2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Amin cnm, Rabbim hayirlisiyla yasatsin bize insAllah. Ama bende garip olan 3. Ogluma hamileyken dr yuzde 80 kiz dedigi halde erkek elbiselerine gidiyordu gozum. Bu sefer hiic yok erkek elbiselerine heves isim bile sadece kizi dusundum. :)

Kızlar sol tarafımda bir batma var bir acı var anlatamam organlarıma baskı yaptıgı için mi acaba ki

Kızlar bende lieracın çatlak kremini almaya karar verdim ama internette satış yapan yerler güvenilir midir internetten çok alışveriş yaptım ama bazı şeylerin güvenilir sitelerde bile sahte geldiğini öğrenince şüphelendim sonuçta işe yaraması için alıyoruz sizler nerelerden aldınız ya da nereden almayı düşünüyorsunuz?

Merhabalar 15+4 hafta tüp bebekle hamileyim. Tüp bebek doktorum gebelik takibi yapmıyor. Doğum doktorumu en geç nezaman sevmeliyim sizce

Merhabalar 15+4 hafta tüp bebekle hamileyim. Tüp bebek doktorum gebelik takibi yapmıyor. Doğum doktorumu en geç nezaman sevmeliyim sizce
bence şimdiye kadar seçmeliydin ama telaşlanma tez zamanda seç hatta bulunduğun ilini söylersen buradaki arkadaşlarda sana yardımcı olabilir Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Evet canim oyleymis bende sasirdim hatta kalpdamar dru bana yanlarda biryer gosterdi bura bile olabilir dedi az yer degistirelim aynen dr banada gobegin yagli biz amniyosentez icin 20-25lik igne sokuyoruz yinede erisemiyoruz dedi icim rahatladi keselerimiz artik yukari cikmaya basladi :)

Suan kontrllere gtmıormusn hıç
En son 13. Haftada gittim yani 3 hafta oldu. 11 e kadar tüp bebek doktorum kontrol etti. 12 de ikili test için profa gittim, sonra da yakınımızdaki bir kliniğe. Şimdi doğum için bi doktor arıyorum

bence şimdiye kadar seçmeliydin ama telaşlanma tez zamanda seç hatta bulunduğun ilini söylersen buradaki arkadaşlarda sana yardımcı olabilir Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Amin teşekkür ederim. İzmirde yaşıyorum. Şimdilik medical parka gitmeyi düşünüyorum.

En son 13. Haftada gittim yani 3 hafta oldu. 11 e kadar tüp bebek doktorum kontrol etti. 12 de ikili test için profa gittim, sonra da yakınımızdaki bir kliniğe. Şimdi doğum için bi doktor arıyorum
Hmm gec kalmıs saylmzsn en ykın zamnda iyi bi doktr bulursn ıns hyrlı olsunn

Şu an benim yaşadığım gibi :)) ikinci erkek geliyor abisinden kalanları giyer diyorum. Hiç birşey alasım yok. Bir tek bu sefer çalışacağım için pompa almak zorundayım. İndirimleri takip ederim 3 ay kala falan. Kız olsa daha bir heyecanlı olurdum eminim.

Aynen öyle oglumun herseyi duruyor bi hastane cikisi 3,5 bisey alırım tamam diyorum bakalim bize ne kısmet oldu haftaya ögrenirim insallah ta ona göre severim bebegimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…