2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Söylediklerin rahatlattı beni cnm çok sağol ya :)

Kızlar ben dün gece uyurken, sağ tarafımda herzamankinden farklı bir sertlik hissettim..bebeğim miydi acaba..hisseden var mı bugünlerde bebeğini, böyle yumurta gibi bir sertlikti..
Rahmini hissetmissindir canim bebegini de hissedersin insallah :)

Canim alttan muayne olmani gerktirecek bir sey yok gebeligin son ayi cati muayenesi yapiliyor normal dogum istiyorsan onun disinda rahim uzunlugunda sorun yoksa zaten notmal muayenede karindan bakiyor

Günaydın kizlar
Kanaması ya da lekelenmesi bittiği halde progestana devam eden var mı?
Bu arada benim bebeğim erkekmis sonradan süpriz yapmasa tabi
Ben ☝ Kanamam yok lekelenmem de yok ama gebeligin basindan beri kullaniyorum .. Aslinda kullanmak icimi de rahatlatiyor gecen haftadan beri gun asiri kullaniyorum artik ..
Hadi gozun aydin iki ayri meyve :)

Merhaba kizlar bi hafta icinde ikinci kez ucuk cikartiyorum doktorumu arayip sormam gereken bisey var mi? Aranizda ucuk cikaran var mi benim gibi

Maşallah prensese Ben uzun süredir eşime kolumdan yaptiriyorum, morariyo, kizariyo, dün baktım kolum baya sararmış, Allah yardımcımız olsun, çok zor.Bebislerimiz sağlıkla gelsin de razıyız napalım.

Canim alttan muayne olmani gerktirecek bir sey yok gebeligin son ayi cati muayenesi yapiliyor normal dogum istiyorsan onun disinda rahim uzunlugunda sorun yoksa zaten notmal muayenede karindan bakiyor
Normal doğum istiyorum ama hayırlısı tabi :) kendimi kasmazsam bi sıkıntı olacağını sanmıyorum çatı muayenesinde. İnşallah onuda başarıcam, normal doğumuda :)

Herkese hayırlı cumalar. ikili test sonucum çıkmış mail olarak geldi ve randevum yarın. yarına kadar ölcem meraktan. yorumlamayı bilenler yardımcı olabilir mi?

Nuchal Translucency (NT)³ 0.90 mm
PAPP-A³ 4.96 mIU/mL
PAPP-A, MoM³ 1.58
Free beta hCG³ 47.3 ng/mL
Free beta hCG, MoM³ 1.14

biyokimya risk + NT >1:10000
below cut off (altında)
biyokimya risk 1:7729
below cutt off
yaş riski 1:683
trisomy 13/18 + NT
>1:10000
below cut off

Anladigim kadariyla gayet iyi sonucun. Gecmis olsun.

Herkese selam hayırlı cuma lar olsun güzel gebisler nihayet ikili taramamiz oldu ayrıntılı USG ye de girdim Dr umuz herseyi ni tek tek inceledi kalbini beynini. Şükur gayet sağlıklı hersey normal görünüyor kan verdik ikili test için. O kadar masada yattım ama cinsiyet sormak aklıma bile gelmedi pür dikkat Dr umu dinledik ağzından olumsuz birsey duymamak için öyle dua ettm ki kız mi erkek mi diyemedim çok tuhaf. Kafa üstü zıplama ya çalışan yaramaz bi minigim var sonra da uykuya geçti sipa artık 9 şubata kaldı

Maşallah canım, herşey yolundaymış. Haklısın o an insan sağlıklı olsun da kız erkek gelmiyo aklına. Cinsiyet hiç önemli değil, sağlıklı olsunlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…