- 14 Nisan 2016
- 121
- 111
- 23
Çok haklısın ben de öyle düşünüyorum ınternetten bile sipariş versen 2 güne elinde oluyor. Ben zorunlu alınması gerekenler neler onları merak ediyorum buradan anladığım kadarıyla ihtiyaç bebekten bebeğe göre değişiyor. Mesela ben park yatak almayı düşünüyorum şu anda kiraciyim ve bebek de aklı erdiğinde oda takımı yapmayı düşünüyorum. Park yatakta marka önemli mi 200 liradan başlıyor 900 liraya kadar var ne farkı var bunların bir de ana kucagi kaç aylığa kadar kullanılıyor daha çok sorum var da bunaltmayayim şimdidenBiberonu kendisi tutana kadar cam almaya karar verdim. Sonra kırılıp zarar vermesin diye plastiğe döneriz. Marka araştırması yaptım ama hala karar vermedim ne alacağıma. Hastane çantasında mutlaka olsun diyorlar. Hemen süt gelmeyebiliyormuş. O zaman hemşire biberon istiyormuş. Bana göre yatağı bile erken aldık ama eşim çok heyecanlı ve tez canlı:) her şeyi tam ve hazır olsun istiyor, ben ağırdan alıyorum. O iyi olsun sağsalim doğsun da eksikler tamamlanır gider. Evlenirken de öyle yaptım. Hiçbir şeyim tam değildi. Aileme aldırmadım. Huzurum işim sağlığım olsun Rabbim yardım eder tamamlarız dedim. Çok şükür hala aklıma geldiğinde aa bu eksikti der alırım. 3 sene oldu evleneli ama eksik hiç bitmiyor :)
Sora sora öğreneceğiz artık napalım :) Ben dışarıda park yataklara baktım. Aynı senin gibi kiracıyım öyle düşündüm. Arada kumaş farkı var. ondan dolayı fiyatlar arasında uçurum var sanırım. Benim dışarıda baktiğim dokunduğum kumaşlar hep naylonumsuydu vazgeçtim. iyileri pahalı geldi. mdf karyola aldım. Boyalı ürün almak istemedim ama her şeyde boya sentetik var. Bütçeme göre aldım. Biraz koku var ama bebek doğana kadar geçer inş. Alınacak ürün kişiye ve büütçeye göre değişiyor. Ben kendime memur çocuğu olacak her şeyin en iyisini değil orta hallisini alacağım dedim:)Çok haklısın ben de öyle düşünüyorum ınternetten bile sipariş versen 2 güne elinde oluyor. Ben zorunlu alınması gerekenler neler onları merak ediyorum buradan anladığım kadarıyla ihtiyaç bebekten bebeğe göre değişiyor. Mesela ben park yatak almayı düşünüyorum şu anda kiraciyim ve bebek de aklı erdiğinde oda takımı yapmayı düşünüyorum. Park yatakta marka önemli mi 200 liradan başlıyor 900 liraya kadar var ne farkı var bunların bir de ana kucagi kaç aylığa kadar kullanılıyor daha çok sorum var da bunaltmayayim şimdiden
Himm bende simdi oraya bakiyordum ben ordan toplu alisveris yapacagim .. indirim yok aslinda ebebkte filan da ayni ama eczanede yada baska magazalarda fiyatlari uçuk .. Avent secimlerim olacak onun herseyine guveniyorum sampuan olarakta mustela dusunuyorum ..Trend..... sitenin ismi tecrübeli annelerden yorum bekliyorum en basit biberonun bile 40 çeşidi var
Puset ana kucağı görevi görüyor diye duydum o nedenle almayı düşünmüyorum şimdilik. Doğduktan sonra ihtiyaca göre bakacağım bazılarına. Ana kucağı onlardan biri. Bebek arabası da 500-600 civarı bulduk travel sistem içine puset oturtuluyor büyüyünce baston araba görevi görüyor. Ondan almayı düşünüyoruz. Çevremde duyduğum büyük tekerliler ağır ve katlaması zormuş. Üç tekerlilerde devrilme tehlikesi oluyormuş. Benim baktiğim küçük dört tekeri var, alt bölüme ıvır zıvır konabilir. 4 yaşa kadar kullanılabiliyormuş. 2000-3000lira para verip kullanamayanları duydum. Aradığım bebek arabasını bulursam yine resmini paylaşırım.Çok haklısın ben de öyle düşünüyorum ınternetten bile sipariş versen 2 güne elinde oluyor. Ben zorunlu alınması gerekenler neler onları merak ediyorum buradan anladığım kadarıyla ihtiyaç bebekten bebeğe göre değişiyor. Mesela ben park yatak almayı düşünüyorum şu anda kiraciyim ve bebek de aklı erdiğinde oda takımı yapmayı düşünüyorum. Park yatakta marka önemli mi 200 liradan başlıyor 900 liraya kadar var ne farkı var bunların bir de ana kucagi kaç aylığa kadar kullanılıyor daha çok sorum var da bunaltmayayim şimdiden
Ben biberon avent dusunuyorum canim arastirmalarim beni hep avente götürüyor ..Biberonu kendisi tutana kadar cam almaya karar verdim. Sonra kırılıp zarar vermesin diye plastiğe döneriz. Marka araştırması yaptım ama hala karar vermedim ne alacağıma. Hastane çantasında mutlaka olsun diyorlar. Hemen süt gelmeyebiliyormuş. O zaman hemşire biberon istiyormuş. Bana göre yatağı bile erken aldık ama eşim çok heyecanlı ve tez canlı:) her şeyi tam ve hazır olsun istiyor, ben ağırdan alıyorum. O iyi olsun sağsalim doğsun da eksikler tamamlanır gider. Evlenirken de öyle yaptım. Hiçbir şeyim tam değildi. Aileme aldırmadım. Huzurum işim sağlığım olsun Rabbim yardım eder tamamlarız dedim. Çok şükür hala aklıma geldiğinde aa bu eksikti der alırım. 3 sene oldu evleneli ama eksik hiç bitmiyor :)
Ben dr.brown a takıldım bu ara. Hava yutmuyormuş. o nedenle gaz sancısı az oluyormuş. Anne göğsünü andırıyormuş uç kısmı o nedenle emmeyi bırakmıyormuş diye okudum. Biraz pahalı ama aklıma yattı gb. Avent en fazla duyduğum. Liste yapıyorum şimdi. Gerekliler listesi:)Ben biberon avent dusunuyorum canim arastirmalarim beni hep avente götürüyor ..
