- 27 Aralık 2011
- 284
- 133
- 123
hayırlı olsun öncelikle. ben de hamileyken taşındım bodruma yerleştik. aman dikkat et insan farkında olmadan çok yoruyo kendini taşınma sürecinde..Hoşbuldum canim :)
Aynen canim bende senin gibi dusunuyorum.ilk kaybimda yalan soyledim ve nitekim ciktida ya bekleseydim yazik gunah insanlara bebeklereGecmis olsun olsun canım cok sinir bozucu gercekten sürekli kanama olmasî ama çok sükür bebegin iyi ,malesef illa kayıp olucak benimde 1kaybım var ve pıhtılasma ve kromozom testlerini devletin 3kayıptan sonra yaptıgînı ogrendim sürekli kayıp yasıyorlar ve sonunda kanda pıhtılasma cıkıyor malesef ilk kayıpta yapsalar bunu önlem alınıcak o annenin ne cektigi önemli degil bende bu yüzden yalan sòyledim 3kaybım var dedim ve testleri òyle yaptılar cok sükür birsey cıkmadı ama cıkabilirdide
Güzel anneler:) 2 gün önce yine kanama yaşadım bu sefer adetten de fazlasıydı çok korktum çok ağladım istanbuldayım ama sokağımız karla kaplandı dr aradım iğne yaptırmam gerektiğini söyledi ama bir yandan konuşuyorum bir yandan her yanım kan gölü Allah yaşatmasın hiçbirinize ve hastaneleri aradım hemşire gelsin diye kimse gelmek istemedi eşim yalvar yakar birini buldu getirdi sabaha kadar moral alt üst dualarla geçti sabah ağlat ağlaya gittim hastaneye çok şükür bebişin herşeyi iyi..hatta ikili testi yaptırmayacaktım onu da yapalım nolur bıkmaz dedi dr onu da yaptırdık çok şükür sıkıntı yok ama neden neden neden ben bu korkuları sürekli yaşıyorum bi sebep bulunamıyor. Bebeğimin sağlıklı olmasıyla avunuyorum sadece
Bir konuda da sizleri de uyarmak isterim kanama sebebimi araştırırken burada da bi konuya rastladım RAHİM AĞZI KISALIĞI diye ve konuyu inceledim bu teşhis en az 2 kaybı olan kadınlara konmuştu herkes dr şikayet ediyordu ölçüm yapmadılar 14-20. Haftalar arası birden bebeğin suyu geldi kaybettik bebeklerimizi diye..ve 6 kaybı olduktan sonra ile teşhis konan var şok oldum kendimden şüphelendim dr söyledim ölçtürmek istiyorum diye saolsun ölçtü ve gayet iyi çıktı sonuç..zaten olsa bile 13-16 haftalar arası rahim ağzına dikiş atılıyormuş ve sorun çözülüyormuş kızdığım nokta doktorların illa bizler acı çektikten sonra teşhis koymaları..ve yakın zamanda yengem ikizlerini kaybetti 20. Haftada ve bebekler düştükten sonra aaa bu kadının rahim ağzı kısalığı varmış bi dahaki hamilelğinde dikiş atalım dediler .bu konu önemli doktorlarınıza mutlaka söyleyip ölçtürün arkadaşlar
Canim benim ikiz gebelik 144 cikmisti hcg ama diger degerlerle anlamli oluyor..Arkdaslar bugun ıkılı testımı sonucu da cıkmıs pap-a 450 hcg 140 mıs doktor aramadı asagıda dusuk rısk yazıyor ama bu hcg baya yuksek deılmı
Birbirimize yardım için varız. Tüm arkadaşlardan rica ediyorum yapılması gereken bir tetkik varsa bizimle paylaşın gerçekten başına bişey gelmeden haberdar olamıyor çoğumuz .Allah evlatlarımızı sağlıkla bağışlasın bizlere. Saolasın desteğin için alpicimH hml2829 çok guzel bir konuya deginmissin .. Rahim agzi yetmezligi cok buyuk bir sorun ben her gittigimde ölçüyor doktorum ve rahim agzi uzunlugu gayet iyi diyor .. Baska bir topikten arkadasim 5 aylik bebegini kaybetti bu yuzden bizlerde ondan ögrendik gözümüz korktu ..
