vajinada mi kaşıntı var canim anlamdımKizlar acilll bisey sorcam benim normalde cok kasintim oluyor ve cokta kasidim biraz once silindigimde normalde nokta nokta olurdu simdi normal kasinti kanamasindan biraz fazlaydi icten silindim bisey yok ama cok korkuyorum normalde kanama nasıl olur
Sen önceden al hazir bulunsun .. Arkadasiminda öyleydi bebek ememedi ac kalacak diye mama verdiler .. Gogus cikarticiyla filan bayagi ugrastilar bu sefer gogus ucu kanadi .. Plastik birsey hem cikarticisi var hemde uc var simdi bakip yollarim sana resmini alisveris yapinca onuda alHımm anladm cnm.. Büyük bi ihtimalle banada aldırırlar. Sonradan çıkmasına sevindim :)
Evet vajinada kasinti var caninvajinada mi kaşıntı var canim anlamdım
bende ö gün aşı olucam canm tek korktuğum ateş yapması ilac kullaninca içim rahat etmez çünkü bakalım
Sen önceden al hazir bulunsun .. Arkadasiminda öyleydi bebek ememedi ac kalacak diye mama verdiler .. Gogus cikarticiyla filan bayagi ugrastilar bu sefer gogus ucu kanadi .. Plastik birsey hem cikarticisi var hemde uc var simdi bakip yollarim sana resmini alisveris yapinca onuda al
Dogumda kullandiklari aletlerden mikrop kapip olebiliriz ama bunun garantisinide veriyor mu sana vurulma diyen doktor ..
Evet canim ya en guzel bag en guzel duygu ama acisi yarasi olmasin insallah ta daha guzel gecsin o zamanlar ..Çok hassas oluyor ilk zamanlar gögüsler o yüzden pompa yada çıkarıcılar yara yapabiliyor, tüm bebeklerimiz kolaylıkla bol bol emerler inşAllah dünyanın en güzel duygusu
Ben hic karsi degilim prosedur neyse onu uygularim .. Sonucta bunu binlerce kisi vurunuyor demekki bir bildigi var ki doktorlarin vurduruyor ..Kesinlikle katılıyotum, biz gerek varmı diye sorduğumuzda drum kendi açımdan kesinlikle gerek yok tam strelizasyonla çalışıyoruz ama doğum bu nezaman nerde ne yaşayacağın belli olmaz o nedenle tedbir amaçlı muhahkkak istiyorum demişti, Allah korusun ölüme kadar yolu var
Evet canim ya en guzel bag en guzel duygu ama acisi yarasi olmasin insallah ta daha guzel gecsin o zamanlar ..
7ayda gogus ucuna kreme baslariz oda iyi geliyormus ..
Ayin 30unda benimde asi gunum :) topikce asiya gidelimbende ö gün aşı olucam canm tek korktuğum ateş yapması ilac kullaninca içim rahat etmez çünkü bakalım
Evet ayva cekirdegini duymustum bana simdiden stok yap buzluga cekirdegini at diyorlarAz yada çok oluyor canım yara ama onlar içinde çok güzel doğal çözümler var hepsini paylaşırız birbirimizle inşAllah
Ben hic karsi degilim prosedur neyse onu uygularim .. Sonucta bunu binlerce kisi vurunuyor demekki bir bildigi var ki doktorlarin vurduruyor ..
Hic bir doktorda bu riski goze alip vurdurmayin demez aslinda ..
Ayva çekirdeği hiç işe yaramadı bende göğüs kalkanı alıp uçlar hep hava alınca düzelmişti ne kremler neler denedim çok da çektim yine aynısı olur kesin bendr
Bebeğin tam gelişmesi için. Erken olmak erken doğumu tetiklerse iyice gelişsin diyeNeden öyle birşey dedi ki ?
Cnm ilk hamileliğimde maalesef cocuğumu emziremedim höğüs ucumun hiç olmaması nedeniyle.. çok uğraştık Ama olmadı.. tavsiyem doktorunla konuş mutlaka bişey diyecektir ben şimdi ikinci hamileleğimdr sıkı bi araştırmaya girdim göğüs ucu cıkarıcı aparatlar var galiba ben onları takıcam gebelik boyunca ama işte göğüsle oynamak erken doğum riski taşıyor oyüzden mutlaka doktorunla konuşKızlar birşey sorucam, benim göğüs ucum öyle pek yok. Bakıyorum bu bebek nasıl emicek yahuendişelerim var. Dümdüz nerdeyse. Soğuk deydiğinde yada ufaktan bi cimcik attığımda hafif belirginleşiyor onun dışında tık yok. Duyduğum kadarıyla meme ucunu damağına yapıştırması gerekiyormuş.. Hiç öyle damağa yapışacak birşey yok
Tahinin üzerindeki yagı ve zeytinyağ birdeEvet ayva cekirdegini duymustum bana simdiden stok yap buzluga cekirdegini at diyorlarDogal krem ..
Öyle birşey olsada allah korusun aldırmıcağım zaten. Nasıl olsa dörtlüde belli oluyorsa gerek yok ozaman. DörtlüCanim ikili test 11 14 arasi yapilirmis hastaligi varmi erken tarama testi.hastada olsa dwon send. Vs aldirmicam diyorsan yaptirmasanda olur demisti dr icimiz rahat etsin diye yaptirdik.ozel hastanelerde yapiyor bu testi sadece kan tahlili aliniyor birde bebegin ense kalinligi olculuyor..yaptirmak istiyorsan vakit kaybetmeden arastir..tabi bundan sonraki asamalarda 3 lu ve 4 lu testlerde var bunlarda tarama testleri..
Ozele devam edeceksen ozeldeki dr kendi yapiyor
Yok özeldeki bir sorun yok ama testi tamamlattır dedi. Ama devletteki iyi dedikleri doktor yapmadığını bırakmadı. Resmen dedim herlade öldü. Ertesi gün korkudan özele gittim. bir sorun yok dedi. 4lüyü yaptırırm artık dedim özelde. 20inci haftada gider özelde yaptırırım. Resmen hastahaneden korktum. Hastahaneye gitmek istemiyorum. Yani ondan gitmedim diyim size.20 ile 22.haftada ayrintili ultrason yapiliyir yani 4lu test deniliyor onu yaptirirsin zaten bir sorun olursa orda cikar .. Ama neden iki doktorda testi tamamlat dedigi halde tamamlatmadin onu anlamadim ozeldeki doktorun da aynisini demis ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?