Zaten minik bir tane alsak simdilik bizi idare eder en fazla 60cc yer zaten :)
Elimizden geleni yapacagiz bizlerin goremediklerini gorecekler bu kacinilmaz ilk cocuk heves var :)
Hayırlı olsun canımHu huuu selam kızlar
Uzuuuun zamandır ne internete girebildim ne okuyabildim. Oğlum kısmetiyle geldi ve ailemizi birleştirdi. Sonunda tayinim oldu ve ben Ankara'dayımhala yerleşmem bitmedi. Herkes iyidir inşallah. Öpüyoruz sizi
Evet dr brown çok iyi bir gaz önleyici ama onuda sürekli verdinizmi unutuyor anneyi.önce emzirmeyi temel almalıyız.hem avent hem dr brown kullanan birisi olarak söleyebilirimki ikiside çok iyi .ama ilk aylarda gaz için dr brownBen dr.brown a takıldım bu ara. Hava yutmuyormuş. o nedenle gaz sancısı az oluyormuş. Anne göğsünü andırıyormuş uç kısmı o nedenle emmeyi bırakmıyormuş diye okudum. Biraz pahalı ama aklıma yattı gb. Avent en fazla duyduğum. Liste yapıyorum şimdi. Gerekliler listesi:)
Aaaa ne guzel haberr .. Cok sevindim canim yaa ev telasini sorma su an en iyi ben anlarim :)Hu huuu selam kızlar
Uzuuuun zamandır ne internete girebildim ne okuyabildim. Oğlum kısmetiyle geldi ve ailemizi birleştirdi. Sonunda tayinim oldu ve ben Ankara'dayımhala yerleşmem bitmedi. Herkes iyidir inşallah. Öpüyoruz sizi
60 cc çok küçük.işini görmezBen biberon avent dusunuyorum canim arastirmalarim beni hep avente götürüyor ..
Zaten minik bir tane alsak simdilik bizi idare eder en fazla 60cc yer zaten :)
Elimizden geleni yapacagiz bizlerin goremediklerini gorecekler bu kacinilmaz ilk cocuk heves var :)
Bakayim bende brow nasilmis merak ettim :) Iste sora sora dogrulari bulacagiz ..Ben dr.brown a takıldım bu ara. Hava yutmuyormuş. o nedenle gaz sancısı az oluyormuş. Anne göğsünü andırıyormuş uç kısmı o nedenle emmeyi bırakmıyormuş diye okudum. Biraz pahalı ama aklıma yattı gb. Avent en fazla duyduğum. Liste yapıyorum şimdi. Gerekliler listesi:)
Yok canim 125ml alacagim o bebegin yiyecegi mama olarak misal verdim :) 2 tane dusunuyorum önce 125 yeter sonra buyuk alirim..60 cc çok küçük.işini görmez
Yok canim 125ml alacagim o bebegin yiyecegi mama olarak misal verdim :) 2 tane dusunuyorum önce 125 yeter sonra buyuk alirim..
Evt katılıyorum.dogrudan biberon vermiyorlar.benim oğlumda sarılık geçirdi.sırıngadanda mamayı içmedi.sagıp kendi sütümü sabaha kadar sürekli verdik.arada ben emzirdim ne günlerdi ya rabbim kimseye yasatmasın.benim oğlum bocaladı biberondan sonra.ama şükür emmeye devam etti.cevremde bocalamadan dolayı bırakan bebekde var.Kızlar biberon en küçüğünden hastane çantanızda bir adet bulunsun yeterli, bazıları hiç kullanmadan büyüyor inşAllah hiç birimize lazım olmaz 6ay, yine de Dr.Brown olacak benim tercihim, en az akışlı uç ile, emzik içinse kesinlikle avent alıcam
Benim sütüm vardı çok şükür ama sarılıktan dolayı mecburen ilk zaman mama takviyesi de yaptık çok şükür oğlum hiç ayırt etmedi meme ve biberonu erken doğdu emme reflexi çok güçlü diye dedi drumuz, ama birçok arkadaşımdan duydum, hastanede ilk günler hemşireler biberon yerine şırıngayla veriyorlarmış memeden süt gelmeyince ayırt etmesin diye
Emzirmeyi düşünüyorsan tabi öncelik emzirmedir büyük biberon hiç alma derim kullanılmıyor.atıl vaziyette şuan iki tane sıfır kutulu bekliyor.küçükleri yine su vermede kullanılıyor.bence bir tane küçük alın gerisi ihtiyaç olursa alınır.
Evt katılıyorum.dogrudan biberon vermiyorlar.benim oğlumda sarılık geçirdi.sırıngadanda mamayı içmedi.sagıp kendi sütümü sabaha kadar sürekli verdik.arada ben emzirdim ne günlerdi ya rabbim kimseye yasatmasın.benim oğlum bocaladı biberondan sonra.ama şükür emmeye devam etti.cevremde bocalamadan dolayı bırakan bebekde var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?