2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de ter ve vajinal salgılar diye düşünüyorum ama külot baya ıslak oluyor günlük ped yapışkanından bile ayrılıyor o derece :)

Chedarice gebelik depresyonu ayri birsey. Evet hormonlarimiz ve vucudumuz cok farkli isliyor suan biz biz degiliz. Ama etrafinda ki insanlara bir bak herkesin derdi var. En kotusu bu dunyada savaslar var, ölen çocukla yetim kalan çocuklar.. ailesi paramparça olmuş insanlar.. evleri yok, yiyecek bir yudum ekmekleri yok. İçecek suyu olmayan insanlar var. Bir işin var çalışabiliyorsun elin ayagin saglam demektir; çık alışveriş yap. Kendine ve bebeğine almasanda birşey araştır. Ona ellerinle birşey ör mesela bi hatira birak.. Bircok kisinin hayalini kurdugu, yillarca ozlemle beklenen ve maddi manevi neler yasayan insanlar bu yolda.. ben 22 ay bekledim, senin bu soylediklerini her adet donemimde soyledim. Ve anksiyete panik atak hastasiyim... Bence bebeğini ve kendini üzme. Hayat onlarla daha guzel olacak..

Skma canini oglumda 65 ile hamile kaldim.95le.doguma girdim.oglum 6 aylikti 70 kiloya dustum. Kilo degil tamami vucutta odem ve su tutumu oluyor gebelikte herkesin vicudu bir degil boyle.kucuk seyleri kafaya takmayin. Yemenizde bir abarti yok ayni oranda besleniyorsaniz vucudunuzun su tutma orani odemi fazla olabilir.

Çok guldum ya yuvarlanarak gidicem demissin ya :) Bende iyi gidiyorum neredeyse 12 kilo almisim su anda 58.bucuk kilo olmusum bakalim yarin doktor ne diyecek. Esas kilo 6aydan sonra aliniyormus birde
Evet son 2 ay feci bir kilo artisi oluyor fakat bu vucutun odem ve sus tutumu bebegin kilosu plesentasi vs oluyor demin ark cvp olarakta belirttim.oglumda 65 ile gebe kaldim.doguma girdigimde 95 kiloydum oglum.6 aylikti hicbir rejim falan yapmadm 70 kiloya indim.kendiliginden.

7+4 de 65,5 kiloydum bugün 24+0 da 70 kiloyum.. gebelik şekeri çıktıgı için 13 haftamdan itibaren porsiyonlarımı küçülttüm.. ama drum hiç yasak vermedi herşeyi yiyebilirim sadece oranlarına dikkat et dedi o kadar..kendimi asla aç hissetmemeliymişim..ve ben hayatımda ilk defa 6 lı 7 li rakamları görüyorum..şükür ki boyum uzun.. sadece karnım var.. tüp bebekle tedaviye başladık vucut şaşırdı.. ama elhamdulillah bu günleri görebilmek için uğraştık çabaladık.. kilo hiç sorun değil.. sağlıkla kucağımızada alalım gerisi halledilecek şeyler..

Gözünaydın canım, maşallah bebişine. Darısı ayrıntılı ya gireceklere.

Ben 3 kilo aldım şimdiye kadar, 62 ile hamile kaldım 65 im şu an.Boyum kısa zaten çok kilo almamam lazım. Oğlumda 55 ile hamile kalmıştım 70 ile doğuma gitmiştim. Bunda da inşallah 70 ile giderim.

Aaa canım dikkat et,geçmiş olsun.Enerjiler mi kötü nedir.Benim de düdüklünün uzun süre düdüğü çıkmayınaa altını kapattım,soğuyunca açtım,bezelyeler kömür olmuş.Ne olduğunu anlamadım.Allahtan patlamadı.

