Bebeğiniz hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün. Benim de 4 aylık bir yeğenim var 3. ablamın. Ama ayrı yerdeyiz göremiyorumGünaydın güzel anneler. Bayadır giremedim özledim sizleri. Nasıl geçiyor günleriniz? Ben ikinci kez teyze oldum günlerim bebişle geçiyor, banada alıştırma oluyorheyecanım bir kt daha arttı. Eşimle sabırsızlanıyoruz gel artık diye
Maşallah bebişine canım, bence biraz daha bekle bi dahaki kontrolden sonra alırsın. Nasıl olsa daha çok zaman olacak alışverişe.hayırlı cumalar kızlar,
doktoruma gittim kara rağmen inat edip görmek için gidene kadar hatim ettim ama :)
Bebeğim 14+5 haftalık 92 gram 10 cm önde gidiyor haftasına göre ama olsun
% 60 kız dedi ben kız hissediyordum yanlız birşey anlamadım baktığı zaman tam gördüğünü düşünmüyorum.
Allah hayırlı evlat versin diğer randevum 14 şubat sevgilimle buluşma günüm
o zaman net söyler hevesim kursağımda kaldı ama napalım, pembişlere yönelsem mi napsam yüzde iş sevmiyorum.
her gün bişey öğreniyor insan burada. Allah bu bebeğini sağlıkla kucağına versin. temmuz ayı gelince hep birlikte coşkuyla kutlayalım inşallah bebeişlerimizin doğumunu :)Kan sulandırıcı iğne canım. Daha önce karnımda ölmüştü bebeklerim, tahliller sonucu pıhtılaşmaya meyil çıktı, o yüzden iğne kullanıyorum.
kıyamam ben sizlereee inşallah canınız yanmıyordur.. sinek ısırığı gibi gelsin inşallahKan pihtilasmasi var canim bir cogumuzda ondan hergun igne oluyoruz
Amin canım inşallah.her gün bişey öğreniyor insan burada. Allah bu bebeğini sağlıkla kucağına versin. temmuz ayı gelince hep birlikte coşkuyla kutlayalım inşallah bebeişlerimizin doğumunu :)
Çok sağol canım sen nasıl oldun senide takip ediyorum dua ediyorum hepinizeMaşallah bebişine canım, bence biraz daha bekle bi dahaki kontrolden sonra alırsın. Nasıl olsa daha çok zaman olacak alışverişe.
Elhamdülillah bedenen iyiyim ama ruhen bilmiyorummm bazen korku, bazen heyecan günler öyle geçiyor.. bu aralar meleğimi hissetmek için şekilden şekile giriyorum..Çok saol canım arkadaşım. Tüm kızlarads teşekkür ederim. Ya sorma 4 gün kar hapsetti eve bizi. Salı gününden beride bebişimizle ilgileniyoruzsen nasılsın?
Bende biberon ve emzik aldımBugun dayanamadm internetten ılk seyı aldım bebegıme fenerabahcelı bır takım aldım esım de tamaö dedı daha cınsıyetını bılmıyorum hatta bısey olacakmo korkusu var 2gundur agrım oldugu ıcın ama dayanamadım ya ne garıp bı duyguymus ınsallah gıymek nasıp olur allahım
Sağol canım, Allah razı olsun.Ben sonucu bekliyorum umutla, heyecanla, stresle, dualarla.Çok sağol canım sen nasıl oldun senide takip ediyorum dua ediyorum hepinize
Malesef pek yok. En yakın Medical Park var arkadaşlarımın gittiği. Ben de deneyeceğim.Ne kadar cok izmirden temmuz annesi var :) Aliagada hangi doktora gideceksin var mi orda iyi bir hastane doktor ..
Tecrubelerini paylasirmisin :) Menemende sada hastanesi varmis cok iyi diyorlar bilgin var mi oradan ..Malesef pek yok. En yakın Medical Park var arkadaşlarımın gittiği. Ben de deneyeceğim.
