2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canım, herşey yolundaymış. Haklısın o an insan sağlıklı olsun da kız erkek gelmiyo aklına. Cinsiyet hiç önemli değil, sağlıklı olsunlarda.
Çok şükür canım Allah razı olsun kesinlikle sağlıklı olsunlar da cinsiyet hiç sorun değil gece kız mi ki erkek miki diye döndüm durdum ama masaya yatınca aklımin ucundan dahi geçmedi unuttum açıkçası sormayı Rabbim sağlıkla kucağımiza da almayi nasip etsin tatlım

Merhaba kizlar bi hafta icinde ikinci kez ucuk cikartiyorum doktorumu arayip sormam gereken bisey var mi? Aranizda ucuk cikaran var mi benim gibi
beennn 2 ayda bir falan başıma gelir canim cok kiymetli kaşıntı acima beni deli eder. en son çıktığında doktoru aradim cunku krem kullanmadan gecmez benim zovirax kullanıyorum hep

Maşallah prensese Ben uzun süredir eşime kolumdan yaptiriyorum, morariyo, kizariyo, dün baktım kolum baya sararmış, Allah yardımcımız olsun, çok zor.Bebislerimiz sağlıkla gelsin de razıyız napalım.
Ben koluma cesaret edemiyorum ya göbek iyi koldan yaptı eşim aneztezisiz açık ameliyat oldum sandım :) dün alpi nin yazısını okuyunca göbek deliği altına yaptım rahat oldu ben göbek taraftarıyım canım en azından yumuşak tutması da kolay

Ben başından beri iğneyi göbeğimin altına yapıyorum kızlar. Sezeryanlı olduğum için mevcut bi göbek vardı. Yağlı kısıma yapınca acı çok azalıyor. Bir iki kere sağa ve sola yapmaya çalıştım çok canım yandı. Hep alt kısma yapıyorum.

Selam kızlar,
Kaç gündür yazamıyorum ama tek tek okuyorum
Kuzumun hareketlerini hissediyorum çok düzenli olmasa da ama iki hamileliğimdeki his okadar farklı ki, emin olamadım günlercr onun hareketleri olduğuna erkek/ kız hareketleri farklı olur teorisi üreticem yakında
Buarada göbeğim çıkıyor, grubun ilk göbüş fotosu benden olsun
Sizde göbekler ne alemde?

Eklentiler

• image.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 102
beennn 2 ayda bir falan başıma gelir canim cok kiymetli kaşıntı acima beni deli eder. en son çıktığında doktoru aradim cunku krem kullanmadan gecmez benim zovirax kullanıyorum hep
Saol canim ben acaba bi vitamin eksikligi falan mi var ya da bebege bi zarari varmidir diye de merak ettom yoksa goruntuselnolarak falan rahatsiz olmuyorum ama ucuk hafta da iki kere cikinca endise ettim

Saol canim ben acaba bi vitamin eksikligi falan mi var ya da bebege bi zarari varmidir diye de merak ettom yoksa goruntuselnolarak falan rahatsiz olmuyorum ama ucuk hafta da iki kere cikinca endise ettim
doktorlar zaten ek vitamin veriyor canim ama genede bi baktır istersen. simdi bi zararı yokmuş ama doğduğunda çıkarsa opersek falan onada geçiyor benim korkumda o inşallah babasına çeker diyorum bazi insanlarda hiç çıkmıyor çünkü

Maşallah prensese Ben uzun süredir eşime kolumdan yaptiriyorum, morariyo, kizariyo, dün baktım kolum baya sararmış, Allah yardımcımız olsun, çok zor.Bebislerimiz sağlıkla gelsin de razıyız napalım.
ne iğnesi yapıyorsunuz acaba? bir kaç kişi yazmış. geriye dönük baktım baktım yazışmalara bulamadım

hayırlı cumalar kızlar,
doktoruma gittim kara rağmen inat edip görmek için gidene kadar hatim ettim ama :)
Bebeğim 14+5 haftalık 92 gram 10 cm önde gidiyor haftasına göre ama olsun
% 60 kız dedi ben kız hissediyordum yanlız birşey anlamadım baktığı zaman tam gördüğünü düşünmüyorum.
Allah hayırlı evlat versin diğer randevum 14 şubat sevgilimle buluşma günüm
o zaman net söyler hevesim kursağımda kaldı ama napalım, pembişlere yönelsem mi napsam yüzde iş sevmiyorum.

Son düzenleme:
Çok saol canım arkadaşım. Tüm kızlarads teşekkür ederim. Ya sorma 4 gün kar hapsetti eve bizi. Salı gününden beride bebişimizle ilgileniyoruz sen nasılsın?

Ben bacağa geçtim göbeğim ödem olmaya başladı artık. Bacak göbek kadar zor olmuyor valla.

Yaaaa ne güzelllll hem göbüşün hemde hareketlerini hissetmen benimde çıktı baya göbüşüm ama hala emin değilim hissediyormuyun. Pıtır pıtır bişiler oldu 1-2 kere okadar. Bakalım hayırlısı

Bugun dayanamadm internetten ılk seyı aldım bebegıme fenerabahcelı bır takım aldım esım de tamaö dedı daha cınsıyetını bılmıyorum hatta bısey olacakmo korkusu var 2gundur agrım oldugu ıcın ama dayanamadım ya ne garıp bı duyguymus ınsallah gıymek nasıp olur allahım

Ben de kendimi balon gibi hissediyorum ozellikle birkac gundur gobegimle bence 5-6 aylik hamile gibiyim yemek yedikten sonra cok rahatsiz oluyorum ya nefes almaya yer kalmiyor ki oyle iki kisilik yemiyorum gercekten hamilelik oncesi gibi porsiyonlarim. Neyse yarin oglum mu oluyor kizim mi, dogunca kimin poposunu isiracagimi ogrenicem

ne iğnesi yapıyorsunuz acaba? bir kaç kişi yazmış. geriye dönük baktım baktım yazışmalara bulamadım
Kan sulandırıcı iğne canım. Daha önce karnımda ölmüştü bebeklerim, tahliller sonucu pıhtılaşmaya meyil çıktı, o yüzden iğne kullanıyorum.

Maşallah canım büyümüş göbüş.Benim de büyüdü biraz, hareketleri ben de sanki hissediyorum. Oğlumda da 13.haftada hissetmeye başlamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…