Karından bakınca da görebiliyor benimkine öyle baktı kapalı ve uzun dedi. Esas ölçüm 16. Haftadaymış vajinal olarak bi aletle ölçülüyormuş ismini unuttum. Çok teşekkür ederim kimse yaşamasın inşçok geçmiş olsun... dilerim bi daha böyle olumsuz şeyler yaşamazsın. rahim ağzı nasıl ölçülüyor ultrasonda mı?
Karından bakınca da görebiliyor benimkine öyle baktı kapalı ve uzun dedi. Esas ölçüm 16. Haftadaymış vajinal olarak bi aletle ölçülüyormuş ismini unuttum. Çok teşekkür ederim kimse yaşamasın inşyesilbalon P Prenseslale
Masallah tatli minisimizeBen cogu yerden okumustum ama esimin ici rahat etmiyordu doktor 9 ay gobekten yapabilirsin deyince oda rahatladi ..
Bende dun asagiya dogru yaptim acimadi kac gundur hem aciyordu hem kaniyordu iyi oldu..
Dün gordüm kizimi masallah kocaman olmustu 127 gram 14 cm
Sagol canim darisi sanaInsallah ögrenerim salı günü randevu artık kesinlesti kızın iyice hadi hayırlı olsun prensesin
Bebegin boyunu filan ölcuyor ya ayni sekilde usg ile karindan o sirada rahim agzi uzunlugunuda ölçüyor ..Canım nasıl ölçülüyor, rahim ağzı uzunluğu?..ben bilmiyordum böyle bir şeyi..bir daha ki sefere doktoruma bunu bende söyleyeyim...
ben hala öğrenmedim canım sat 1 ekim 19u randevum var bakalım sanırım öğrenirizTam net nezaman öğrendiniz cinsiyetleri bi ben kaldım sanırım öğrenmeyen
Zaten ilk 1,5 ay sebze ve meyve tanışma dönemi. Karın doyurma olmadığı için kuş kadar bişey yiyorlar. Ona da buharda pişirme aleti almana gerek yok bence. Şu süzgeçler var ya tencere içine koyuyorsun bende ondan var. Aynı mantıkoğlum biberon kullanmadı ama ücretsiz izindeydim o zaman. Kutusunu açmadığım bir biberonum var. Ama her başlığı çocuk kabul etmiyor. Birde biberon yerine kaşıkla içirmeyi öneriyorlar sütü. Bakalım bu sefer çalışacağım için ben ne yapıcam acaba???
Elektrikli pompa şart. Ben bir kere manuel kullanmıştım meraktan. Canım çok yanmıştı ve yorucuydu. Onu önceden almak indirimleri takip etmek mantıklı :)
Bence ana kucağı şart. Sürekli koltukta yada yatakta yatamaz. Kucakta da olmaz.
Yatak olarak beşik mi park yatak mı alırsınız ona karar verin.
Oto koltuğu şart...
Bebek arabası şart... çift yönlü mü 3 teker yada 4 teker mi?
Maddi açıdan külfetli olup fiyatı takip edilmesi gerekenler bence bunlar. Diğerlerini alırsınız zaten.
Ayy prenses mi geliyor maşallah saglikla gelsin kızın .. Ilk bebekti dimi canim..Benim bebiş kızmıs 15. Hftada ogrendim
Kızlar ben dün gece uyurken, sağ tarafımda herzamankinden farklı bir sertlik hissettim..bebeğim miydi acaba..hisseden var mı bugünlerde bebeğini, böyle yumurta gibi bir sertlikti..
Cok tesekr ederm cnm ikinci bnm ama ilk oglumu kaybttm kalbnde sorn vardı amlyt ettrmstkAyy prenses mi geliyor maşallah saglikla gelsin kızın .. Ilk bebekti dimi canim..
Ne güzel :) allah analı babalı buyutsun hayirlisiyla bide bizler kucagimiza alsaydik.. senin icin güzel bi alistirma gerçekten :)Günaydın güzel anneler. Bayadır giremedim özledim sizleri. Nasıl geçiyor günleriniz? Ben ikinci kez teyze oldum günlerim bebişle geçiyor, banada alıştırma oluyorheyecanım bir kt daha arttı. Eşimle sabırsızlanıyoruz gel artık diye
korkma canım ben de vajınusmustum atlattım ama sonra nrler yasadım kac kere tup bebek transfer işlemlerı kürtaj vr bıcook ıslem şimdi alttan muayene olunca guluorm kendıme ne varmıs dıorm hersey psıkolojık bebegım ıcın de guzel dusun alet hıc de canımı yakmıo bıkere :)Ya kızlar çok okudum yorumlarınızı bu rahim ağzını ölçmeleri fln. Bugüne kdr alttan hiç muayene olmadim. Bide vajinismus yeni atlattm sayılır. Alttan muayene de çok korkuyorum. Bu baktiklari alet fln canimizi yakiyor mu ? Çünkü hamilelik sürecinde illaki alttan muayene olacak. Telaşlandım
Canim saglikla gelsin insallah saglikli uzun omurlu tatli bir bebis olsun.Cok tesekr ederm cnm ikinci bnm ama ilk oglumu kaybttm kalbnde sorn vardı amlyt ettrmstk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?