Senin bebise gelince iceride yaramazlik yapip senin kanallari aciyor demekkiBosver o iyiyse artik bir sure sonra kanamada gececektir ..
Birbirimize yardım için varız. Tüm arkadaşlardan rica ediyorum yapılması gereken bir tetkik varsa bizimle paylaşın gerçekten başına bişey gelmeden haberdar olamıyor çoğumuz .Allah evlatlarımızı sağlıkla bağışlasın bizlere. Saolasın desteğin için alpicim
Onu da sordum gayet yerli yerinde dedi dün herşeyi tek tek göstererek anlattı.Belirsizlik kötü ama çok şükür bu halime deCanim gecmis olsun tekrar sanirim hep tetikte gecirecegiz bizler.. plasenta durumun nasil senin aşagida mi yukari da mi onu sordun mu hic doktoruna?
50 yukarısı kız altı erkek böyle bir teori var :) fakat bende tutmadı 160 falandı bhcg ikili taramada ,oglumuz geliyor inş :)Birbirimize yardım için varız. Tüm arkadaşlardan rica ediyorum yapılması gereken bir tetkik varsa bizimle paylaşın gerçekten başına bişey gelmeden haberdar olamıyor çoğumuz .Allah evlatlarımızı sağlıkla bağışlasın bizlere. Saolasın desteğin için alpicim
50 yukarısı kız altı erkek böyle bir teori var :) fakat bende tutmadı 160 falandı bhcg ikili taramada ,oglumuz geliyor inş :)Canim benim ikiz gebelik 144 cikmisti hcg ama diger degerlerle anlamli oluyor..
Dusuk risk yaziyor bende normal cikmis sanirim sonucun..50den yuksek olursa bebis erkekmi oluyordu kizlar bilir
Evet önce Allah'a sonra da bize de emanet bebeklerimiz..her ne kadar doktorlarımıza güvensek de araştırmayı ve temkinli olmayı elden bırakmamalıyızGecmis olsun olsun canım cok sinir bozucu gercekten sürekli kanama olmasî ama çok sükür bebegin iyi ,malesef illa kayıp olucak benimde 1kaybım var ve pıhtılasma ve kromozom testlerini devletin 3kayıptan sonra yaptıgînı ogrendim sürekli kayıp yasıyorlar ve sonunda kanda pıhtılasma cıkıyor malesef ilk kayıpta yapsalar bunu önlem alınıcak o annenin ne cektigi önemli degil bende bu yüzden yalan sòyledim 3kaybım var dedim ve testleri òyle yaptılar cok sükür birsey cıkmadı ama cıkabilirdide
Olsun:))) oğluşun sağlıkla gelsin canım
canım benım 140 cıkmıs hcg cok yuksek geldı sankı dmeekkı cınsıyet tutmuyor o onemlı deılde yuksek gelınce bı sorun olmasın da50 yukarısı kız altı erkek böyle bir teori var :) fakat bende tutmadı 160 falandı bhcg ikili taramada ,oglumuz geliyor inş :)
amin inş hepimizin evlatları saglıkla hayırlısıyla gelsin canımOlsun:))) oğluşun sağlıkla gelsin canım
olmaz canım bir sorun benim 160 küsürdü doktorum olumsuz birşey olsa söylerdi,sonuçlarımın gayet iyi oldugunu söylemişticanım benım 140 cıkmıs hcg cok yuksek geldı sankı dmeekkı cınsıyet tutmuyor o onemlı deılde yuksek gelınce bı sorun olmasın da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?