hem şık hemde fiyatıda bana uygun geldi hem renk olarak beyaz olmasıda güzel 2. bebektede kullanırsın hem kıza hem erkeğe olur cinsiyete göre bi uyku seti süper görünürÖzellikleri:
- Bebek beşiklerimiz %100 10 mm. Ham mdfden üretilmiştir.
- Bebek beşiklerimiz beş ayrı parçadan oluşmaktadır. Yatak kısmı - iki yan parça - ön ve arka parça.
- İstenildiği zaman sallanır istenildiği zaman sabitlenir olma özelliğine sahiptir.
- Tekerlekleri sayesinde evinizde rahatça taşıyabilirsiniz.
- Dayanıklıdır bebeğinizin sağlığına zarar vermez.
- Sağlıklı bir mobilyadır.
- Beşiklerimizde kullandığımız tüm renklendiriciler e1 normlarına uygun su bazlı olup insan sağlığına zararlı kimyasal madde içermemektedir.
- Hitap ettiği yaş aralığı: 0 - 4 yaş
- Bebeğe sağladığı fayda: Bebek için hijyenik, konforlu sıcak ve sağlıklı bir mekan sunar.
- Anneye sağladığı fayda: %100 organik olmasından dolayı bebeğinin sağlıklı bir ortamda olduğunun verdiği huzur ve çivisiz vidasız kolay kurulumun verdiği rahatlıktır.
- Ürünün ölçüleri:
- Eni: 70 cm. Derinliği: Alt kat: 56 cm. Üst kat: 36 cm. Boyu: 120 cm. Yüksekliği: 85 cm.
- Ürünün ağırlığı: 18 kg.
- Garanti süresi: 2 Yıl
- Temizleme şartları: Nemli, deterjan içermeyen bez ile temizlenir.
- Ürünün madde içeriği: %100 ham mdf
- Kullanım amacı ve faydası: Evlerimizde yer kazandırıp, çocuğumuza kaliteli bir yaşam alanı yaratır.
- Bebeğinizin ilk aylarında yanınızda olmasını sağlar.
- Bebeğinizin güven de hissetmesini sağlar.
- Hafif ve kolay kurulum olmasından dolayı rahatça istenilen yere taşınabilir.
- Paket içeriği: Bebek beşiği-montaj aparatı
- Üretim Yeri: Türkiye
- Markanın ait olduğu ülke: Türkiye
- 280 tl
Sağol canım. bende öyle düşünüyorum. İlk bebişimiz sağsalim gelsin kullasın da ikinciye bakarız artık :)hem şık hemde fiyatıda bana uygun geldi hem renk olarak beyaz olmasıda güzel 2. bebektede kullanırsın hem kıza hem erkeğe olur cinsiyete göre bi uyku seti süper görünür
Iyi olsunlarda canimmmmVar cnm arada yokluyor şu 3 gündür daha çok belden ama normal bebisler büyüyor :)
Kesinlikle bende de varKizlar bel kasık agriniz var mi sizinde . hep agri var arada geçiyor bazen adet sancisi gibi oluyor
Hiç birşey olmaz korkma. Göbek deliğinin 4 parmak sağına ya da soluna. Aynı şekilde makas alır gibi eni tutup dik açıyla vuracaksın. Öncesinde iğnenin havasını almayı unutma. Vurduktan sonrada bastırıp ovalama morarmasınKan sulandırıcı kullanan annelere sormak istediğim bişey var ben basından beri kolumdan iğne vuruluyorum eşim vuruyordu daha dogrusu simdi ailemin yanına geldim onlarda korkuyolar vurmaya ben bi iki kere kolumdan vurdum ama eti tutmayınca kötü oluyordu simdi göbeğimden vurmayı deneyim diyorum ama sanki simdi yer değiştirince kötü bişey olurmu endişesi oluyor sacma biraz ama tedirginim acıkcası göbekten vuranlar vardı sanki ne tarafından vuruyordunuz
Aksine canim gobeginden yap bence daha az acir kol benim cok acidi..gobek deliginden 4 parmak sag ve sol yanlara yapiiliyor az asagi gidiyorum ben..buarada korkma bebis etkilenmiyormusKan sulandırıcı kullanan annelere sormak istediğim bişey var ben basından beri kolumdan iğne vuruluyorum eşim vuruyordu daha dogrusu simdi ailemin yanına geldim onlarda korkuyolar vurmaya ben bi iki kere kolumdan vurdum ama eti tutmayınca kötü oluyordu simdi göbeğimden vurmayı deneyim diyorum ama sanki simdi yer değiştirince kötü bişey olurmu endişesi oluyor sacma biraz ama tedirginim acıkcası göbekten vuranlar vardı sanki ne tarafından vuruyordunuz
Harikasin canim..burnumun diregini sizlattin@Tugceilker benim ilk oglumdada gogus ucum yoktu. Hastanedeki elektrikli süt çekme makinasiyla sagdikca büyüdüler sonrasında çok güzel emdi. Yara oldu ama ise yarayan çok güzel kremler var, buda bebegi kucagimiza almak için katlandigimiz sancı gibi emzirmek icin çekiyoruz ama geçiyor. Cogu kişi sırf bu acıdan dolayı vazgeçiyor. Ama anne sütü resmen altın sıvı gibi bebek için sakin pesetmeyin kizlar, o minnacık böbrekler mide sadece anne sütünū güzelce hazmedip süzüyor. Manevi, yakinlik acisindanda cok faydasi var. Her nekadar çok güzel mamalar çıksada çoğu kabızlık yapıyor bebelerde hemde şişirıyor bebegi.
