Canım gebelikte en uygun yatış sol yan tarafa yatmak.hem kan akışı rahat olur hem de besin bebeğe daha rahat ulaşır.sırt üstü yatmak rahme ve bebeğe baskı uygular.muhtemelen bebiş rahatsız olmuştur.o yüzden sana tepki vermiştirSırt üstü yatarken bazen karnım inanılmaz oynuyor rahatsız mı oluyır acaba diyorum yan da yatamıyorum ben siz nasıl yatıyorsunuz yan yatınca sanki eziyormuşum gibi geliyor
Canım ben viledaya sirke Arab sabunu ya da ace nin beyaz sabun suyu var onu koyuyorum mis gibi kokuyor başka koku rahatsız ediyo yoğun kokulara gelemiyorumsirke iyi de ben sirkenin kokusunu hiç sevmiyorum.
Eki Görüntüle 1969090 kizlar bende oğluma bunu yaptırdım :)
Ama hep solda yatılmıyor ki ben genelde sırt üstü yatıyorum daha küçük diye sorun olmaz sanıyorum ama bilmiyorumCanım gebelikte en uygun yatış sol yan tarafa yatmak.hem kan akışı rahat olur hem de besin bebeğe daha rahat ulaşır.sırt üstü yatmak rahme ve bebeğe baskı uygular.muhtemelen bebiş rahatsız olmuştur.o yüzden sana tepki vermiştir
Çok güzel olmuş canım, Güle güle kullansın oğluşun. .Eki Görüntüle 1969090 kizlar bende oğluma bunu yaptırdım :)
Canım ben viledaya sirke Arab sabunu ya da ace nin beyaz sabun suyu var onu koyuyorum mis gibi kokuyor başka koku rahatsız ediyo yoğun kokulara gelemiyorum
Yarım dilim reçelli ekmek mi sağlıksız.Geçen hafta sonu 5 dilim yedim.Ekmeğin üzerine kaymak sonra da böğürtlen reçeli.off.O günden sonra eve ekmek almadık.Bugün kaşığı kaymağa daldırıp üzerine reçel döktüm,ekmeksiz öyle yedim.O da tutmadı,kaymağı bitirmişim.Patatesli gözleme demişken nasıl da canım çekti,olsa da yesem.
Sağa da yatabilirsin.küçük de değiller annesi.sırt üstü en kötü yatış şekli.sen hem nasıl rahat ediyorsun sırt üstü yatarken.ben hiç rahat etmiyorum.hemen dönüyorum yanlaraAma hep solda yatılmıyor ki ben genelde sırt üstü yatıyorum daha küçük diye sorun olmaz sanıyorum ama bilmiyorum
Ayy valla sorulunca yazdım ama canı ceken olur dıye dusunemedımbu bugun yedıgım gec kalıyorum dıye yarın ekmek ama bı saat sonra ıse gelıp ıste de yıyorum sonra ıkı saat ogle yemegı salata falan yemee calısıyorum arada faydalı olsun dıye ama onu da yarım ekmekle yıyorum resmen. Ekmegı cok tuketıyorum ben de hamur ısı vs o yuzden saglıksız beslenıyorum dedım
Öyle canım,sağlıklı beslenmek bu iştahla zor :)Ayy valla sorulunca yazdım ama canı ceken olur dıye dusunemedımbu bugun yedıgım gec kalıyorum dıye yarın ekmek ama bı saat sonra ıse gelıp ıste de yıyorum sonra ıkı saat ogle yemegı salata falan yemee calısıyorum arada faydalı olsun dıye ama onu da yarım ekmekle yıyorum resmen. Ekmegı cok tuketıyorum ben de hamur ısı vs o yuzden saglıksız beslenıyorum dedım
Evet ya❤ Çok merak ediyorum yarin bebek kac kilo belli olacak 1 aydir gormedim ve 11.bucuk kilo almisim simdiye kadar ama bebek kac kilo bilmiyorumAl_pi takvimlerimizde 4gün var aramızda ama bebeğin tahmini ağırlıkları nekadar farketmiş dimi, bugünlerde hızlı büyüyor bu lokumlar demek
Sağa da yatabilirsin.küçük de değiller annesi.sırt üstü en kötü yatış şekli.sen hem nasıl rahat ediyorsun sırt üstü yatarken.ben hiç rahat etmiyorum.hemen dönüyorum yanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?