2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğiniz hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün. Benim de 4 aylık bir yeğenim var 3. ablamın. Ama ayrı yerdeyiz göremiyorum

Maşallah bebişine canım, bence biraz daha bekle bi dahaki kontrolden sonra alırsın. Nasıl olsa daha çok zaman olacak alışverişe.

Kan sulandırıcı iğne canım. Daha önce karnımda ölmüştü bebeklerim, tahliller sonucu pıhtılaşmaya meyil çıktı, o yüzden iğne kullanıyorum.
her gün bişey öğreniyor insan burada. Allah bu bebeğini sağlıkla kucağına versin. temmuz ayı gelince hep birlikte coşkuyla kutlayalım inşallah bebeişlerimizin doğumunu :)

her gün bişey öğreniyor insan burada. Allah bu bebeğini sağlıkla kucağına versin. temmuz ayı gelince hep birlikte coşkuyla kutlayalım inşallah bebeişlerimizin doğumunu :)
Amin canım inşallah.

Çok saol canım arkadaşım. Tüm kızlarads teşekkür ederim. Ya sorma 4 gün kar hapsetti eve bizi. Salı gününden beride bebişimizle ilgileniyoruz sen nasılsın?
Elhamdülillah bedenen iyiyim ama ruhen bilmiyorummm bazen korku, bazen heyecan günler öyle geçiyor.. bu aralar meleğimi hissetmek için şekilden şekile giriyorum.. hahaha bişeyler hissediyorum ama bebek mi değil mi onu bilmiyorum

Bende biberon ve emzik aldım Aynı senin gibiyim içim gidiyor bebek eşyalarına ama sonra bi korku sarıyor.. heryerde indirim var gelde sabrett....Rabbim İnşaAllah aldığımız herşeyi sağlıcakla kullandırtmayı nasip eder..

Hamile pantolonuyla tanistim kızlar tanismaz olaydim ne kadar rahatsiz edici bisey o ve diger normal pantolonlara gore cok pahali dugmem artik batiyordu karnima gidip aldim okadar rahatsiz biseyki anneme gittim dedim.senin pantolonlardan ver anne degistircem ben bu pantoluni komsumiz dediki bende senin gibiydim 6 aya kadar giyeemzsin dedi gidip beli lastikli pantolon aldim ve ohhh bee dunya varmis dedim

Bugün doktordaydık 2li test için ölçümler Allah'a şükür iyi çıktı kan sonucu haftaya çıkacakmış bekliyoruz.o sırada doktora cinsiyeti belli olurum dedim evdeki ne dedi kız dedim.ama bunu da kız bekliyorum dedim.nerden bildin dedi kendimi hep öyle hazırladım dedim.içimden öyle geçiyor dedim.neyse ölçümleri filan yaptı sonunda bu da kıza benziyor dedi bende evet bendede dedim o nub denilen şeyi söyledi düz olunca kız derler yukarı doğru olunca erkek derler dedi.yani kesin bişey söylemiyor yine de ama ilk kızımda da aynı doktora gitmiştim o zaman benim söylediğim değişmez demişti bakalım ne olacak hayırlısıyla. Al_pi beni de kesin değil ama kız yazarmışım canım

Ben de dugmemi kapatamiyorum bir suredir :)) internette cozum gormustum onu kullaniyorum; dugmenin deligine lastik toka gecirip dugmeyi ona geciriyorum, ve hala hamilelikten once kalan pantolonlarimin bir kismini giyebiliyorum bu sekilde. Istersen dene sen de onu, gerci beli lastikli pantolon da iyidir :))

Neden bu kadar rahatsız etti ki canım bende aksine hamile pantolonu ile rahata kavustum çok rahat özellikle karın kısmı üstelik ben h&m den ikisini 100 tl ye aldım kumaşı da çok hafif yok gibi hatta. haftaya eşofman da bakicam nerden almıştın sen

aynen canım ındırım gorunce dayanamadım bır de smdıden her ay bısey alsam dıyr dusundum bırden alamam dıye hem heyecanlı hem tedırgınım insallahhhh saglıkla kucagımıza alıp kullandırırız

Nerden aldın canım? Ben de o kadar rahat ettim ki hatta bebişten sonra bile giyerim böyle bir rahatlık yok Yani:))

Maşallah Gözünaydın canım 2.kız geliyormuş, sağlıkla gelsin inşallah.

Gobegine ve kalcana bakilirsa sanki erkek oglumda bu zamanlarda ayni oyleydim kalcamda gobegimde dik gidiordu :) hakkinda hayirlisi

Ben ☝ Kanamam yok lekelenmem de yok ama gebeligin basindan beri kullaniyorum .. Aslinda kullanmak icimi de rahatlatiyor gecen haftadan beri gun asiri kullaniyorum artik ..
Hadi gozun aydin iki ayri meyve :)

Gözünaydın canım, sağlıkla gelsin bebişin.

hayırlısı olsun canim :) biz bu hafta kestik progestani lekelenme 1 kere olmustu ilk haftalarda
Çok teşekkür ederim kızlar
ben progestani hala günde 3 defa alıyorum yine bi doktora gideyim en son gittiğim doktor devam dedi kendi doktorum değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…