2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

H hml2829 ÇOK gecmis olsun. Bende bi kanama yaşadım ve cok korktum. Allah düşmanımın başına vermesin.. Dualarım seninle.. Dikkat et kendineşükür bebeğine birşey olmamış..

H hml2829 ÇOK gecmis olsun. Bende bi kanama yaşadım ve cok korktum. Allah düşmanımın başına vermesin.. Dualarım seninle.. Dikkat et kendineşükür bebeğine birşey olmamış..

Aynen canim bende senin gibi dusunuyorum.ilk kaybimda yalan soyledim ve nitekim ciktida ya bekleseydim yazik gunah insanlara bebeklere

Arkdaslar bugun ıkılı testımı sonucu da cıkmıs pap-a 450 hcg 140 mıs doktor aramadı asagıda dusuk rısk yazıyor ama bu hcg baya yuksek deılmı

Benim doktorum da şu aralar rahim ağzı açılıp gelen çok oluyor. Sana da bakalım sonra zor durumda kalma diye baktı. Allah korusun tüm anneleri ve bebeklerini. Belki ölçüyorlar ama söyleme gereği duymuyorlardir. Ama yine de doktorun da insan olduğunu ve unutabileceğini düşünerek sormakta fayda var bence.

H hml2829 çok guzel bir konuya deginmissin .. Rahim agzi yetmezligi cok buyuk bir sorun ben her gittigimde ölçüyor doktorum ve rahim agzi uzunlugu gayet iyi diyor .. Baska bir topikten arkadasim 5 aylik bebegini kaybetti bu yuzden bizlerde ondan ögrendik gözümüz korktu ..
Senin bebise gelince iceride yaramazlik yapip senin kanallari aciyor demekki Bosver o iyiyse artik bir sure sonra kanamada gececektir ..

Arkdaslar bugun ıkılı testımı sonucu da cıkmıs pap-a 450 hcg 140 mıs doktor aramadı asagıda dusuk rısk yazıyor ama bu hcg baya yuksek deılmı
Canim benim ikiz gebelik 144 cikmisti hcg ama diger degerlerle anlamli oluyor..
Dusuk risk yaziyor bende normal cikmis sanirim sonucun..50den yuksek olursa bebis erkekmi oluyordu kizlar bilir

Birbirimize yardım için varız. Tüm arkadaşlardan rica ediyorum yapılması gereken bir tetkik varsa bizimle paylaşın gerçekten başına bişey gelmeden haberdar olamıyor çoğumuz .Allah evlatlarımızı sağlıkla bağışlasın bizlere. Saolasın desteğin için alpicim

Canim gecmis olsun tekrar sanirim hep tetikte gecirecegiz bizler.. plasenta durumun nasil senin aşagida mi yukari da mi onu sordun mu hic doktoruna?

Canim gecmis olsun tekrar sanirim hep tetikte gecirecegiz bizler.. plasenta durumun nasil senin aşagida mi yukari da mi onu sordun mu hic doktoruna?
Onu da sordum gayet yerli yerinde dedi dün herşeyi tek tek göstererek anlattı.Belirsizlik kötü ama çok şükür bu halime de

50 yukarısı kız altı erkek böyle bir teori var :) fakat bende tutmadı 160 falandı bhcg ikili taramada ,oglumuz geliyor inş :)

Canim benim ikiz gebelik 144 cikmisti hcg ama diger degerlerle anlamli oluyor..
Dusuk risk yaziyor bende normal cikmis sanirim sonucun..50den yuksek olursa bebis erkekmi oluyordu kizlar bilir
50 yukarısı kız altı erkek böyle bir teori var :) fakat bende tutmadı 160 falandı bhcg ikili taramada ,oglumuz geliyor inş :)

Evet önce Allah'a sonra da bize de emanet bebeklerimiz..her ne kadar doktorlarımıza güvensek de araştırmayı ve temkinli olmayı elden bırakmamalıyız Allah sana da tekrar yaşatmasın canım

canım benım 140 cıkmıs hcg cok yuksek geldı sankı dmeekkı cınsıyet tutmuyor o onemlı deılde yuksek gelınce bı sorun olmasın da

canım benım 140 cıkmıs hcg cok yuksek geldı sankı dmeekkı cınsıyet tutmuyor o onemlı deılde yuksek gelınce bı sorun olmasın da
olmaz canım bir sorun benim 160 küsürdü doktorum olumsuz birşey olsa söylerdi,sonuçlarımın gayet iyi oldugunu söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…