Aminn cnm cumlemzn ınsallhh agzn bal yesinCanim saglikla gelsin insallah saglikli uzun omurlu tatli bir bebis olsun.
Söylediklerin rahatlattı beni cnm çok sağol ya :)korkma canım ben de vajınusmustum atlattım ama sonra nrler yasadım kac kere tup bebek transfer işlemlerı kürtaj vr bıcook ıslem şimdi alttan muayene olunca guluorm kendıme ne varmıs dıorm hersey psıkolojık bebegım ıcın de guzel dusun alet hıc de canımı yakmıo bıkere :)
Cok tesekr ederm cnm ikinci bnm ama ilk oglumu kaybttm kalbnde sorn vardı amlyt ettrmstk
Rahmini hissetmissindir canim bebegini de hissedersin insallah :)Kızlar ben dün gece uyurken, sağ tarafımda herzamankinden farklı bir sertlik hissettim..bebeğim miydi acaba..hisseden var mı bugünlerde bebeğini, böyle yumurta gibi bir sertlikti..
Canim alttan muayne olmani gerktirecek bir sey yok gebeligin son ayi cati muayenesi yapiliyor normal dogum istiyorsan onun disinda rahim uzunlugunda sorun yoksa zaten notmal muayenede karindan bakiyorYa kızlar çok okudum yorumlarınızı bu rahim ağzını ölçmeleri fln. Bugüne kdr alttan hiç muayene olmadim. Bide vajinismus yeni atlattm sayılır. Alttan muayene de çok korkuyorum. Bu baktiklari alet fln canimizi yakiyor mu ? Çünkü hamilelik sürecinde illaki alttan muayene olacak. Telaşlandım
Ben ☝ Kanamam yok lekelenmem de yok ama gebeligin basindan beri kullaniyorum .. Aslinda kullanmak icimi de rahatlatiyor gecen haftadan beri gun asiri kullaniyorum artik ..Günaydın kizlar
Kanaması ya da lekelenmesi bittiği halde progestana devam eden var mı?
Bu arada benim bebeğim erkekmis sonradan süpriz yapmasa tabi
Amiin insallh cnm bnm cuma gunu duan kbul olur ınslhh cok saol rabbm kmsenın kucgını bos bırakmasınBasin sagolsun canim Rabbim kizina saglik versin insallah ..
Gözünaydın canım, sağlıkla gelsin kızın. .Benim bebiş kızmıs 15. Hftada ogrendim
Gözünaydın canım, sağlıkla gelsin bebişin.Günaydın kizlar
Kanaması ya da lekelenmesi bittiği halde progestana devam eden var mı?
Bu arada benim bebeğim erkekmis sonradan süpriz yapmasa tabi
Maşallah prenseseBen cogu yerden okumustum ama esimin ici rahat etmiyordu doktor 9 ay gobekten yapabilirsin deyince oda rahatladi ..
Bende dun asagiya dogru yaptim acimadi kac gundur hem aciyordu hem kaniyordu iyi oldu..
Dün gordüm kizimi masallah kocaman olmustu 127 gram 14 cm
Normal doğum istiyorum ama hayırlısı tabi :) kendimi kasmazsam bi sıkıntı olacağını sanmıyorum çatı muayenesinde. İnşallah onuda başarıcam, normal doğumuda :)Canim alttan muayne olmani gerktirecek bir sey yok gebeligin son ayi cati muayenesi yapiliyor normal dogum istiyorsan onun disinda rahim uzunlugunda sorun yoksa zaten notmal muayenede karindan bakiyor
Anladigim kadariyla gayet iyi sonucun. Gecmis olsun.Herkese hayırlı cumalar. ikili test sonucum çıkmış mail olarak geldi ve randevum yarın. yarına kadar ölcem meraktan. yorumlamayı bilenler yardımcı olabilir mi?
Nuchal Translucency (NT)³ 0.90 mm
PAPP-A³ 4.96 mIU/mL
PAPP-A, MoM³ 1.58
Free beta hCG³ 47.3 ng/mL
Free beta hCG, MoM³ 1.14
biyokimya risk + NT >1:10000
below cut off (altında)
biyokimya risk 1:7729
below cutt off
yaş riski 1:683
trisomy 13/18 + NT
>1:10000
below cut off
ben de kesinleşince söyleyin dedim özellikle. gene de söyledi, erkek gibi görünüyor dedi. gene de 16. haftaya kadar ne söylesem inanma diye dip not düştü. hayret bişey bu dr.lar :)ne güzel herkes öğrenmiş nerdeyse doktorum inat etti söylemiyor
ben de kesinleşince söyleyin dedim özellikle. gene de söyledi, erkek gibi görünüyor dedi. gene de 16. haftaya kadar ne söylesem inanma diye dip not düştü. hayret bişey bu dr.lar :)ne güzel herkes öğrenmiş nerdeyse doktorum inat etti söylemiyor
çok teşekkür ederimAnladigim kadariyla gayet iyi sonucun. Gecmis olsun.
Maşallah canım, herşey yolundaymış. Haklısın o an insan sağlıklı olsun da kız erkek gelmiyo aklına. Cinsiyet hiç önemli değil, sağlıklı olsunlarda.Herkese selam hayırlı cuma lar olsun güzel gebisler nihayet ikili taramamiz oldu ayrıntılı USG ye de girdim Dr umuz herseyi ni tek tek inceledi kalbini beynini. Şükur gayet sağlıklı hersey normal görünüyorkan verdik ikili test için. O kadar masada yattım ama cinsiyet sormak aklıma bile gelmedi pür dikkat Dr umu dinledik ağzından olumsuz birsey duymamak için öyle dua ettm ki kız mi erkek mi diyemedim çok tuhaf. Kafa üstü zıplama ya çalışan yaramaz bi minigim var sonra da uykuya geçti sipa artık 9 şubata kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?