2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Papark yataklar kumaşın kalitesine göre değişiyor bilgiğim kadarıyla bir de içindeki yatağın kalitesi de fark ediyor, biz hem seyehatlerde hem yazlıkta kullanmaya en pratiğinden almıştık 90₺ ye çok da memnun kaldım ama sürekli kullanmaya daha orta karar birşey tercih edilebilir,

Ana kucağı dediğiniz oto koltuğu olan mı?
Eğer oysa 13kgye yani 1yaşa kadar,
Ama ev tipi olanlardan bahsediyorsaız, yaklaşık 6-7ay kadar kullanılıyor, bizim abiden kalan Tiny Love var ozamanlar yeni çıkmıştı tam yatışlı olması çok kullanışlı, tavsiye ederim

Mothercare indirimini cinsiyeti kesin olanlar kaçırmasın derim, özellikle iç bodylerinden çok memnun kaldım ben, şimdi yine sipariş verdik
Birde 0/3tulum seçerken el kısmı katlanır olanları tercih ederseniz ayrıca eldiven kullanmaya gerek kalmıyor, ben hiç sevmemiştim eldiven işini

İYİ AKŞAMLAR KIZLAR
Okudukça bayram öncesi alışveriş telaşı gibi olmuş burası. Süt kokmuş sanki Kolonya kına kokusu gibi :)) sahi hangi bebislerimiz yetişeçek bayrama acaba, bayram sekeri olacaklar en tatlilarindan, kimisi kadir gecesi tesrif eder sanırım. Kimisi bayram ortası, bak yine bir sevinç sardı icimiAllah'im hiç kötü haber almayalım, yaşamayalım. Güzel, huzurlu günler görelim insAllah

Amiin
Benim ponçikler aceleci oluyor, bayramlık almayı planlıyorum

Senin yazilari okuyunca icimi sevinc ve huzun kapliyor bi tuhaf oluyorum :-/ Duygularim karisiyor ..
Bizim bebislerin cogu bayram bebesi olacak zaten .. Kadir gecesi doganlarada anan seni kadir gecesimi dogurdu diyenlere evet diyecek ne guzel :)) Ben mevlüd kandilinde dogmusum benim kizimda kadir gecesinde dogsa ya ❤

Kızlar öncelikle sütüm hemen gelir mi gelmez mi diye bile düşünmeyin. Hepimiz anneyiz ve hepimizin bebeğimizi beslemeye gücü yeter,her zaman böyle pozitif düşünün. Benim ilk doğumum sezaryendi ve bebeğim çok kilolu doğmuştu ona rağmen hemen sütüm geldi, inanın çünkü siz inandıkça sütünüz de gelecek. Sakın hemen mama vermeyin derim,bazı hastanelerde öyle bi yol izleniyor ama özellikle Doğum öncesi de görüşebiliyorsanız ebeyle,veya çocuk doktoruyla görüşün bu konuyu.
Bir de ben kızım doğduğunda daha önceden kaynatıp soğuttuğum Sudan 1 çay kaşığı kadar verdim, rahmetli ananem de bana vermiş doğduğumda. Ve sarılık geçirmedik çok şükür..
bir de eldiven konusunda da naçizane fikrim ve tecrübem,mümkün olduğunca bebeğin ellerini eldivenin içine hapsetmeyin,çünkü ne kadar dokunursa,hissederse ince motor becerileri o kadar hızlı gelişiyor. Hastaneden eve gelince çıkardım eldivenini kızımın ve bi daha takmadım ☺ gerekirse tırnaklarını kesin ama eller serbest olsun

Sea41 canım nasılsın?
Hangi gün çıkıyordu sonuçlarınız hayırlısıyla
Iyi canım Sağol, bekliyorum ya yarın ya p.tesi belli olur.Belli olunca yazıcam.izmirden arkadaşım geldi, kafa dağıtıyorum o yüzden çok yazamıyorum. .inşallah güzel haberler veririm canım.

Benimde aklimdan simdi gecti :) Sanirim yarin cikar demisti .. Cuma aksami dualarimiz bos cevrilmezz insallah haber bekleyenler insallah guzel haberler alirlar ..
Amin canım inşallah, Sağol. .Yarın ya da p.tesi bekliyorum. .Hayırlısıyla güzel haber veririm inşallah. .

Iyi canım Sağol, bekliyorum ya yarın ya p.tesi belli olur.Belli olunca yazıcam.izmirden arkadaşım geldi, kafa dağıtıyorum o yüzden çok yazamıyorum. .inşallah güzel haberler veririm canım.

Güzel haberlerle gel inşAllah

ne güzel alışveriiş heyecanı başlamıs ben bıraz agır kanlı davranıyorum sanırım benım aklım su an bebısım kız mı erkek mı orda yarın sabah dr da olucam ınsallah hayırkısı ile bende ogrenırım melegımın cınsıyetini ve ilk hedıyesını alırım hemen

Ben geçtiğimiz hafta sonu mağazasında yakaladım indirimini bir sürü tulum çıtçıtlı badi depoladım. Hem 0-3 hemde 3-6ay. Taytlar falanda aldım. Ama bahsedilen tren.. isimli internet sitesinde gördüm bugün çok daha indirm var kaçırmayın cidden

Bende duygusalim normalde, hamilelikte iyice tavan yapıyor. Belgesele bile bakamıyorum yavrularını kaptırıyorlar nasıl dokunuyor bana.
Ne guzel bir gece doğmuşsun, Kadir gecesi doğmasada Mübarek ayda gelecek insAllah kuzun. Sen bir bayramlık hazırla annesi parlak kırmızı ayakkabıli :) bir resim görmüştüm kınalı ayak bebisin kızım olsaydı onu yapacaktım. Bulursam yüklenelim çok tatlı ya

Park yatağı biz de tatillerde gittiğimiz yere götürürüz diye düşündük. Ana kucagi oto koltuğu puset bunlar sonradan girdi sozlugume hiç anladığım şeyler değil hangisi ihtiyaç onu da bilmiyorum. Bazı bebek arabalarında ana kucagi da var en iyisi gidip mağazada görmek diyorum ınternetten araştırıyorum yorumları okuyorum ama birinin iyi dediğine diğeri kötü diyor iyice kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…