Hamile pantolonuyla tanistim kızlar tanismaz olaydim ne kadar rahatsiz edici bisey o ve diger normal pantolonlara gore cok pahali dugmem artik batiyordu karnima gidip aldim okadar rahatsiz biseyki anneme gittim dedim.senin pantolonlardan ver anne degistircem ben bu pantoluni komsumiz dediki bende senin gibiydim 6 aya kadar giyeemzsin dedi gidip beli lastikli pantolon aldim ve ohhh bee dunya varmis dedim
Neden bu kadar rahatsız etti ki canım bende aksine hamile pantolonu ile rahata kavustum çok rahat özellikle karın kısmı üstelik ben h&m den ikisini 100 tl ye aldım kumaşı da çok hafif yok gibi hatta. haftaya eşofman da bakicam nerden almıştın senHamile pantolonuyla tanistim kızlar tanismaz olaydim ne kadar rahatsiz edici bisey o ve diger normal pantolonlara gore cok pahali dugmem artik batiyordu karnima gidip aldim okadar rahatsiz biseyki anneme gittim dedim.senin pantolonlardan ver anne degistircem ben bu pantoluni komsumiz dediki bende senin gibiydim 6 aya kadar giyeemzsin dedi gidip beli lastikli pantolon aldim ve ohhh bee dunya varmis dedim
aynen canım ındırım gorunce dayanamadım bır de smdıden her ay bısey alsam dıyr dusundum bırden alamam dıye hem heyecanlı hem tedırgınım insallahhhh saglıkla kucagımıza alıp kullandırırızBende biberon ve emzik aldımAynı senin gibiyim içim gidiyor bebek eşyalarına ama sonra bi korku sarıyor.. heryerde indirim var gelde sabrett....Rabbim İnşaAllah aldığımız herşeyi sağlıcakla kullandırtmayı nasip eder..
Nerden aldın canım? Ben de o kadar rahat ettim ki hatta bebişten sonra bile giyerim böyle bir rahatlık yok Yani:))Hamile pantolonuyla tanistim kızlar tanismaz olaydim ne kadar rahatsiz edici bisey o ve diger normal pantolonlara gore cok pahali dugmem artik batiyordu karnima gidip aldim okadar rahatsiz biseyki anneme gittim dedim.senin pantolonlardan ver anne degistircem ben bu pantoluni komsumiz dediki bende senin gibiydim 6 aya kadar giyeemzsin dedi gidip beli lastikli pantolon aldim ve ohhh bee dunya varmis dedim
Maşallah Gözünaydın canım 2.kız geliyormuş, sağlıkla gelsin inşallah.Bugün doktordaydık 2li test için ölçümler Allah'a şükür iyi çıktı kan sonucu haftaya çıkacakmış bekliyoruz.o sırada doktora cinsiyeti belli olurum dedim evdeki ne dedi kız dedim.ama bunu da kız bekliyorum dedim.nerden bildin dedi kendimi hep öyle hazırladım dedim.içimden öyle geçiyor dedim.neyse ölçümleri filan yaptı sonunda bu da kıza benziyor dedi bende evet bendede dedim o nub denilen şeyi söyledi düz olunca kız derler yukarı doğru olunca erkek derler dedi.yani kesin bişey söylemiyor yine de ama ilk kızımda da aynı doktora gitmiştim o zaman benim söylediğim değişmez demişti bakalım ne olacak hayırlısıyla.Al_pi beni de kesin değil ama kız yazarmışım canım
Gobegine ve kalcana bakilirsa sanki erkek oglumda bu zamanlarda ayni oyleydim kalcamda gobegimde dik gidiordu :) hakkinda hayirlisiSelam kızlar,
Kaç gündür yazamıyorum ama tek tek okuyorum
Kuzumun hareketlerini hissediyorum çok düzenli olmasa daama iki hamileliğimdeki his okadar farklı ki, emin olamadım günlercr onun hareketleri olduğuna erkek/ kız hareketleri farklı olur teorisi üreticem yakında
Buarada göbeğim çıkıyor, grubun ilk göbüş fotosu benden olsun
Sizde göbekler ne alemde?
Ben ☝ Kanamam yok lekelenmem de yok ama gebeligin basindan beri kullaniyorum .. Aslinda kullanmak icimi de rahatlatiyor gecen haftadan beri gun asiri kullaniyorum artik ..
Hadi gozun aydin iki ayri meyve :)
Gözünaydın canım, sağlıkla gelsin bebişin.
Çok teşekkür ederim kızlarhayırlısı olsun canim :) biz bu hafta kestik progestani lekelenme 1 kere olmustu ilk haftalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?