saol canım insallah saglıkla dogsunlar bugun de cok fazla karın agrım oldugu ıcın korktumolmaz canım bir sorun benim 160 küsürdü doktorum olumsuz birşey olsa söylerdi,sonuçlarımın gayet iyi oldugunu söylemişti
amin inş ,rahim büyüdüğü için agrıların olabilir kaç haftalıksın ?saol canım insallah saglıkla dogsunlar bugun de cok fazla karın agrım oldugu ıcın korktum
12+2 oldu bugun hıc agrım yoktu dun kasık agrısıyla basladı bugunde adet oluyomusum gıbı karnım agrıyo saatlerdır ınsallah bısey olmazamin inş ,rahim büyüdüğü için agrıların olabilir kaç haftalıksın ?
maşşallah :) benimde normalde kasıklarım agrımıyordu 2-3 gndr ara ara agrılar giriyor ,sen yine de doktoruna bir sor istersen birşey olmaz annesi stres yapma12+2 oldu bugun hıc agrım yoktu dun kasık agrısıyla basladı bugunde adet oluyomusum gıbı karnım agrıyo saatlerdır ınsallah bısey olmaz
Amin canım hicbirimiz yaşamayalım saglıkla alalım insallah yavrularımızı kucağımızaEvet önce Allah'a sonra da bize de emanet bebeklerimiz..her ne kadar doktorlarımıza güvensek de araştırmayı ve temkinli olmayı elden bırakmamalıyızAllah sana da tekrar yaşatmasın canım
Benimde tutmadı kızımda 27 ydi şimdi oğluşumda 41 o neye göre oluyp zaten hiç anlamıyorum şu beta değeri50 yukarısı kız altı erkek böyle bir teori var :) fakat bende tutmadı 160 falandı bhcg ikili taramada ,oglumuz geliyor inş :)
Canım ağrı benimde çom oluyo regli dönemime denk gelecek zamanlar daha fena oluyo kanaman felan yoksa içini ferah tut dua et Allahın izniyle bişi olmuycak bebişine canım benimkini drum kızım var 1 yaşında onu mecburen çok kucaklıyorum ondanda oluyodur dedisaol canım insallah saglıkla dogsunlar bugun de cok fazla karın agrım oldugu ıcın korktum
Tutmuyor evet ben baya baktım cok fazla tutmayan var tutanlarınki tamamiyle tesadüf gercekligi yok yaniBenimde tutmadı kızımda 27 ydi şimdi oğluşumda 41 o neye göre oluyp zaten hiç anlamıyorum şu beta değeri
ogluşunda tutmuş tesadüf zaten tutması bilimsel bir açıklaması oldugunu sanmıyorumBenimde tutmadı kızımda 27 ydi şimdi oğluşumda 41 o neye göre oluyp zaten hiç anlamıyorum şu beta değeri
Evet canım gòstermen gerekiyorKızlar birşey sorucam. Dün biz ikili tarama yaptırdık. Kan verdiğim sırada sonuçların sistemdeki numaraya msj olarak geleceği söylendi. O sonuçları dr gostermem gerekiyor dmi ?
Cnm, bunlari dusunmen icin cook erken. Dipdibe gecirecegin bir 6 ayin var bebisinle. O sure icerisinde anlarsin zaten nelere ihtiyaci oldugunu bebisinin . Benim cocuklarim ne emzik nede biberon kullandilar. Israrci olmama ragmen istemediler. Malesef birazda hevesle beraber cok gereksiz seyler aliniyor. Ilk aylar bebegin anneye , beze, vitamin d, vitamin k, serum fizyolojige, pisik kremine veya pudraya, banyo kuvvetine ihtiyac duyuyor. Birde yatacagi bir kosesi olsun yeter. Sonrasinda zaten anne biliyor ne ihtiyaci oldugunu. Ilk aylar emziremeyecegin bir yere gidersen pomba gerekli ama ben cok faydasini goremedim acikcasi. Ek gidaya geciste cok detayli bir konu ama cokta bir aparata gerek oldugunu dusunmuyorum. Cogu ticari amacli zaten. Bebisin gelsin insAllah hayirlisiyla anlayacaksin beni :) " hayalde olan, gercekte olan" misali..Kizlar yine sorularimla ben. Bebegim 6 aylik olunca ise geri donecegim, annem veya bakici bakacak bebegime. Bu yuzden calisan annelerden yardim istiyorum; sut sagmak icin pompa, elektrikli en kullanisli gozukuyor, dogru mudur? Anne sutunu isitmak icin hizli biberon isitici, almali miyim? Biberon, emzik, pompa vs icin buharli sterilizator, almali miyim? Bir de 6 aydan sonra ek gidaya baslayacak olan bebegim icin buharli pisirici, almali miyim? Tum anneler gibi bebegim icin en iyisini istiyorum, cok sukur bunu saglayacak durumdayim. Ama alabiliyorum diye gereksiz seyler de almak istemiyorum. Yardiminizi bekliyorum.
Anladım .. Cevap için teşekkür ederim cnmEvet canım gòstermen gerekiyor
adet donemım bu haftaydı belkı dedıgın gıbı o da olabılır ama ılk defs bukadar sıddetlı karnım agrıdı işyerındeyım bıraktım herseyı gecmesı ıcın dua edıyorum insallah canımCanım ağrı benimde çom oluyo regli dönemime denk gelecek zamanlar daha fena oluyo kanaman felan yoksa içini ferah tut dua et Allahın izniyle bişi olmuycak bebişine canım benimkini drum kızım var 1 yaşında onu mecburen çok kucaklıyorum ondanda oluyodur dedi
Canim gebelik takvimi yap burdan ger ektende altindaki notlar tutuyor..ornegin bana dun sola yat demisti bir gece once sag tarfim cok agriyordu bebisin gelisiminide anlatiyor rehber gibi12+2 oldu bugun hıc agrım yoktu dun kasık agrısıyla basladı bugunde adet oluyomusum gıbı karnım agrıyo saatlerdır ınsallah bısey olmaz
o nasıl oluyo canım gebelik takvimi nasıl yapılıyor yaniCanim gebelik takvimi yap burdan ger ektende altindaki notlar tutuyor..ornegin bana dun sola yat demisti bir gece once sag tarfim cok agriyordu bebisin gelisiminide anlatiyor rehber gibi
Bencede yok canımTutmuyor evet ben baya baktım cok fazla tutmayan var tutanlarınki tamamiyle tesadüf gercekligi yok yani
Saol canım benim kızımda çok heycanlıydım hep merak ediyodum bende çok araştırmıştım kızım olsun çok istiyodum şükür Allahım nasip etti şimdide bıdık oğluşmuş Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah sağlıklı sıhatli bir şekilde hepimiz kucağımıza alalım inşallahogluşunda tutmuş tesadüf zaten tutması bilimsel bir açıklaması oldugunu sanmıyorumAllah bağışlasın yavrularını annesi
Canim kendi nickinin ustune tikla kisisel bilgiler katagorisine gir alta dogru hamilelik takvimi yaziyor oraya muhtemel dogacagi tarihi gir(ultrason kagidina gorede girebilirsin)kaydeto nasıl oluyo canım gebelik takvimi nasıl yapılıyor yani
İnşallah geçicek ayağını uzatabiliyosan dinlen dinlendikçe geçer canım üzme kendini güzel anneadet donemım bu haftaydı belkı dedıgın gıbı o da olabılır ama ılk defs bukadar sıddetlı karnım agrıdı işyerındeyım bıraktım herseyı gecmesı ıcın dua edıyorum insallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?