Çok fena bu sipalar ama o bi gelsin sağlıkla o bacakları totolari hergün yicem :))canim ozamanlr benimde gostermedi naptiysak acmadi bacaklarini 16dan sonra netlesti erkek oldugu hepsi saklayabiliyor :)
ay sahi mii benm de önce kocaman çıktı bir kaç tane. şimdikiler minik minik ve sık.. hiç umrumda değil yeter ki iyi olsunEvetttt kız kızzzzzzzz... benimde önce büyük şimdide minik minik sivilce doldu yüzüm.. hamilelik beni çirkinleştirdi.. ama çok güzel bir kızım olacakkk.. :)
Sağol canım allah hepimizin gönlüne göre versin.. Benimkinede baktı büyük ihtimalle erkek ama bazen küçük dudaklar birleşip pipi gibi gözükebilir dedi o yüzden haftaya tekrar bakalım ama byük ihtimalle erkek ddi cnm :)canım hayırlı olsun allah saglıkla kucagına almayı nasip etsın insallah,benım senınle haftam aynı ama hala bılmıorm cınsıyetı 2 hafta sonra randevum var walla dayanamıorm ben de meraktan 2hafta gecmıycek
Hahhahayırlısı olsun canim sağlıkla gelsin inşallah meraktan çıktın sevindim :)
Amin canım cümlemizin ki...MaşAllah adıyla yaşasın paşa
Oii sağol cnmm :) evet kızım olmasını çok istiyordum ama olsun napalım sağlıklı olsunlarda inşallah 2. bebeğim kız olur :) . Allah inşallah gönlüne göre verir her iki meyveyide tattırır sana cnm :)Ayy hayirli olsun kendim sevinmis kadar oldum inan. Bi kizim var insallah rabbim banada nasip eder bende demistim sana erkek diye ama sen kiz isteyince israr etmedim. Hayirli olsun sağlıkla doğar insallah
Neden öyle birşey dedi ki ?Bana doktorum 28.haftadan önce vurulma ded
Sağol canım zevkini çok beğendim.. bende bakacağım, şifonyerıde beğendimvib mdf bebek karyolası diye geçiyor canım.
Güle güle kullan canım.. hayırlı olsunKorkulukları alçaltılmıyor. yatak için iki ayarı varmış alçak yüksek. İndirime girmiş ebebekte. Siparişi verdik. Eşim ben kurarım dedi.
Fiyatı cok uygunmus nasl sizce
Kızlar birşey sorucam, benim göğüs ucum öyle pek yok. Bakıyorum bu bebek nasıl emicek yahuendişelerim var. Dümdüz nerdeyse. Soğuk deydiğinde yada ufaktan bi cimcik attığımda hafif belirginleşiyor onun dışında tık yok. Duyduğum kadarıyla meme ucunu damağına yapıştırması gerekiyormuş.. Hiç öyle damağa yapışacak birşey yok
bizim ikinciler şanslı mı şanssızmı bilemedim bizimde herşey abiden kardeşe geçecek oğluma park yatak almıştım şimdiye kadar kullandı yaza doğru oğluma yatak almayı park yatağıda kardeşe düşünüyorum ama benimde olmazsa olmazlarım ve asla almayacaklarım var oto koltuğuda yeni alacam ama oda abiye olacak küçüğü kardeşe kalacak
Hımm anladm cnm.. Büyük bi ihtimalle banada aldırırlar. Sonradan çıkmasına sevindim :)Benim de öyleydi, hastanede bebek hemşiresi avent göğüs ucu aldırdı yaklaşık bir ay kadar uç ile emzirdim oğlumu, sonrasında çeke çeke epey büyüttü zaten
birde yine avent in göğüs ucu çıkartıcı pompasını duymuştum ama hamilelikte kullanmak nekadar doğru olur o konuda bilgim yok çünkü ilk hamileliğimde dr göğüslere dokunulmaması konusunda uyarmıştı, düşük yada erken doğum riskini tetikleyebiliyormuş
bende ö gün aşı olucam canm tek korktuğum ateş yapması ilac kullaninca içim rahat etmez çünkü bakalımYüzüm yine sivilce dolu minik prenses güzelliğimi çalıyor
Aşı konusun da sağlık ocağında ki ebem beni zaten baya bi ikna etmişti. Ama kanamalarımın olması ve tedaviyle gebe kalmış olmamla mutlaka doktoruna danış dedi. 30 ocağa gün vermişti. Kendi doktorumda doğumun hangi sartta olacagi tabiki belli olmaz. Ustelik kullanilan her malzeme sterilmi gözle görülen birşey değil olabilirsin dedi. 30 ocakta ilk aşımızı olacağız nasipse, 17 haftalıkken..
Hımm anladm cnm.. Büyük bi ihtimalle banada aldırırlar. Sonradan çıkmasına sevindim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?