- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
Çok haklısın ben de öyle düşünüyorum ınternetten bile sipariş versen 2 güne elinde oluyor. Ben zorunlu alınması gerekenler neler onları merak ediyorum buradan anladığım kadarıyla ihtiyaç bebekten bebeğe göre değişiyor. Mesela ben park yatak almayı düşünüyorum şu anda kiraciyim ve bebek de aklı erdiğinde oda takımı yapmayı düşünüyorum. Park yatakta marka önemli mi 200 liradan başlıyor 900 liraya kadar var ne farkı var bunların bir de ana kucagi kaç aylığa kadar kullanılıyor daha çok sorum var da bunaltmayayim şimdiden
İYİ AKŞAMLAR KIZLAR
Okudukça bayram öncesi alışveriş telaşı gibi olmuş burası. Süt kokmuş sanki Kolonya kına kokusu gibi :)) sahi hangi bebislerimiz yetişeçek bayrama acaba, bayram sekeri olacaklar en tatlilarindan, kimisi kadir gecesi tesrif eder sanırım. Kimisi bayram ortası, bak yine bir sevinç sardı icimiAllah'im hiç kötü haber almayalım, yaşamayalım. Güzel, huzurlu günler görelim insAllah
Senin yazilari okuyunca icimi sevinc ve huzun kapliyor bi tuhaf oluyorum :-/ Duygularim karisiyor ..İYİ AKŞAMLAR KIZLAR
Okudukça bayram öncesi alışveriş telaşı gibi olmuş burası. Süt kokmuş sanki Kolonya kına kokusu gibi :)) sahi hangi bebislerimiz yetişeçek bayrama acaba, bayram sekeri olacaklar en tatlilarindan, kimisi kadir gecesi tesrif eder sanırım. Kimisi bayram ortası, bak yine bir sevinç sardı icimiAllah'im hiç kötü haber almayalım, yaşamayalım. Güzel, huzurlu günler görelim insAllah
Benimde aklimdan simdi gecti :) Sanirim yarin cikar demisti .. Cuma aksami dualarimiz bos cevrilmezz insallah haber bekleyenler insallah guzel haberler alirlar ..
Iyi canım Sağol, bekliyorum ya yarın ya p.tesi belli olur.Belli olunca yazıcam.izmirden arkadaşım geldi, kafa dağıtıyorum o yüzden çok yazamıyorum. .inşallah güzel haberler veririm canım.
Amin canım inşallah, Sağol. .Yarın ya da p.tesi bekliyorum. .Hayırlısıyla güzel haber veririm inşallah. .Benimde aklimdan simdi gecti :) Sanirim yarin cikar demisti .. Cuma aksami dualarimiz bos cevrilmezz insallah haber bekleyenler insallah guzel haberler alirlar ..
Iyi canım Sağol, bekliyorum ya yarın ya p.tesi belli olur.Belli olunca yazıcam.izmirden arkadaşım geldi, kafa dağıtıyorum o yüzden çok yazamıyorum. .inşallah güzel haberler veririm canım.
Darısı başımıza. Ben doktora her sorduğumda 20.haftayı bekle diyor.Ilk tekmemi yemis bulunmaktayimm :)) yaa icim eriyor resmen kizlarr :)))
Aminn kuzumm . hic belli olmuyor bence her bebek farkli donemde yapabiliyor eli kulağındadir bence :)Darısı başımıza. Ben doktora her sorduğumda 20.haftayı bekle diyor.
Ben geçtiğimiz hafta sonu mağazasında yakaladım indirimini bir sürü tulum çıtçıtlı badi depoladım. Hem 0-3 hemde 3-6ay. Taytlar falanda aldım. Ama bahsedilen tren.. isimli internet sitesinde gördüm bugün çok daha indirm var kaçırmayın ciddenMothercare indirimini cinsiyeti kesin olanlar kaçırmasın derim, özellikle iç bodylerinden çok memnun kaldım ben, şimdi yine sipariş verdik
Birde 0/3tulum seçerken el kısmı katlanır olanları tercih ederseniz ayrıca eldiven kullanmaya gerek kalmıyor, ben hiç sevmemiştim eldiven işini
Bende duygusalim normalde, hamilelikte iyice tavan yapıyor. Belgesele bile bakamıyorum yavrularını kaptırıyorlar nasıl dokunuyor bana.Senin yazilari okuyunca icimi sevinc ve huzun kapliyor bi tuhaf oluyorum :-/ Duygularim karisiyor ..
Bizim bebislerin cogu bayram bebesi olacak zaten .. Kadir gecesi doganlarada anan seni kadir gecesimi dogurdu diyenlere evet diyecek ne guzel :)) Ben mevlüd kandilinde dogmusum benim kizimda kadir gecesinde dogsa ya ❤
Çifte bayram olacak insAllah. :)Amiin
Benim ponçikler aceleci oluyor, bayramlık almayı planlıyorum
Park yatağı biz de tatillerde gittiğimiz yere götürürüz diye düşündük. Ana kucagi oto koltuğu puset bunlar sonradan girdi sozlugume hiç anladığım şeyler değil hangisi ihtiyaç onu da bilmiyorum. Bazı bebek arabalarında ana kucagi da var en iyisi gidip mağazada görmek diyorum ınternetten araştırıyorum yorumları okuyorum ama birinin iyi dediğine diğeri kötü diyor iyice kafam karıştıPapark yataklar kumaşın kalitesine göre değişiyor bilgiğim kadarıyla bir de içindeki yatağın kalitesi de fark ediyor, biz hem seyehatlerde hem yazlıkta kullanmaya en pratiğinden almıştık 90₺ ye çok da memnun kaldım ama sürekli kullanmaya daha orta karar birşey tercih edilebilir,
Ana kucağı dediğiniz oto koltuğu olan mı?
Eğer oysa 13kgye yani 1yaşa kadar,
Ama ev tipi olanlardan bahsediyorsaız, yaklaşık 6-7ay kadar kullanılıyor, bizim abiden kalan Tiny Love var ozamanlar yeni çıkmıştı tam yatışlı olması çok kullanışlı, tavsiye ederim
Cok sevindim Kaçıncı hamileliğin benim ilk doktora sordum 22. Haftada dedi ama daha 1 ay var o kadar sabırsızlanıyorum ki bebeğimi hissetmek içinIlk tekmemi yemis bulunmaktayimm :)) yaa icim eriyor resmen kizlarr :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?