Allah razi olsun cnm gercekten cok mutlu ettin beni. Rabbim de seni sagliklica yavrularina kavusturursun insAllah. :)Sana dua ediyorum canim herseyden once saglikli sihatli olsun ama insallah guzel bir kizin olsun :)
Amin cnm, Rabbim hayirlisiyla yasatsin bize insAllah. Ama bende garip olan 3. Ogluma hamileyken dr yuzde 80 kiz dedigi halde erkek elbiselerine gidiyordu gozum. Bu sefer hiic yok erkek elbiselerine heves isim bile sadece kizi dusundum. :)Insallah bu sefer kızı bulmussundur canım aynı senin gibi düsünüyorum oglum oldugu icin buda erkek olursa hic biseyde hevesim yok ama kız olursa annem ve kardeslerimde dahil gereksiz bir alisverisin icinde bulabiliriz kendimizi :)
Suan kontrllere gtmıormusn hıçMerhabalar 15+4 hafta tüp bebekle hamileyim. Tüp bebek doktorum gebelik takibi yapmıyor. Doğum doktorumu en geç nezaman sevmeliyim sizce
bence şimdiye kadar seçmeliydin ama telaşlanma tez zamanda seç hatta bulunduğun ilini söylersen buradaki arkadaşlarda sana yardımcı olabilir Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinMerhabalar 15+4 hafta tüp bebekle hamileyim. Tüp bebek doktorum gebelik takibi yapmıyor. Doğum doktorumu en geç nezaman sevmeliyim sizce
Evet canim oyleymis bende sasirdim hatta kalpdamar dru bana yanlarda biryer gosterdi bura bile olabilir dedi az yer degistirelim aynen dr banada gobegin yagli biz amniyosentez icin 20-25lik igne sokuyoruz yinede erisemiyoruz dedi icim rahatladi keselerimiz artik yukari cikmaya basladi :)Melissa81 canim doktor bana 9 ay gobekten yapabilecegimi bebege hic bir zarar vermeyecegini soyledi vede 3 parmak hizayla daire seklinde gobek deliginin cevresine yapabilecegimi ogrendim ..
Ben sadece sag sol olarak vuruyordum asagisina yukarisinada vurabiliyormusuz .. Bari morluklar gecene kadar diger yerleri doldururum :)
Amin canim cumlemizi kavustursun inşallahAllah razi olsun cnm gercekten cok mutlu ettin beni. Rabbim de seni sagliklica yavrularina kavusturursun insAllah. :)
En son 13. Haftada gittim yani 3 hafta oldu. 11 e kadar tüp bebek doktorum kontrol etti. 12 de ikili test için profa gittim, sonra da yakınımızdaki bir kliniğe. Şimdi doğum için bi doktor arıyorumSuan kontrllere gtmıormusn hıç
Amin teşekkür ederim. İzmirde yaşıyorum. Şimdilik medical parka gitmeyi düşünüyorum.bence şimdiye kadar seçmeliydin ama telaşlanma tez zamanda seç hatta bulunduğun ilini söylersen buradaki arkadaşlarda sana yardımcı olabilir Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Hmm gec kalmıs saylmzsn en ykın zamnda iyi bi doktr bulursn ıns hyrlı olsunnEn son 13. Haftada gittim yani 3 hafta oldu. 11 e kadar tüp bebek doktorum kontrol etti. 12 de ikili test için profa gittim, sonra da yakınımızdaki bir kliniğe. Şimdi doğum için bi doktor arıyorum
Aa izmrn neresi bnde izmrdymAmin teşekkür ederim. İzmirde yaşıyorum. Şimdilik medical parka gitmeyi düşünüyorum.
Aliağadayım senAa izmrn neresi bnde izmrdym
AyrancılarAliağadayım sen
Baya ters taraflardayız :) hangi doktora gidiyorsum?Ayrancılar
Şu an benim yaşadığım gibi :)) ikinci erkek geliyor abisinden kalanları giyer diyorum. Hiç birşey alasım yok. Bir tek bu sefer çalışacağım için pompa almak zorundayım. İndirimleri takip ederim 3 ay kala falan. Kız olsa daha bir heyecanlı olurdum eminim.Insallah bu sefer kızı bulmussundur canım aynı senin gibi düsünüyorum oglum oldugu icin buda erkek olursa hic biseyde hevesim yok ama kız olursa annem ve kardeslerimde dahil gereksiz bir alisverisin icinde bulabiliriz kendimizi :)
Cnm bz bucadaydık oncden gozde hastannesi prof hsmt mesut a gdıodum smdı özel medıfama ya ali irfan guzele gdıom:)Baya ters taraflardayız :) hangi doktora gidiyorsum?
Aynen öyle oglumun herseyi duruyor bi hastane cikisi 3,5 bisey alırım tamam diyorum bakalim bize ne kısmet oldu haftaya ögrenirim insallah ta ona göre severim bebegimiŞu an benim yaşadığım gibi :)) ikinci erkek geliyor abisinden kalanları giyer diyorum. Hiç birşey alasım yok. Bir tek bu sefer çalışacağım için pompa almak zorundayım. İndirimleri takip ederim 3 ay kala falan. Kız olsa daha bir heyecanlı olurdum eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?