Eki Görüntüle 1968819 Kizlar aylardır ariyorum sonunda bi tane gecelik alabildim bi tane daha gecelik ve pijama almam gerek sanirim icime sinen bisey sonunda buldum
Ben birazcik kilolu oldugum icin hani su koltuk altinin hizasinda sarkan yerler varya :)) yumusak oraya yaptiriyorum esime hic morarma olmadi simdiye kadar bezede yok.dene canim sendeCanım kolunun neresinden yapıyorsun tarif edebilir misin
Canim etinmi cok hassas bende 2 haftadir yapiyorum morarma yok.ben sikiyorum esim yapiyor igneyi cekerken ayni anda o cekiyo ben sikmayi birakiyorum.Ben de ignemi uzun süredir kolumdan yaptiriyorum eşime. Çünkü tutup yapmak gerekiyor, sonuna kadar koldan düşünüyorum. Bazen zor yer buluyoruz morariklardan.Ben kolumun biraz dirsek üstüne yaptiriyorum yumuşak oldugu için. Sert yer olunca daha çok acıyor. Yazın kisa kollu giyemicem ama çünkü morluklar dayak yemisim gibi:) Gecen bisey denedim begendim ama kolları fileliydi morluklar görünüyo diye alamadım
Canim ben uykuya hasret kaldim cidden o saatte rahatca yatabiliyormusun masallah diyeyim sana :)Iyi uykular
Galiba canım, çünkü eşim olmayınca sağlık ocağında hemşire ye yaptiriyorum yine morariyo.Canim etinmi cok hassas bende 2 haftadir yapiyorum morarma yok.ben sikiyorum esim yapiyor igneyi cekerken ayni anda o cekiyo ben sikmayi birakiyorum.
Ben birazcik kilolu oldugum icin hani su koltuk altinin hizasinda sarkan yerler varya :)) yumusak oraya yaptiriyorum esime hic morarma olmadi simdiye kadar bezede yok.dene canim sende
Canım suyu çok içsende iştah varsa kiloya engel olamıyor ilkinde bebeğin suyu az dediler doktorum çok su iç dedi günlük 5 l içiyordum yine kiloyu aldım şimdide 3 l içiyorum ama yiyorum daInsallah cnm ben iste 2 lt su içiyorum eve gelince de 0.5-1 lt arası içiyorum yazın gelmesi ile 3 lt icebilirsem daha iyi olacağıma inanıyorum.
Atarim canım tabi teşekkürlerAyni seye bakiyordum az once,gule gule giyin gelince yakindan da fotografini atar misin
Bnm kizim olcak ismini zeyneb koycaz canim@berkuncan @mihrimah80 @bero88 @Gulaksoykurt @pelin4141 @ummulurve @Oykucan @yasmer @deniz_kizi7 @lipalipa @Calimero88 @meLikeee @bebem88 @melegimve ben @ttet @amor amorrkelebek19 aycicegi10
Kizlar ilk syfada sizlerin bilgileri eksik cinsiyetleri isimlerinizi belliyse ekleyebilirm
kötü düşünme canim akıntılar fazlalasiyor galiba bu dönemde ondandırSelam kızlar rüyamda kendimi kücük tuvaletimi yaparken gördüm uyandım kılodum nemlı esofmanımda hafif nemlenmis ama yataga geçmemiş.sonra aklıma kötü seyler geldi uyuyamadım acaba suyum mu geldi diye?cok korktum uyuyamadım.idrar olsa hepsini kacırırdım diye düsündüm sizce aklıma kötü seyler getirmeli myim?
Su gelmesi boyle yarım bardak su ıslaklıgında mı oluyordur acaba bilen var mıkötü düşünme canim akıntılar fazlalasiyor galiba bu dönemde ondandır
Saol canım benim. Görünmez kaza işte ama baya korkuttu beni. Bu sayede artık daha dikkatli ve sakin olmam gerektiğini anladım. Çok hareketliyim hala yerimde duramıyorumGeçmiş olsun canım, dikkat et kendine. .Ben oğluma 7 aylık hamileyken tuvalette ayağım kayıp düşmüştüm çok korkmustum ben de, uzanıp hareket etmesini beklemistim hareket edince rahatlamistim.
Saol canım çok teşekkürler. Elimden geldiğinde ediyordum daha dikkatli olucam artık
Yok canim ya bildigin 11.bucuk kilo almisim ama göbüş küçücük ve her yer ayni gebeligin ilk haftalarinda aldigim daracik hamile kotumu hala giyiyorum ama bu kiloyu nereye aldim bilmiyorumNaptın naptın :) 1.5değil dimi o
Clexane kullanan arkadaşlar göbekten yapmaya devam ediyor musunuz? Ne zaman kol veya bacağa geçeceğiz acaba biraz tedirgin oluyorum ben yaparken.
Anam kız maşallah o zaman sana. Bu sabah itibariyle 7 kiloyu gördüm bendeYok canim ya bildigin 11.bucuk kilo almisim ama göbüş küçücük ve her yer ayni gebeligin ilk haftalarinda aldigim daracik hamile kotumu hala giyiyorum ama bu kiloyu nereye aldim bilmiyorum
Neyseki çatlak yok şu ana kadar arada aci badem sütü sürüyorum hic baska yag vs de almadim. Annem her ne kadar korkutsada beni çatlak olur bende de cok oldu diye ama olmadi cok sukur
Gecmis olsun sanada dikkatli ol dikkatli olalim prenseslerimize iyi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?