2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kan sulandırıcı kullanan annelere sormak istediğim bişey var ben basından beri kolumdan iğne vuruluyorum eşim vuruyordu daha dogrusu simdi ailemin yanına geldim onlarda korkuyolar vurmaya ben bi iki kere kolumdan vurdum ama eti tutmayınca kötü oluyordu simdi göbeğimden vurmayı deneyim diyorum ama sanki simdi yer değiştirince kötü bişey olurmu endişesi oluyor sacma biraz ama tedirginim acıkcası göbekten vuranlar vardı sanki ne tarafından vuruyordunuz

Ben kilolıiu hamile kaldım o yüzden çok dikkat ediyorum. Kahvaltıda ekmek yemiyorum ceviz ve haşlanmış yumurta yiyorum. Gerçekten ekmeğin yerine geçiyor. Öğlen yemiyorum bazen çok acıkırsam yiyorum. Oda ekmeksiz yemeye çalışıyorum. Birde benim şansım tatlıdan tiksindim çok nadir canım çekiyor. Buda bana avantaj oldu tabi. Her hafta mutlaka döküm tavada et balık tavuk yapıyorum kızartma yapmamaya gayret ediyorum.
Yürüyüş yapmak lazım ama bir onu yapamıyorum.onuda yapsam hiç kilo almıcam.

Tugceilker benim ilk oglumdada gogus ucum yoktu. Hastanedeki elektrikli süt çekme makinasiyla sagdikca büyüdüler sonrasında çok güzel emdi. Yara oldu ama ise yarayan çok güzel kremler var, buda bebegi kucagimiza almak için katlandigimiz sancı gibi emzirmek icin çekiyoruz ama geçiyor. Cogu kişi sırf bu acıdan dolayı vazgeçiyor. Ama anne sütü resmen altın sıvı gibi bebek için sakin pesetmeyin kizlar, o minnacık böbrekler mide sadece anne sütünū güzelce hazmedip süzüyor. Manevi, yakinlik acisindanda cok faydasi var. Her nekadar çok güzel mamalar çıksada çoğu kabızlık yapıyor bebelerde hemde şişirıyor bebegi.
Rabbim kimbilir nasil bir formül hazırladı anne sutunun iceriginde sadece kendi bebegimize özel hemde. Bebegimiz hastayken bile içeriği degisiyor. Ayrıyken gogusler sızlıyor, hatta uyurken sızliyor hemen bebek ağlıyor arkasından. Her bir yudumdaki sevabını bilemiyoruz bile. Ayy hepimize nasip olsun insAllah!

Canim ben ilk günden beri göbeğime vuruyorum koldan daha rahat emin ol daha az acı yapıyor göbek deliğine iki parmak mesafeye bir elinle gobegini kavra sık vur ben Allah nasip ederse 7 ay olana kadar vurucam

Canim benim bugun 92. Ignemi vurdum :) Hep göbekten vurdum koluma hic cesaretim yok gobek deliginden 3parmak ileriye vur sık eti vur inanki hic acimiyor kol daha aciyordur ..
Doguma kadar da gobekten devam edecegim doktorum baska yere gecmene gerek yok dedi..

Canim ben ilk günden beri göbeğime vuruyorum koldan daha rahat emin ol daha az acı yapıyor göbek deliğine iki parmak mesafeye bir elinle gobegini kavra sık vur ben Allah nasip ederse 7 ay olana kadar vurucam
Ay canım sağol yarın öyle deneyim bende koldan alısmıstım göbekten vurursam kötü bişey olur diye korkuyorum nedense göbekte bende cok kavramakta sıkıntı olmazbelki böyle kolaya gelir

Aynen canım çantama koymaya planlıyorum.. hay maşallahh valla :)

Ne güzel yazmışsın yaaa. Herşey yüce rabbimin mucizesi. Öyle sistemli yaratmışki herşeyi..... söyleyeck laf yok cnm. Bu acıdan dolayı emziremeyen anneler pes ediyomuş fln evet duydumm. Benim hiç öyle bi niyetim yok :) sonuna kdr devam. Kendi bırakana kdr emziricem :)

Bende de öyle bi sıkntı var inş çıkar ya çocuk emdikçe. Doktorumla konuşacağm canm sağol. Başka formülü yok mu bunun baya araştıralm. Erken doğum riski taşıyor madem çok dkktli ol cnm

Tam olarak üsttekiydi benim kullandığım, diğer markalar gögüse yapışmıyor gaz yutmasına sebep oluyor, kesinlikle avent 1numara Tugceilker
Aynen cnm sağol yaa gerçekten. Bu avent bide 2 boymuş. Biri küçük diğeri büyük. Küçük olanlar göğüs ucu olmayan anneler içinmiş cnm.. hemen listeme ekldm :)

Canım hiç endişe etme göbekten daha rahat oluyor. Ben göbek deliği hizasının alt kısımlarına yapıyorum hep. Yağlı göbekli kısımda olunca acımıyor. Göneğin 3-4 parmak ötesine yapıyoruö. Hatta son bikaç gündür hızlıca sokuyorum iğneyi hiç acı hissetmiyorum.

Hadi yaa öyle uğraşınca kanar mı ki hemen..
Listeme ekledim canım, mutlaka alışveriş yaparken alıcam.. :)

canım ben de boyuma gore cok kılo aldım ekmek yemeyıp gecıstırmeyı denedım ama calısıorum ısten gelırken fenalastm neyapcam blmıorm bısekılde kılo almamam gerek zor da olsa sabahları yumurta yemem gerek galıba

Bende öyleyim illa yatış yapmam lazım oturamiyirum is yerinde zor oluyor bu yüzden
sıkıntı olmasında :/ bana sıkışıyo gibi geldi ondan sorayım dedim sebep olmak istemem
gece bende uyuyamıyorum sol kasık dimi çok dönüyorum gece nerde uyuduğumu bilmiyorum da uyuyana kadar sabah oluyo zaten bu sefer kalkamıyorum

Hadi yaa öyle uğraşınca kanar mı ki hemen..
Listeme ekledim canım, mutlaka alışveriş yaparken alıcam.. :)
Gögüs ucu cok hassas ya canim o yuzden kaniyor cok ugrasinca ama plastik ucla rahat edersin birde sagarsan sutunu sagdikcada uc cikar

Ay canım sağol yarın öyle deneyim bende koldan alısmıstım göbekten vurursam kötü bişey olur diye korkuyorum nedense göbekte bende cok kavramakta sıkıntı olmazbelki böyle kolaya gelir
Hiç sıkıntı olmuyor merak etme benim göbegim yağlı olduğu halde kolay kavraniyor ben bi kez eşime kolumdan yaptırdım acisindan ağlayarak uyudum göbek her zaman çok rahat hiç korkma

Kizlar bel kasık agriniz var mi sizinde . hep agri var arada geçiyor bazen adet sancisi gibi oluyor

Göğüs ucu yok derken venimki üşüyünce iyi çıkıyo ama vucut ısım sıcak olunca ucu yok az bi dokununcu oynayınca beliriyo yani benimde mi göğüs ucum yok demek oluyo yaaaa anlamadım ben offffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…