- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
Benim bazen aşağıda doğru iniyo anında çişim geliyo :) birde gülerken altıma kaçırcak gibi oluyom son zamanlarda :)
en hapsırırken kacırıyorum genelde ozellıkle ayaktaysam
Bugün kötü birgün geçirdim. Evde temizlik vardı ayağımı kaydım totomun üzerine düştüm. Şok yaşadım bi süre. Sağ kaburgam ağrıdı. Doktorumu aradım göbeğinin üzerne bile düşsen bişey olmaz bu zamanlarda dedi. Hareketlerini takip ettik. Şükürler olsun kıpır kıpır kızım. Doktorumuzdan da Allah razı olsun akşamında yazdı nasıl oldunuz ettiniz diye. Sonunda gönlümüze göre doktor bulduk.
Canim altina yapmis olabilirsin burda bir arkadasinda basina gelmisti ben hic bu haftalarda suyu geleni duymadim.Kızlar etrafımdakiler beni panik yaptı sizce suyum mu gelmiştir lütfen yorum yazarmısınız?gece rüyamda çişimi yaparken gördüm kendimi, sabah esofmanıma kdar geçen bir oslaklık vardı ama yataga kadar geçmemiş sora kalktım cisimi yaptım ama sabaha kdar agladım suyum geldi diye mahvettim kendimi üzüntüden
Eki Görüntüle 1968819 Kizlar aylardır ariyorum sonunda bi tane gecelik alabildim bi tane daha gecelik ve pijama almam gerek sanirim icime sinen bisey sonunda buldum
Bana yazdın sanırım canım. Geçen ay birgün kusuyorum sürekli diye acile yönlendirmişti beni. Ertesi günü yine arayıp sormuştu. Şükürler olsun gerçekten. İnsanın içine sinen doktor bulması çok zormuş. Sonuçta yavrunu ve canını emanet edeceksin
İnşallah canım dedigin gibidir.o kadar yıprattımki kendimi cok kötü bir duyguymuş gerçekten kaybetcegini düsünmek.13:30da doktordan randevu aldım.asistanına haber bıraktım gelmemi gerektiren bir durum mudur diye bakalım herşeyin hayırlısıCanim altina yapmis olabilirsin burda bir arkadasinda basina gelmisti ben hic bu haftalarda suyu geleni duymadim.
Sen bol bol su ic yinede ama bence cok zor ihtimal suyunun gelmesi
Günaydın kızlar. Canım gelen sıvının idrar mı yoksa amniyotik sıvı mı olduğunu anlamak için satılan pedler var. İnternetten bakabilirsin, temin edersen bir daha ki sefere ki umarım olmaz, anlayabilirsin. Ya da doktorun da bu testi yapabiliyor ama tabi o anda gelmesi mi gerekir bilemiyorum.Kızlar etrafımdakiler beni panik yaptı sizce suyum mu gelmiştir lütfen yorum yazarmısınız?gece rüyamda çişimi yaparken gördüm kendimi, sabah esofmanıma kdar geçen bir oslaklık vardı ama yataga kadar geçmemiş sora kalktım cisimi yaptım ama sabaha kdar agladım suyum geldi diye mahvettim kendimi üzüntüden
Günaydınnnn demek ki tek değil mişimgeçen gün lavaboya yetişmeye çalışırken hapşurup bu anımı tarihe altın harflerle yazdım oturdum 1 saatte güldüm
Doktor nasıl bakcak onu merak ediyorum sıvının azalıp azalmadıgını nasıl anlıyorlar acabaGünaydın kızlar. Canım gelen sıvının idrar mı yoksa amniyotik sıvı mı olduğunu anlamak için satılan pedler var. İnternetten bakabilirsin, temin edersen bir daha ki sefere ki umarım olmaz, anlayabilirsin. Ya da doktorun da bu testi yapabiliyor ama tabi o anda gelmesi mi gerekir bilemiyorum.
