2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar etrafımdakiler beni panik yaptı sizce suyum mu gelmiştir lütfen yorum yazarmısınız?gece rüyamda çişimi yaparken gördüm kendimi, sabah esofmanıma kdar geçen bir oslaklık vardı ama yataga kadar geçmemiş sora kalktım cisimi yaptım ama sabaha kdar agladım suyum geldi diye mahvettim kendimi üzüntüden

cok gecmıs olsun canım. ay ben de karda dusmustum 16 haftalıktı o zaman. cok korkmustum kımseye de bısı dıyememıstım karda dısarı cıkma demıslerdı bana cunku. cok sukur bısı olmamıstı.

Canim altina yapmis olabilirsin burda bir arkadasinda basina gelmisti ben hic bu haftalarda suyu geleni duymadim.
Sen bol bol su ic yinede ama bence cok zor ihtimal suyunun gelmesi

harbıden helal olsun işinin gucunun arasında hatırlayıp sorması cok guzel bısı. dr un kımdı canım

Canim altina yapmis olabilirsin burda bir arkadasinda basina gelmisti ben hic bu haftalarda suyu geleni duymadim.
Sen bol bol su ic yinede ama bence cok zor ihtimal suyunun gelmesi
İnşallah canım dedigin gibidir.o kadar yıprattımki kendimi cok kötü bir duyguymuş gerçekten kaybetcegini düsünmek.13:30da doktordan randevu aldım.asistanına haber bıraktım gelmemi gerektiren bir durum mudur diye bakalım herşeyin hayırlısı

Günaydın kızlar. Canım gelen sıvının idrar mı yoksa amniyotik sıvı mı olduğunu anlamak için satılan pedler var. İnternetten bakabilirsin, temin edersen bir daha ki sefere ki umarım olmaz, anlayabilirsin. Ya da doktorun da bu testi yapabiliyor ama tabi o anda gelmesi mi gerekir bilemiyorum.

Doktor nasıl bakcak onu merak ediyorum sıvının azalıp azalmadıgını nasıl anlıyorlar acaba

Doktor nasıl bakcak onu merak ediyorum sıvının azalıp azalmadıgını nasıl anlıyorlar acaba
Senin miktar çok az olduğu için azalma olup olmadığını anlayabileceğini zannetmiyorum ama genelde son aylarda kaçak olabiliyor onu testle anlayabiliyorlar idrar ve sıvının ph farkından diye biliyorum. Bence seninki idrar kaçırma doktorun bakınca için rahatlayacaktır eminim.

Canım merak etme su geldiğinde ne yatak ne yorgan kalırdı biz artık böyle şeyler yapabiliriz idrar kesesini tekmeliyor bizim melekler farkında olmadan gece veya gündüz kaçırman çok normal hem su olsa sonrasında sancın olur yerinde duramazdın boşuna üzme bebişide stres yapma bu daha başlangıç

İnşallah canım Allah razı olsun ınsallah oyledır

Icımı rahatlattın canım inşallah idrardır kendimi mahvettım geceden beri gözlerim şiş işe geldim internettede bişeyler okudum evham yaptım Allah razı olsun sagol yorumun ıcın

Icımı rahatlattın canım inşallah idrardır kendimi mahvettım geceden beri gözlerim şiş işe geldim internettede bişeyler okudum evham yaptım Allah razı olsun sagol yorumun ıcın

İnternette çoğu bilgi kirli zaten sen kendi iç güdülerine güven sonuçta su gelmiş olsa sancıda gelir nişan denilen bir durum var onunda gelmesi lazım allah senide bebeğini de korusun kalbini ferah tut kuzucuğun sana şaka yapmış diye düşün

Canım her ihtimale karşı doktora git mutlaka dicektim randevu almışsın korku panik yapma tedbir için git bakalım rahim ağzını suyunu kontrol ettir

Ultrasonda görüyor diye düşünüyorum çünkü bir her gittiğimizde suyu iyi bir sıkıntınız yok diyor
Sevındım gorulmesıne canım alttan muayenemı acaba diye dusınmustum
İnşallah öyledir canım suan tetikteyim zaten baska bısey olcak mı diye

Canım her ihtimale karşı doktora git mutlaka dicektim randevu almışsın korku panik yapma tedbir için git bakalım rahim ağzını suyunu kontrol ettir
Aldım canım randevu bakalım ınsallah bır sorun yoktur hayırlısıyla

Yoktur Allah in izniyle stres yapma daha zararlı ben iki haftadır grip öksürük uğraşıyorum bebeğim daha az kipirdiyo iki gündür çocuk öksürürken tepetaklak oldu içimde yarın kontrolüm var bakalım herşey yolundadır inşallah

Herkese Günaydın ayrinlitikimiz bitti şükür hersey yolunda kızım saolsun bizi hiç yorma di her pozisyona girdi yaramaz kızım tekmeleri ile de bizi yanlız bırakmadı ayrıca kaburga ağrısı çok normal dedi rahim yukarı doğru baskı yapıyormuş bu haftalar da kendini sola yatmak için zorlama dedi 3 hafta sonrasına randevu var her zaman güzel haberler duymak nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…