Ben de bu ara çok sıkıldım. .Memleketimi özledim, eşimin işleri çok yoğun, bazen yemekten sonra da gidiyor işe ve geç geliyor. Kimsem olmadığı için çok sıkılıyorum. Bugün bi değişiklik yapıp kuaföre gittim saçımı kestirdim iyi geldi.

Druna sor ama yoktur bir şey.Hapşırırken gülerken hep kaçırıyorum,moralim biraz düşsün yine kaçırıyorumGünde 2,3 kez çamaşır değişiyorum.Kegel egzersizi yap diyolar.

Soylediklerin icin tesekkur ederim. Gercekten hic bir derdim yok cok sukur.yedigim onumde yemedigim arkamda. Bebek icin ben de 3 yil ugrastim asilama ile 5 kez denedim olmadi. Tup bebege hak kazandigimiz ay oldu kendi kendine. Hepsinin ve her soylediginin farkindayim. Ama icimdeki bu his ve kalp sikisikligi gitmiyor. Cikista avmye gideyim dedim yine arabayi eve surdum. O yuzden sakince bir kenarda gecmesini bekliyorum. Insallah cok surmez.

o kadar güzel yazmışsın ki canım

Belkide çok ugrastigin icin bu buhran. Bende de tam aksi kaybetme korkusu cok var.. allah korusun her 15 gunde bir doktordayim kendime engel olamiyorum. Doktora gidecegim aksam uyku uyumuyorum. Geçecek sadece sabir. Dün gece ruyamda bi guzel bebegimi yikadim kuruladim altini bagladim. Boncuk boncuk bakiyodu bana onlari gorunce gececek insallah

Biraz pahalı 185 tl muayene ücreti. Hastaneden kaynaklanıyor pahalılık. Normal doğum 4600 sezeryan 5700 ama valla gözümde değil. Zaten o kadar para harcamışım
Biz de sigorta var.Memorial muayene 360 gibi bir şey.30 tl ödüyoruz.Doğuma ek 3000 ödeyecekmişiz.Ben suit oda istiyorum 4000 falan olur sanırım.Eşimin Memorial Ataşehir'in işini yapan arkadaşı var.O pazarlık yapar.Benim tanıdığım kocam 2000 fark öder kapatır bu işi:)
Bu arada doğum fotocum eskiden öğretmenlik yaptığım kurumda öğrenciydi.Bana çok çok güzel bir fiyat yaptı.Çok mutlu oldum.Hamile foto dış çekim,doğum foto,yeni doğan paketi,2 albüm ve pano.Sadece doğum hikayesi yok.Çekmiyormuş.Yeni doğan evde çekiyor.Stüdyoda da çekebiliriz.Stüdyoyu da uygun miktara kiralayabiliyoruz.Evde çekilse daha mı iyi olur yeni doğan acaba?Odasna çok özeniyorum,odası da görünsün.Benim tek halletmem gereken doğum odası süsleme kaldı.Onda da işim yolunda gider inşallah.Gerisi küçük alışverişler,teferruatlar...

Canım benim de regl öncem zaman zaman depresif geçiyordu.Hamillikte çok nadir düştüm.Sevgine,bebişine sevgine tutun.Onun için yapabileceklerini yap,hazırlan.Fiziksel olarak,mental olarak,duygusal olarak.Sana çok ihtiyacı var,çok güçlü olmalısın,sevginle büyüyecek canım.Allah hepimize annelik içgüdüsünü veriyor.Olumsuz olanla savaşacağız.

Yarım dilim reçelli ekmek mi sağlıksız.Geçen hafta sonu 5 dilim yedim.Ekmeğin üzerine kaymak sonra da böğürtlen reçeli.off.O günden sonra eve ekmek almadık.Bugün kaşığı kaymağa daldırıp üzerine reçel döktüm,ekmeksiz öyle yedim.O da tutmadı,kaymağı bitirmişim.Patatesli gözleme demişken nasıl da canım çekti,olsa da yesem.

Reactions: SGd
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…