2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim etinmi cok hassas bende 2 haftadir yapiyorum morarma yok.ben sikiyorum esim yapiyor igneyi cekerken ayni anda o cekiyo ben sikmayi birakiyorum.

Canim etinmi cok hassas bende 2 haftadir yapiyorum morarma yok.ben sikiyorum esim yapiyor igneyi cekerken ayni anda o cekiyo ben sikmayi birakiyorum.
Galiba canım, çünkü eşim olmayınca sağlık ocağında hemşire ye yaptiriyorum yine morariyo.

Selam kızlar rüyamda kendimi kücük tuvaletimi yaparken gördüm uyandım kılodum nemlı esofmanımda hafif nemlenmis ama yataga geçmemiş.sonra aklıma kötü seyler geldi uyuyamadım acaba suyum mu geldi diye?cok korktum uyuyamadım.idrar olsa hepsini kacırırdım diye düsündüm sizce aklıma kötü seyler getirmeli myim?

Insallah cnm ben iste 2 lt su içiyorum eve gelince de 0.5-1 lt arası içiyorum yazın gelmesi ile 3 lt icebilirsem daha iyi olacağıma inanıyorum.
Canım suyu çok içsende iştah varsa kiloya engel olamıyor ilkinde bebeğin suyu az dediler doktorum çok su iç dedi günlük 5 l içiyordum yine kiloyu aldım şimdide 3 l içiyorum ama yiyorum da

kötü düşünme canim akıntılar fazlalasiyor galiba bu dönemde ondandır

Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine. .Ben oğluma 7 aylık hamileyken tuvalette ayağım kayıp düşmüştüm çok korkmustum ben de, uzanıp hareket etmesini beklemistim hareket edince rahatlamistim.
Saol canım benim. Görünmez kaza işte ama baya korkuttu beni. Bu sayede artık daha dikkatli ve sakin olmam gerektiğini anladım. Çok hareketliyim hala yerimde duramıyorum

Günaydın anneciklerr..
Havalar ısınmaya günler uzamaya başladı. Her sabah uyandığımda bir kızım olacağını düşünüp o kadar mutlu oluyorum ki sonra ellerimi açıp sukrediyorum bana bu anlarımı yaşatan rabbime. Ve yine dua ediyorum çok isteyipte bebek sahibi olamayanlara. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Hiç birimize acısını yaşatmasın. Acısını yaşayanlara da büyük sabırlar versin. Bu mübarek günün hatrına inşallah dualarımız kabul olur. Cumanız mübarek olsun arkadaşlar...

Naptın naptın :) 1.5değil dimi o
Yok canim ya bildigin 11.bucuk kilo almisim ama göbüş küçücük ve her yer ayni gebeligin ilk haftalarinda aldigim daracik hamile kotumu hala giyiyorum ama bu kiloyu nereye aldim bilmiyorum
Neyseki çatlak yok şu ana kadar arada aci badem sütü sürüyorum hic baska yag vs de almadim. Annem her ne kadar korkutsada beni çatlak olur bende de cok oldu diye ama olmadi cok sukur
Gecmis olsun sanada dikkatli ol dikkatli olalim prenseslerimize iyi bakalim

Anam kız maşallah o zaman sana. Bu sabah itibariyle 7 kiloyu gördüm bende valla ben hızlıyım sanıyodum benden hızlıları varmış :)
Valla görünmez kaza canımya bundan sonra sakin bir hayat beni bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…