2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evetttt kız kızzzzzzzz... benimde önce büyük şimdide minik minik sivilce doldu yüzüm.. hamilelik beni çirkinleştirdi.. ama çok güzel bir kızım olacakkk.. :)
ay sahi mii benm de önce kocaman çıktı bir kaç tane. şimdikiler minik minik ve sık.. hiç umrumda değil yeter ki iyi olsun

Sağol canım allah hepimizin gönlüne göre versin.. Benimkinede baktı büyük ihtimalle erkek ama bazen küçük dudaklar birleşip pipi gibi gözükebilir dedi o yüzden haftaya tekrar bakalım ama byük ihtimalle erkek ddi cnm :)

Yüzüm yine sivilce dolu minik prenses güzelliğimi çalıyor
Aşı konusun da sağlık ocağında ki ebem beni zaten baya bi ikna etmişti. Ama kanamalarımın olması ve tedaviyle gebe kalmış olmamla mutlaka doktoruna danış dedi. 30 ocağa gün vermişti. Kendi doktorumda doğumun hangi sartta olacagi tabiki belli olmaz. Ustelik kullanilan her malzeme sterilmi gözle görülen birşey değil olabilirsin dedi. 30 ocakta ilk aşımızı olacağız nasipse, 17 haftalıkken..

Ayy hayirli olsun kendim sevinmis kadar oldum inan. Bi kizim var insallah rabbim banada nasip eder bende demistim sana erkek diye ama sen kiz isteyince israr etmedim. Hayirli olsun sağlıkla doğar insallah
Oii sağol cnmm :) evet kızım olmasını çok istiyordum ama olsun napalım sağlıklı olsunlarda inşallah 2. bebeğim kız olur :) . Allah inşallah gönlüne göre verir her iki meyveyide tattırır sana cnm :)

Kızlar birşey sorucam, benim göğüs ucum öyle pek yok. Bakıyorum bu bebek nasıl emicek yahu endişelerim var. Dümdüz nerdeyse. Soğuk deydiğinde yada ufaktan bi cimcik attığımda hafif belirginleşiyor onun dışında tık yok. Duyduğum kadarıyla meme ucunu damağına yapıştırması gerekiyormuş.. Hiç öyle damağa yapışacak birşey yok

Kizlar acilll bisey sorcam benim normalde cok kasintim oluyor ve cokta kasidim biraz once silindigimde normalde nokta nokta olurdu simdi normal kasinti kanamasindan biraz fazlaydi icten silindim bisey yok ama cok korkuyorum normalde kanama nasıl olur

Benim de öyleydi, hastanede bebek hemşiresi avent göğüs ucu aldırdı yaklaşık bir ay kadar uç ile emzirdim oğlumu, sonrasında çeke çeke epey büyüttü zaten
birde yine avent in göğüs ucu çıkartıcı pompasını duymuştum ama hamilelikte kullanmak nekadar doğru olur o konuda bilgim yok çünkü ilk hamileliğimde dr göğüslere dokunulmaması konusunda uyarmıştı, düşük yada erken doğum riskini tetikleyebiliyormuş

Hepsi şanslı maşAllah
En kıymetli kalanlar tecrübelerimiz bence
Sizin ikisi arası nekadar olucak?
Abiye yatak olarak biz ikeanın alçak çocuk yataklarından aldık çok memnunuz tavsiye ederim

Hımm anladm cnm.. Büyük bi ihtimalle banada aldırırlar. Sonradan çıkmasına sevindim :)

bende ö gün aşı olucam canm tek korktuğum ateş yapması ilac kullaninca içim rahat etmez çünkü bakalım

Hımm anladm cnm.. Büyük bi ihtimalle banada aldırırlar. Sonradan çıkmasına sevindim :)

Al hatta dursun derim hastane çantanızda canım, ve ilk zaman hiç göğüs yarası sıkıntısı yaşamadım silikon gögüs ucu sayesinde ki çok fena birşeydir yaşayan bilir, hiç düşünme sen, hem de ne çıkmak şimdi kardeşe de yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…