2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun... dilerim bi daha böyle olumsuz şeyler yaşamazsın. rahim ağzı nasıl ölçülüyor ultrasonda mı?
Karından bakınca da görebiliyor benimkine öyle baktı kapalı ve uzun dedi. Esas ölçüm 16. Haftadaymış vajinal olarak bi aletle ölçülüyormuş ismini unuttum. Çok teşekkür ederim kimse yaşamasın inş yesilbalon P Prenseslale beyazpeynir1 (kan uyuşmazlığımız yok canım ikimiz de B+ yız)

Bir de yalnızca bir defa değil her kontrolde baktırın diyor yetmezliği olan arkadaşlar

Masallah tatli minisimize hissetmeyebaslayinca heyecanimiz articak herhalde :)

Kızlar ben dün gece uyurken, sağ tarafımda herzamankinden farklı bir sertlik hissettim..bebeğim miydi acaba..hisseden var mı bugünlerde bebeğini, böyle yumurta gibi bir sertlikti..

Canım nasıl ölçülüyor, rahim ağzı uzunluğu?..ben bilmiyordum böyle bir şeyi..bir daha ki sefere doktoruma bunu bende söyleyeyim...
Bebegin boyunu filan ölcuyor ya ayni sekilde usg ile karindan o sirada rahim agzi uzunlugunuda ölçüyor ..

kızlar birde aranızda gaz giderici birşey kullanan var mı ??? ilaç, çiğneme tableti, bitkisel damla vs. doktorum önermediğini söyledi ama dün gece gazdan ölüyorum sandım acile gitmek istemedim sonra baktım haraket ediyor sancı anladım ki gaz

Tecrubeli annelerden tavsiye almak gibisi yok Cok tesekkurler, hepsini not ettim.

Kızlar ben dün gece uyurken, sağ tarafımda herzamankinden farklı bir sertlik hissettim..bebeğim miydi acaba..hisseden var mı bugünlerde bebeğini, böyle yumurta gibi bir sertlikti..

Bende öyle birşey hissediyorum canım. Soluma yatınca sağ tarafımda dokununca birşey geliyor elime ama nedir bilmiyorum:) ve her zaman olmuyor bi bakıyorum 10 dk sonra kaybolmuş

Günaydın güzel anneler. Bayadır giremedim özledim sizleri. Nasıl geçiyor günleriniz? Ben ikinci kez teyze oldum günlerim bebişle geçiyor, banada alıştırma oluyor heyecanım bir kt daha arttı. Eşimle sabırsızlanıyoruz gel artık diye

Ne güzel :) allah analı babalı buyutsun hayirlisiyla bide bizler kucagimiza alsaydik.. senin icin güzel bi alistirma gerçekten :)

Günaydın hayırlı Cumalar hanımlar.. burda hava berbat , tipi var.. kursum vardı gidemedim tipiden.. Y Yellu aklımdaydın yazıcaktım karın altında mı kaldın diye ama neyseki güzel koşturmacaların varmış.. gözünüz aydın.. rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. eeee darısıda temmuz anne adaylarına olsun..

Ya kızlar çok okudum yorumlarınızı bu rahim ağzını ölçmeleri fln. Bugüne kdr alttan hiç muayene olmadim. Bide vajinismus yeni atlattm sayılır. Alttan muayene de çok korkuyorum. Bu baktiklari alet fln canimizi yakiyor mu ? Çünkü hamilelik sürecinde illaki alttan muayene olacak. Telaşlandım

korkma canım ben de vajınusmustum atlattım ama sonra nrler yasadım kac kere tup bebek transfer işlemlerı kürtaj vr bıcook ıslem şimdi alttan muayene olunca guluorm kendıme ne varmıs dıorm hersey psıkolojık bebegım ıcın de guzel dusun alet hıc de canımı yakmıo bıkere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…