Çok şükür canım Allah razı olsun kesinlikle sağlıklı olsunlar da cinsiyet hiç sorun değil gece kız mi ki erkek miki diye döndüm durdum ama masaya yatınca aklımin ucundan dahi geçmedi unuttum açıkçası sormayı Rabbim sağlıkla kucağımiza da almayi nasip etsin tatlımMaşallah canım, herşey yolundaymış. Haklısın o an insan sağlıklı olsun da kız erkek gelmiyo aklına. Cinsiyet hiç önemli değil, sağlıklı olsunlarda.
Rahmini hissetmissindir canim bebegini de hissedersin insallah :)
hayırlısı olsun canim :) biz bu hafta kestik progestani lekelenme 1 kere olmustu ilk haftalardaGünaydın kizlar
Kanaması ya da lekelenmesi bittiği halde progestana devam eden var mı?
Bu arada benim bebeğim erkekmis sonradan süpriz yapmasa tabi
beennn 2 ayda bir falan başıma gelir canim cok kiymetli kaşıntı acima beni deli eder. en son çıktığında doktoru aradim cunku krem kullanmadan gecmez benim zovirax kullanıyorum hepMerhaba kizlar bi hafta icinde ikinci kez ucuk cikartiyorum doktorumu arayip sormam gereken bisey var mi? Aranizda ucuk cikaran var mi benim gibi
Ben koluma cesaret edemiyorum ya göbek iyi koldan yaptı eşim aneztezisiz açık ameliyat oldum sandım :) dün alpi nin yazısını okuyunca göbek deliği altına yaptım rahat oldu ben göbek taraftarıyım canım en azından yumuşak tutması da kolayMaşallah prenseseBen uzun süredir eşime kolumdan yaptiriyorum, morariyo, kizariyo, dün baktım kolum baya sararmış, Allah yardımcımız olsun, çok zor.Bebislerimiz sağlıkla gelsin de razıyız napalım.
Saol canim ben acaba bi vitamin eksikligi falan mi var ya da bebege bi zarari varmidir diye de merak ettom yoksa goruntuselnolarak falan rahatsiz olmuyorum ama ucuk hafta da iki kere cikinca endise ettimbeennn 2 ayda bir falan başıma gelir canim cok kiymetli kaşıntı acima beni deli eder. en son çıktığında doktoru aradim cunku krem kullanmadan gecmez benim zovirax kullanıyorum hep
doktorlar zaten ek vitamin veriyor canim ama genede bi baktır istersen. simdi bi zararı yokmuş ama doğduğunda çıkarsa opersek falan onada geçiyor benim korkumda o inşallah babasına çeker diyorum bazi insanlarda hiç çıkmıyor çünküSaol canim ben acaba bi vitamin eksikligi falan mi var ya da bebege bi zarari varmidir diye de merak ettom yoksa goruntuselnolarak falan rahatsiz olmuyorum ama ucuk hafta da iki kere cikinca endise ettim
ne iğnesi yapıyorsunuz acaba? bir kaç kişi yazmış. geriye dönük baktım baktım yazışmalara bulamadımMaşallah prenseseBen uzun süredir eşime kolumdan yaptiriyorum, morariyo, kizariyo, dün baktım kolum baya sararmış, Allah yardımcımız olsun, çok zor.Bebislerimiz sağlıkla gelsin de razıyız napalım.
Çok saol canım arkadaşım. Tüm kızlarads teşekkür ederim. Ya sorma 4 gün kar hapsetti eve bizi. Salı gününden beride bebişimizle ilgileniyoruzGünaydın hayırlı Cumalar hanımlar.. burda hava berbat , tipi var.. kursum vardı gidemedim tipiden.. Y Yellu aklımdaydın yazıcaktım karın altında mı kaldın diye ama neyseki güzel koşturmacaların varmış.. gözünüz aydın.. rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. eeee darısıda temmuz anne adaylarına olsun..
Kan pihtilasmasi var canim bir cogumuzda ondan hergun igne oluyoruzne iğnesi yapıyorsunuz acaba? bir kaç kişi yazmış. geriye dönük baktım baktım yazışmalara bulamadım
Ben bacağa geçtim göbeğim ödem olmaya başladı artık. Bacak göbek kadar zor olmuyor valla.Ben koluma cesaret edemiyorum ya göbek iyi koldan yaptı eşim aneztezisiz açık ameliyat oldum sandım :) dün alpi nin yazısını okuyunca göbek deliği altına yaptım rahat oldu ben göbek taraftarıyım canım en azından yumuşak tutması da kolay
Yaaaa ne güzelllll hem göbüşün hemde hareketlerini hissetmenSelam kızlar,
Kaç gündür yazamıyorum ama tek tek okuyorum
Kuzumun hareketlerini hissediyorum çok düzenli olmasa daama iki hamileliğimdeki his okadar farklı ki, emin olamadım günlercr onun hareketleri olduğuna erkek/ kız hareketleri farklı olur teorisi üreticem yakında
Buarada göbeğim çıkıyor, grubun ilk göbüş fotosu benden olsun
Sizde göbekler ne alemde?
Kan sulandırıcı iğne canım. Daha önce karnımda ölmüştü bebeklerim, tahliller sonucu pıhtılaşmaya meyil çıktı, o yüzden iğne kullanıyorum.ne iğnesi yapıyorsunuz acaba? bir kaç kişi yazmış. geriye dönük baktım baktım yazışmalara bulamadım
Maşallah canım büyümüş göbüş.Benim de büyüdü biraz, hareketleri ben de sanki hissediyorum. Oğlumda da 13.haftada hissetmeye başlamıştım.Selam kızlar,
Kaç gündür yazamıyorum ama tek tek okuyorum
Kuzumun hareketlerini hissediyorum çok düzenli olmasa daama iki hamileliğimdeki his okadar farklı ki, emin olamadım günlercr onun hareketleri olduğuna erkek/ kız hareketleri farklı olur teorisi üreticem yakında
Buarada göbeğim çıkıyor, grubun ilk göbüş fotosu benden olsun
Sizde göbekler ne alemde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?