2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hem şık hemde fiyatıda bana uygun geldi hem renk olarak beyaz olmasıda güzel 2. bebektede kullanırsın hem kıza hem erkeğe olur cinsiyete göre bi uyku seti süper görünür

hem şık hemde fiyatıda bana uygun geldi hem renk olarak beyaz olmasıda güzel 2. bebektede kullanırsın hem kıza hem erkeğe olur cinsiyete göre bi uyku seti süper görünür
Sağol canım. bende öyle düşünüyorum. İlk bebişimiz sağsalim gelsin kullasın da ikinciye bakarız artık :)

Hiç birşey olmaz korkma. Göbek deliğinin 4 parmak sağına ya da soluna. Aynı şekilde makas alır gibi eni tutup dik açıyla vuracaksın. Öncesinde iğnenin havasını almayı unutma. Vurduktan sonrada bastırıp ovalama morarmasın

Aksine canim gobeginden yap bence daha az acir kol benim cok acidi..gobek deliginden 4 parmak sag ve sol yanlara yapiiliyor az asagi gidiyorum ben..buarada korkma bebis etkilenmiyormus

Harikasin canim..burnumun diregini sizlattin insallah o gunlere saglikla gelirizde o duygulari yasariz hepimiz

Canim markası ne bende bir baksam?

Göğüs ucu yok derken venimki üşüyünce iyi çıkıyo ama vucut ısım sıcak olunca ucu yok az bi dokununcu oynayınca beliriyo yani benimde mi göğüs ucum yok demek oluyo yaaaa anlamadım ben offffff
Bnim cıkmıyor hafif beliriyor.. sanırım bebek kavrayamıyor oyüzden sen yinede tedbirli ol

Kızlar merhaba uzun zaman oldu yazamadım dün kontrolumuz vardı ogluş geliyor tescillendi. Çok şükür iyiymiş hatta bir hafta önde çıktı Al_pi bizi de ekler misin. Bu arada yazdıklarınızı okuyorum test sonucu bekleyenler inşallah müjdeli haberler alır bebek alışverişi konusunda tecrübeli annelerden yardım bekliyorum benim de ilk bebek o kadar çok alınacak şey var ki hangisi gerçekten gerekli bilemiyorum. Ama bunlar cook tatlı telaslar Allah herkese nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…