Rabbim kimbilir nasil bir formül hazırladı anne sutunun iceriginde sadece kendi bebegimize özel hemde. Bebegimiz hastayken bile içeriği degisiyor. Ayrıyken gogusler sızlıyor, hatta uyurken sızliyor hemen bebek ağlıyor arkasından. Her bir yudumdaki sevabını bilemiyoruz bile. Ayy hepimize nasip olsun insAllah!
Canim markası ne bende bir baksam?Özellikleri:
- Bebek beşiklerimiz %100 10 mm. Ham mdfden üretilmiştir.
- Bebek beşiklerimiz beş ayrı parçadan oluşmaktadır. Yatak kısmı - iki yan parça - ön ve arka parça.
- İstenildiği zaman sallanır istenildiği zaman sabitlenir olma özelliğine sahiptir.
- Tekerlekleri sayesinde evinizde rahatça taşıyabilirsiniz.
- Dayanıklıdır bebeğinizin sağlığına zarar vermez.
- Sağlıklı bir mobilyadır.
- Beşiklerimizde kullandığımız tüm renklendiriciler e1 normlarına uygun su bazlı olup insan sağlığına zararlı kimyasal madde içermemektedir.
- Hitap ettiği yaş aralığı: 0 - 4 yaş
- Bebeğe sağladığı fayda: Bebek için hijyenik, konforlu sıcak ve sağlıklı bir mekan sunar.
- Anneye sağladığı fayda: %100 organik olmasından dolayı bebeğinin sağlıklı bir ortamda olduğunun verdiği huzur ve çivisiz vidasız kolay kurulumun verdiği rahatlıktır.
- Ürünün ölçüleri:
- Eni: 70 cm. Derinliği: Alt kat: 56 cm. Üst kat: 36 cm. Boyu: 120 cm. Yüksekliği: 85 cm.
- Ürünün ağırlığı: 18 kg.
- Garanti süresi: 2 Yıl
- Temizleme şartları: Nemli, deterjan içermeyen bez ile temizlenir.
- Ürünün madde içeriği: %100 ham mdf
- Kullanım amacı ve faydası: Evlerimizde yer kazandırıp, çocuğumuza kaliteli bir yaşam alanı yaratır.
- Bebeğinizin ilk aylarında yanınızda olmasını sağlar.
- Bebeğinizin güven de hissetmesini sağlar.
- Hafif ve kolay kurulum olmasından dolayı rahatça istenilen yere taşınabilir.
- Paket içeriği: Bebek beşiği-montaj aparatı
- Üretim Yeri: Türkiye
- Markanın ait olduğu ülke: Türkiye
- 280 tl
Very Important BabyCanim markası ne bende bir baksam?
ebebekten sipariş verdik.Canim markası ne bende bir baksam?
Bnim cıkmıyor hafif beliriyor.. sanırım bebek kavrayamıyor oyüzden sen yinede tedbirli olGöğüs ucu yok derken venimki üşüyünce iyi çıkıyo ama vucut ısım sıcak olunca ucu yok az bi dokununcu oynayınca beliriyo yani benimde mi göğüs ucum yok demek oluyo yaaaa anlamadım ben offffff
Bende geçen hafta bacağa geçmiştim ama benim bacağımda nereye vurduysam mosmor oldu. 10 gün olcak hala geçmedi morluklar. Tam olarak nerelerine vuruyosun?Bn bacaktan yapıyorum ağrımıyor
Aynen canim 1 ayi bulacak ev islemleri esyalari getirme yerlesme derken ..Anladım canım sağolasın..
Sen naptın taşınma işini 1 ayı bulur yerleşmem diyodun
InsAllah cnm yarısını devirdik nerdeyse, muhtemelen en çabuk kavuşacakta sensin aramızda saglikla gelsinler kuzularHarikasin canim..burnumun diregini sizlattininsallah o gunlere saglikla gelirizde o duygulari yasariz hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?