- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
Ben 12.haftada başladım lierac kullanmaya. Ona rağmen öyle kuruki göbeğim basenlerim. 2-3 gündür günde 2 kere sürmeye başladım. Çatlayacağım diye korkuyorum
Canım benimde bazen cok az hareket ediyor bazen baya hareketlerini hissediyorum haftalarımız yakın normal demekki bu süreçler.insallah güzel haberlerini alırsın sende yarınYoktur Allah in izniyle stres yapma daha zararlı ben iki haftadır grip öksürük uğraşıyorum bebeğim daha az kipirdiyo iki gündür çocuk öksürürken tepetaklak oldu içimde yarın kontrolüm var bakalım herşey yolundadır inşallah
Inşallah canim normalde hiç durmaz günde defalarca hissederim benimle grip oldu yavrumCanım benimde bazen cok az hareket ediyor bazen baya hareketlerini hissediyorum haftalarımız yakın normal demekki bu süreçler.insallah güzel haberlerini alırsın sende yarın
Ahahah korkuyorum bende bigün kaçırcam diye :) bide daha aşağı incek sonlara doğru bebekler ozaman hiç tutamıcaz heraldeben hapsırırken kacırıyorum genelde ozellıkle ayaktaysam
Saol canım benim. Aman diyim sende dikkat et. Ben karda 5 gün evde kafayı yedim. Markete bile ellerimden tuta tuta götürdüler oda eşime yalvar yakar azcık kara basıyım dedim diye.cok gecmıs olsun canım. ay ben de karda dusmustum 16 haftalıktı o zaman. cok korkmustum kımseye de bısı dıyememıstım karda dısarı cıkma demıslerdı bana cunku. cok sukur bısı olmamıstı.
İşinin gücünün arasında değil kız akşamın bi köründe yazdı düşün. Dünde izinliydi bide ilk aradığım anda ulaştım. Yardımcı doçent dr erhan karaalp. Göztepe medical parkta çalışıyo canımharbıden helal olsun işinin gucunun arasında hatırlayıp sorması cok guzel bısı. dr un kımdı canım
soğuk sıkım hindistan cevizi yağı sür canım müthiş nemlendiriyor bir sonraki duşa kadar yumuşacık kalıyorum vallaBen 12.haftada başladım lierac kullanmaya. Ona rağmen öyle kuruki göbeğim basenlerim. 2-3 gündür günde 2 kere sürmeye başladım. Çatlayacağım diye korkuyorum
hayırlı olsun canım iyi günlerde giyersin inşallah bana biraz yakası açık gibi geldi emzirirken değil ama normal zamanda zaten göğüsler süt dolucak biraz şiş olucakEki Görüntüle 1968819 Kizlar aylardır ariyorum sonunda bi tane gecelik alabildim bi tane daha gecelik ve pijama almam gerek sanirim icime sinen bisey sonunda buldum
Ya bacaklarıma bendemi vazelin sürsem. Ay şu hayatta en gıcık olduğum şeylerden biride vıcık vıcık yağlanmaktır. Sabah akşam güreşçi gibiyim :) birde kurumasını bekliyom öyle cıbıl cıbıl :)canım ben de yaklasık 12. haftadan ıtıbaren vazelin kullanıyorum ve cok memnunum. 2 3 gun nemli kalıyo sürdüğüm yerler. bir de eşim mümessil olduğu için elaınee marka catlak yağı çalışan arkadaşından yaklasık 10 tane numune almıştı onlardan kullanıyorum o da cok guzel. ufacık sısesını en az 4 - 5 kere kullanabılıyorum yaglandırıyo baya.
Ay nerden aldın canımya?soğuk sıkım hindistan cevizi yağı sür canım müthiş nemlendiriyor bir sonraki duşa kadar yumuşacık kalıyorum valla
Kıyamam Allah sifa versın canımInşallah canim normalde hiç durmaz günde defalarca hissederim benimle grip oldu yavrum
canım ben gratisten aldım ama aktarlarda falan da var gördüm yani sadece soğuk sıkım olması yeterli böyle donuk bir yağ ama eline alıp sürmeye başlayınca hemen eriyor gerçek yağ oluyor markası hiç önemli değil yani müthiş nemlendiriyor ben nerdeyse 13 . haftadan beri kullanıyorum bütün vücuduma her banyodan sonra sürüyorum bir sonrak ibanyoya kadar yumuşacık kalıyorum. Kız kardeşim hamile olmadığı halde o da benden duydu aldı çok memnun oğluna da kullanıyor malum kış ayları herkesin cildi kuruyorAy nerden aldın canımya?
Sağol canım geçsin artık üzülmeye başlıyorumKıyamam Allah sifa versın canım
Ahahah korkuyorum bende bigün kaçırcam diye :) bide daha aşağı incek sonlara doğru bebekler ozaman hiç tutamıcaz heralde
İşinin gücünün arasında değil kız akşamın bi köründe yazdı düşün. Dünde izinliydi bide ilk aradığım anda ulaştım. Yardımcı doçent dr erhan karaalp. Göztepe medical parkta çalışıyo canım
Ya bacaklarıma bendemi vazelin sürsem. Ay şu hayatta en gıcık olduğum şeylerden biride vıcık vıcık yağlanmaktır. Sabah akşam güreşçi gibiyim :) birde kurumasını bekliyom öyle cıbıl cıbıl :)
canım ben gratisten aldım ama aktarlarda falan da var gördüm yani sadece soğuk sıkım olması yeterli böyle donuk bir yağ ama eline alıp sürmeye başlayınca hemen eriyor gerçek yağ oluyor markası hiç önemli değil yani müthiş nemlendiriyor ben nerdeyse 13 . haftadan beri kullanıyorum bütün vücuduma her banyodan sonra sürüyorum bir sonrak ibanyoya kadar yumuşacık kalıyorum. Kız kardeşim hamile olmadığı halde o da benden duydu aldı çok memnun oğluna da kullanıyor malum kış ayları herkesin cildi kuruyor
aynen canım bir kaç ünlüyü takip ediyorum instagramdan doğumdan sonra göğüs yaralarına da çok iyi geldiğini söylüyorlar. Ayrıca doğal yani Birde ayva çekirdeğini söylüyorlar. Bende o yüzden ayvaların çekirdeklerini saklıyorum yaza doğum yaptığımda kullanayım diye.hındıstan cevızı yagını ben de duydum. gratıste varsa ben de alıyım. Bebek ıcın de lazım olur hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?