2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ohh gözun aydin canim atlattin bunuda ☺Bundan sonrasida guzelce gecsin insalalh ..

Hayır suyun değildir o "çiş"dir.. aynısını 19+4 haftamda gündüzyaşamıştım.. tv izledim sonra wc ye gittim o da ne iç çamaşırım ıslakkk.. çok korktum ağladım, herkesi ayağa kaldırdım erken doğuruyorum diye hemen dr gittim.. dr herşey normal çişini yapmışsın diyince hem mutlu oldum hem utandım.. ama bunlar hamilelikte normalmiş kaslarla alakalı demişti drum..yinede dr ara tatlım.. bilgilendir..

Selamlar bebislerimizi gördük maşallah hersey yolunda iyiler buyumusler omega 3 takviye verdi doktorumuz kan tansiyon düşük Birisi kilo335 erkek345 kiz kiloları normalmi
Masallah canim cok iyi kilolari benim 20.haftada 375 di ve tek senin ikiz o yuzden cok iyi yani

ohh gözun aydin canim atlattin bunuda ☺Bundan sonrasida guzelce gecsin insalalh ..
Çok şükür canım çok teşekkürler. Ayrıca benim normal ultrason sırasında rahim ağzi uzunluğu biraz kısa çıktı Dr um hemen vajinal da baktı normal dedi çünki vajinal muayene sırasında daha net sonuç oluyormus kısa çıkan arkadaşlar varsa akıllarında olsun

Bilgi amaçlı.. bebeğin kilosu ve boyu anne ve baba ile alakalıymış..dr umuz dosyamıza hem eşimin hemde benim kaç kilo olarak doğduğumuzu not almıştı..

Çok şükür canım çok teşekkürler. Ayrıca benim normal ultrason sırasında rahim ağzi uzunluğu biraz kısa çıktı Dr um hemen vajinal da baktı normal dedi çünki vajinal muayene sırasında daha net sonuç oluyormus kısa çıkan arkadaşlar varsa akıllarında olsun

Evet canim normal olani vajinal bakilan zaten ama doktorlar bizlerden cekindikleri icin ultrasondan bakiyorlar. Hamileyken alttan bakilmamaliya inanan cok insan var cunku.. neyseki iyi cikmis senin..

Haftasonu sorayım bakalım gratiste. Kuruluktan kaşınmaktan gına geldi. Artık kanatma aşamasına kadar geldi minik minik kabarcıklar çıktı

aa odamın oaylasımlarına cok rastlıyorum ınstagramda. muayene ucretı nası pekı. butun ıyı doktorlarda karsıda sanki yaa :)
Biraz pahalı 185 tl muayene ücreti. Hastaneden kaynaklanıyor pahalılık. Normal doğum 4600 sezeryan 5700 ama valla gözümde değil. Zaten o kadar para harcamışım

Üff çok sıkıntı valla. Bazen üşeniyorum sonra anam ya çatlarsam diye el mahkum sürnüyodum

Üff çok sıkıntı valla. Bazen üşeniyorum sonra anam ya çatlarsam diye el mahkum sürnüyodum

ben de cok usenıyorum valla :) banyodan banyoya hazır cıplakken surunuyorum onun dısında nadır aklıma gelıyo. cok sukur ben de cok oyle cok kasıntı ve gergınlık yok. esnek derım sanırım. cok sıkı da degılım.

Kızlar deterjanlardan konuştuk da peki bebişlerin odası yavaş yavaş kuruluyor.temizlikte neler kullanmayı düşünüyorsunuz?

Biraz pahalı 185 tl muayene ücreti. Hastaneden kaynaklanıyor pahalılık. Normal doğum 4600 sezeryan 5700 ama valla gözümde değil. Zaten o kadar para harcamışım

hım evet pahalıymıs bırazcık :) neyse battı balık yan gıder hesabı artık insanın içine sinince gözünde olmuyo zaten. benım normal olursa 750 / sezeryan 1250 / prenses normal dogum da yapılıyomus agrısız oluyomus o da 1250 lıra

Canim morluklara hindistancevizi yagi sur. Daha cabuk iyilesiyor.

Canim ben uykuya hasret kaldim cidden o saatte rahatca yatabiliyormusun masallah diyeyim sana :)
Cok şükür simdilik sikintimiz yok. Benim bebisim bana cekmis. Anasi gb az öz hareket ediyor:)) gece 23.30-00.30 iyi geceler pit pitini atiyor ve beraberce uyuyoruz cok sukur.

Kızlar hayırlı cumalar. Kilo konusundan acayip muzdaribim. Her hafta bir kilo alıyorum. Normal değil biiliyorum aslında çok da aşırı yemiyorum ama doğuma yuvarlanarak giricem bu gidişle. Sizde de bu durumda olan var mı?

Merabalar ben kremlenme konusuna dikkat etmedim ve çatlaklar başladı malesef. Goguslerim daha cok kasinmasina ragmen gobegim catladi hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…