde kan uyuşmazlığı var mı? Kanama bu yüzden mi acaba diye aklıma geldi.

Rahim ağzı konusunda uyarman çok iyi olmuş Allah razı olsun. Bana da doktorum bir dahaki kontrolde rahim ağzını kontrol edeceğiz demişti. Detaylı sormamıştım demek bahsettiğin şeymiş. Peki nasıl kontrol ediliyor bu? Ultrason ile mi?

çok geçmiş olsun... dilerim bi daha böyle olumsuz şeyler yaşamazsın. rahim ağzı nasıl ölçülüyor ultrasonda mı?

Insallah bu sefer kızı bulmussundur canım aynı senin gibi düsünüyorum oglum oldugu icin buda erkek olursa hic biseyde hevesim yok ama kız olursa annem ve kardeslerimde dahil gereksiz bir alisverisin icinde bulabiliriz kendimizi :)

Ise donecegim icin pratiklik kattigini soylediler, ben de gereksiz almak istemiyorum o yuzden danisayim dedim. Termometre olmazsa olmaz listemde var zaten :)) digerlerini de dedigin gibi zaman icinde alirim ihtiyaca gore.

Ya kiyafet konusuna hic girmiyorum, benim ilk bi de :)) kendimi tutabilecegimi hic sanmiyorum yine de su ana kadar hicbir sey almadim o yuzden sanirim birazcik iradeli oldugumu soyleyebilirim :))

çok geçmiş olsun... dilerim bi daha böyle olumsuz şeyler yaşamazsın. rahim ağzı nasıl ölçülüyor ultrasonda mı?
Evet kizlar normal muayenede ultrasonla bakiliyor .. Doktorlar genelde ölcüyor ama sormadigimiz icin söylemiyorlar .. Tehlikeli bulurlarsa alttan ölçum yapiyorlar ..

Evet kizlar normal muayenede ultrasonla bakiliyor .. Doktorlar genelde ölcüyor ama sormadigimiz icin söylemiyorlar .. Tehlikeli bulurlarsa alttan ölçum yapiyorlar ..
Tesekkurler bilgi icin alpi. Mesela annemin rahmi cok kucukmus ben doktoruma daha gebe degilken sordugumda rahim boyun normal demisti. Ama rahim agzini hic sormamistim. İnsallah ustten ultrasyonla olcebilirler bende merak ettim soylemedi cunku daha once hic

Teşekkürler canım. İnşallah hepimizin normaldir kimse sıkıntı yaşamaz bu konuda. İkinci hamileliğim ama hiç bilmiyordum böyle birşeyi. Eski doktorum hiç bahsetmedi sağolsun.

Genetik degil ama önlem almak her zaman iyidir .. usg ile net ölçüm yapiliyor canim merak etme benim bugunde ölçtü plesanta asagida benim hala o yuzden her gittigimde ona bakiyor ölçümde yapiyor ..
Teşekkürler canım. İnşallah hepimizin normaldir kimse sıkıntı yaşamaz bu konuda. İkinci hamileliğim ama hiç bilmiyordum böyle birşeyi. Eski doktorum hiç bahsetmedi sağolsun.
Canim sikıntı yoksa soylemiyor cogu doktorlar belki ondan hic bahsetmemistir doktorun .

yok canım o benim hissettiğim :) daha tahmınde bıle bulunmadı dr um bu cumartesi için anlaştık bebeğimle göstericek bu sefer inş :) senın belli oldu mu peki
Canım bugun gittim yine göstermedi Dr da belki kızdır dedi . Ben de hep erkek hissediyorum. Tabii en onemlisi sağlıklı olmasi başka bişey istemem. Öğrenince haberlesiriz canım

merhaba arkadaşlar hem yeni üyeninizm hemde benim bu aralar ilgi alanıma gelen konular paylaşıyorsunuz son zamanlarda çocuk yapmayı düşünür oldum fakat evleneli daha iki senem olmadı sizce erken mi birde korku var tabiii

Sana dua ediyorum canim herseyden once saglikli sihatli olsun ama insallah guzel bir kizin olsun :)

Kendini hazir hissetmeden yapma yoksa gebelik sendromu lohusa sendromu yasarsin :) Ben zor buldugum icin hic bir sey agir gelmiyor buna şükür diyorum ..
Gebeligini ögrendigim gun icinde bir kalbin daha atmasi onun ilerideki tekmeleri sanirim annelik icin yeterli bir isteme sebebi soyleyeceklerim bu kadar .. Allah aratmasin canim insallah istedigin an gebe kalirsin .

Melissa81 canim doktor bana 9 ay gobekten yapabilecegimi bebege hic bir zarar vermeyecegini soyledi vede 3 parmak hizayla daire seklinde gobek deliginin cevresine yapabilecegimi ogrendim ..
Ben sadece sag sol olarak vuruyordum asagisina yukarisinada vurabiliyormusuz .. Bari morluklar gecene kadar diger yerleri doldururum :)

inşaallah canm bazen esiveriyor hazırım diyorum bunun doğru zamanı nasıl,ne zaman olur onu kestiremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…