2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar kızlar 18. haftaya girdik. Zaman zaman çok minik hareketler hissediyorum. Herkeste farklı olurmuş ama siz bebek hareketlerini nasıl hissediyorsunuz?

Canim bu ebebek te satilanmi..beyaz tekerlekli olan normalde yatak yanina da koyulabiliyormu bir tarafi cikiyormu baktinmi

Bu listede gerek olmayacak şeyler var mesela banyo termometresini aldım ama hiç kullanmadım ilk çocugumda .sebamed şampuan biz memnun kalmadık mustelanın ürünleri daha iyi ve eczanede satılıyor.bebek yagı hiç kullanmadım kullanırsamda mustelanınkini tercih ederdim.içeri daha dogal.
İlk 2 ay emzirmenizi tavsiye ederim 2 aydan önce biberon vermek anne memesini itmesine sebep olabilitor.biberon bebeklerin kolayına geliyor.zorlada olsa emzirmeyi deneyin.
Stelizöre ihtiyaç yok boşa kalabalık.aldım boşuna duruyor kaynatmak kolayıma geliyor.
Puset anakucagı yerine tercih edin derim il 8_9 ay oto koltugu görevi görür hemde uyumadıgı zaman onda uyutmak daha kolay geldi bize .hastane çıkışındasa rahatça kullanırsınız.
Emzirme yastıgına gerek yok evde yumuşak bir yastıkda ihtiyacınızı görür. Zaten fazla kullanılmıyor biraz büyüyünce.
emzirme sütyeni ve atleti kullanılıyor ama çok önemli bir ihtiyaç değil .
Okudugum listeden aklımda kalanlar uöarım yardımcı olabilmişimdir . Aslında alılverişi çok abrtmayın derim zaten yaz mevsiminde dogumlar istediğimiz zaman çıkıp alabiliriz. keşke kendi listemm dursaydı şimdi diyorum

Anladim canim ama cok guzeldi gecen hafta magazada gormustuk bizde ikizler icin iki tane karsilikli alalim demistik.gule gulevkullanin canim misil misil uykulari olsun insallah :)
Ikizmi sizinnnn benimde ikiz neler alıyorsun nasıl olcak valla dün bir bebek mağazasına girdim beynim döndü neler var neler biz ikizler için pratik kullanışlı lazım gibi geliyor

Bencede temmuz ağustos ayının sıcaklığına güvenerek yüne gerek kalmaz yine de annemler kayinvalidemler onları şimdiden örmeye başladı.
6 aydan once kullanmaman yonunde tavsiye verebilirm ki oglum suan 11.5 aylik.yun giydirdigimde.yun degen yerleri benek benek kizariyor. Zaten takip edersin bebegin vucut tepkilerini. Saglikla.kucaginiza alin insaallah. Bu arada bide sunu soyliyim 0-3 ay setleri erken dogum olmadigi surece cok.kullanilmiyor dogumdan sonra Allahin izniyle.hemen buyuyuveriyorlar 3-6 aylar daha kullanisli oluyor ve bol onluge,agiz mendiline ihtiyaciniz olacak. :) mutlaka valizinize biberon koyun ilk gun sutunuz gelmeyebilir tabi bu bir ihtimal. Sarilik olmamasi icin hemsireniz mama onerecektir.

Merhabalar kızlar 18. haftaya girdik. Zaman zaman çok minik hareketler hissediyorum. Herkeste farklı olurmuş ama siz bebek hareketlerini nasıl hissediyorsunuz?
Ben de bazen cok minik seyler hissediyorum ama bebegim mi bilemiyorum kuzum

Peki nasıl görünüşü gibi mi kaliteli mi ?

Sepet besik iyi oluo yatak odasina cnm

Kızlar ünlü bir internet satış sitesinde ismi t ile başlıyor isim vermemizde bir sakınca var mı bilemiyorum anne ve bebek ürünlerinde kampanya var bakma sansiniz olursa bize de fikir verir misiniz? O kadar çok detay var ki nasıl karar veririm bilemiyorum

Peki nasıl görünüşü gibi mi kaliteli mi ?
Ürün güzel kullanışlı olur diye düşünüyorum. Kurulumu kolay. Hazırlara göre tahtaları daha ince ama sorun olacağını sanmıyorum. inşallah sorunsuz kullanırız. uyku seti aldıktan sonra arkadaşların çocuklarını yatırıp deneyeceğim:) O zaman daha iyi bilgi verebilirim canım.

Sanirim sakincasi yok site isminde yinede kisaltarak yaz :) Bakalim neymis neler indirimdeymis..

E-bebekte deluxe bebek yatağı var ufak bişey,indirime girmiş baya, bakmayı düşünürseniz. 599 tl den 299 TL'ye inmiş.

Trend..... sitenin ismi tecrübeli annelerden yorum bekliyorum en basit biberonun bile 40 çeşidi var
Biberonu kendisi tutana kadar cam almaya karar verdim. Sonra kırılıp zarar vermesin diye plastiğe döneriz. Marka araştırması yaptım ama hala karar vermedim ne alacağıma. Hastane çantasında mutlaka olsun diyorlar. Hemen süt gelmeyebiliyormuş. O zaman hemşire biberon istiyormuş. Bana göre yatağı bile erken aldık ama eşim çok heyecanlı ve tez canlı:) her şeyi tam ve hazır olsun istiyor, ben ağırdan alıyorum. O iyi olsun sağsalim doğsun da eksikler tamamlanır gider. Evlenirken de öyle yaptım. Hiçbir şeyim tam değildi. Aileme aldırmadım. Huzurum işim sağlığım olsun Rabbim yardım eder tamamlarız dedim. Çok şükür hala aklıma geldiğinde aa bu eksikti der alırım. 3 sene oldu evleneli ama eksik hiç bitmiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…