2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cok sevindim Kaçıncı hamileliğin benim ilk doktora sordum 22. Haftada dedi ama daha 1 ay var o kadar sabırsızlanıyorum ki bebeğimi hissetmek için
Ilk canim elim hep karnimda konusuyorum günlerdir yalvardim resmen :))) bugun bi anda oldu pit diye vurdu resmen :))

Ayyy bugün bizde gaza geldik eşimle bişeyler almaya çıktık ama nedense gerildim biraz o kadar çok çeşit var ki neyin ne olduğunu, ne için kullanıldığını bilmediğim bir sürü şey vardı.. 4 tane emzik,2küçük 1 büyük biberon (cam), 2 kutu bşberon ağızlığı, 10'lu paket bebek önlüğü, duş sonrası panço ve havlusu, uyku tulumu, oyuncak, çıngırak, 3 tane zıbın, 3 tane atlet, 2 pakette çorap aldım...hahaha yawww gereksiz mi oldu acaba??

Emzik niye 4tane :))

Biz süte başlayınca 1yaştan sonrabiberona geçtik, neredeyse 3.5a kadar kullandık her çocuk bambaşka oluyor
Benim oğlum sadece biberonu 8. Aya kadar gece uyurken takviye amaçlı dolaba koydugum sütler bitsin diye kullandım. Hem bu sayede bende bşraz uyumuş oluyordum.gündüz kesinlikle kabul etmiyordu denedim.sonrada hiç almadı .ama o sarılık döneminde hem beni emdi heöde biberonla takviye anne sütü verdim.sonra ilk 3 ay vermedim doktorumda ilk 2 ay biberon ve emzik önermedi ikinci ayda emzik verdm sadece uyuturken 3. Ayda gece 1 defa biberonla anne sütü.bu bebeler varya valla saçlarımda beyaz çıktı.sütü hala içiremiyoruz bizde

Günlerimiz aynı bende yarın sabah doktordayım nasipse. İnşallah herşey yolundadır. Cinsiyeti de soracağım bakalım söylerse..

Bizim cinsiyet neden erken belli olduki acaba 12 ci haftada kesin konuştu doktor hiç acabasi yoktu

Bende 12.haftada sormuştum canım doktorum söylemedi. Şu dönemde ikisi biririne benzeyebiliyor, bizi yanıltabilir dedi. 16. Haftada bakacağız demişti. Şindi doktoum izindeymiş. Bende tatile çıkmadan bir doktora gideyim dedim genel bi kontrol. Başka doktora gideceğim yani. Belki söyler

Bebek gosterirse kesin söylerler kemik yapısından yine biliyorlar

Ikizmi sizinnnn benimde ikiz neler alıyorsun nasıl olcak valla dün bir bebek mağazasına girdim beynim döndü neler var neler biz ikizler için pratik kullanışlı lazım gibi geliyor
Evet canim ikiz :)) ben oncelikle hastane cikislari zibinlari almaya basladim 1 degil 2 aliyorsun 0-3 ay giyeceklerini aliyorum oncelikli.toptan bir magaza buldum birkac sparis verdim gelince urunleri begenirsem tavsiye ederim burdanda.
Oda yapmayi dusunmuyordum ama esim cok heves ediyor kararsizim.
Anne yani yatagini kendi yatagima birlesik ve buyuk almak istiyorum arastiriyorum buara onu.
Simdilik boyle sen neler dusunuyorsun canim..pratik esyalar lazim dogru diyorsun :))

Allah izin verirse 1 kız 1 erkek benim renk ortak şeyler almaya çalışıyorum beşik bebek odası çok kafamı karistiriyor ne alsak diye büyük karyola tarzı Beşikten 2 tane alsak çok yer kapliyacak küçük beşik alsak 6 ay diyorlar cinsiyet bellimi senin canim

Tanıdıgım bütün cevremdeki cocukların hepsi dr.brown kullanıyor gaz yapmıyormus cocukta ben onu alıcam insallah

Günlerimiz aynı bende yarın sabah doktordayım nasipse. İnşallah herşey yolundadır. Cinsiyeti de soracağım bakalım söylerse..
inşallah canım hayırlı haberler duyarsın. iyidir merak etme bızım sıpa 3 gun once kendını gostermedı bagdas kurmus oturuyordu o yuzden dr cuma sabah tekrar gel dedı bende gidicem bakalım inşallah hayırlısı ıle ogrenırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…