Senin miktar çok az olduğu için azalma olup olmadığını anlayabileceğini zannetmiyorum ama genelde son aylarda kaçak olabiliyor onu testle anlayabiliyorlar idrar ve sıvının ph farkından diye biliyorum. Bence seninki idrar kaçırma doktorun bakınca için rahatlayacaktır eminim.Doktor nasıl bakcak onu merak ediyorum sıvının azalıp azalmadıgını nasıl anlıyorlar acaba
Canım merak etme su geldiğinde ne yatak ne yorgan kalırdı biz artık böyle şeyler yapabiliriz idrar kesesini tekmeliyor bizim melekler farkında olmadan gece veya gündüz kaçırman çok normal hem su olsa sonrasında sancın olur yerinde duramazdın boşuna üzme bebişide stres yapma bu daha başlangıçKızlar etrafımdakiler beni panik yaptı sizce suyum mu gelmiştir lütfen yorum yazarmısınız?gece rüyamda çişimi yaparken gördüm kendimi, sabah esofmanıma kdar geçen bir oslaklık vardı ama yataga kadar geçmemiş sora kalktım cisimi yaptım ama sabaha kdar agladım suyum geldi diye mahvettim kendimi üzüntüden
İnşallah canım Allah razı olsun ınsallah oyledırSenin miktar çok az olduğu için azalma olup olmadığını anlayabileceğini zannetmiyorum ama genelde son aylarda kaçak olabiliyor onu testle anlayabiliyorlar idrar ve sıvının ph farkından diye biliyorum. Bence seninki idrar kaçırma doktorun bakınca için rahatlayacaktır eminim.
Canım merak etme su geldiğinde ne yatak ne yorgan kalırdı biz artık böyle şeyler yapabiliriz idrar kesesini tekmeliyor bizim melekler farkında olmadan gece veya gündüz kaçırman çok normal hem su olsa sonrasında sancın olur yerinde duramazdın boşuna üzme bebişide stres yapma bu daha başlangıç
Doktor nasıl bakcak onu merak ediyorum sıvının azalıp azalmadıgını nasıl anlıyorlar acaba
Icımı rahatlattın canım inşallah idrardır kendimi mahvettım geceden beri gözlerim şiş işe geldim internettede bişeyler okudum evham yaptım Allah razı olsun sagol yorumun ıcın
Canım her ihtimale karşı doktora git mutlaka dicektim randevu almışsın korku panik yapma tedbir için git bakalım rahim ağzını suyunu kontrol ettirKızlar etrafımdakiler beni panik yaptı sizce suyum mu gelmiştir lütfen yorum yazarmısınız?gece rüyamda çişimi yaparken gördüm kendimi, sabah esofmanıma kdar geçen bir oslaklık vardı ama yataga kadar geçmemiş sora kalktım cisimi yaptım ama sabaha kdar agladım suyum geldi diye mahvettim kendimi üzüntüden
Sevındım gorulmesıne canım alttan muayenemı acaba diye dusınmustumUltrasonda görüyor diye düşünüyorum çünkü bir her gittiğimizde suyu iyi bir sıkıntınız yok diyor
İnşallah öyledir canım suan tetikteyim zaten baska bısey olcak mı diyeİnternette çoğu bilgi kirli zaten sen kendi iç güdülerine güven sonuçta su gelmiş olsa sancıda gelir nişan denilen bir durum var onunda gelmesi lazım allah senide bebeğini de korusun kalbini ferah tut kuzucuğun sana şaka yapmış diye düşün
Aldım canım randevu bakalım ınsallah bır sorun yoktur hayırlısıylaCanım her ihtimale karşı doktora git mutlaka dicektim randevu almışsın korku panik yapma tedbir için git bakalım rahim ağzını suyunu kontrol ettir
Yoktur Allah in izniyle stres yapma daha zararlı ben iki haftadır grip öksürük uğraşıyorum bebeğim daha az kipirdiyo iki gündür çocuk öksürürken tepetaklak oldu içimde yarın kontrolüm var bakalım herşey yolundadır inşallahSevındım gorulmesıne canım alttan muayenemı acaba diye dusınmustum
İnşallah öyledir canım suan tetikteyim zaten baska bısey olcak mı diye
Aldım canım randevu bakalım ınsallah bır sorun yoktur hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?