2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sırt üstü yatarken bazen karnım inanılmaz oynuyor rahatsız mı oluyır acaba diyorum yan da yatamıyorum ben siz nasıl yatıyorsunuz yan yatınca sanki eziyormuşum gibi geliyor

Sırt üstü yatarken bazen karnım inanılmaz oynuyor rahatsız mı oluyır acaba diyorum yan da yatamıyorum ben siz nasıl yatıyorsunuz yan yatınca sanki eziyormuşum gibi geliyor
Canım gebelikte en uygun yatış sol yan tarafa yatmak.hem kan akışı rahat olur hem de besin bebeğe daha rahat ulaşır.sırt üstü yatmak rahme ve bebeğe baskı uygular.muhtemelen bebiş rahatsız olmuştur.o yüzden sana tepki vermiştir

kizlar gunes kreminizi aldiniz mi ? Hamilelikte lekelerin kalici olmamasi icin daha bi onemli koruyucu. Ama fazla kimyasal icermeleri de dusundurucu. Hamilelr icin chicco nun mama donna gunes sutune rastladim internette. Pek kulanici yorumuna rastlamadim. Yuz ici yeteeli gelir mi spf 30 acaba. Yoksa bebekler icin ola koruyuculardan mi alamk lazim. Kafam karisiti.

Ama hep solda yatılmıyor ki ben genelde sırt üstü yatıyorum daha küçük diye sorun olmaz sanıyorum ama bilmiyorum

Canım ben viledaya sirke Arab sabunu ya da ace nin beyaz sabun suyu var onu koyuyorum mis gibi kokuyor başka koku rahatsız ediyo yoğun kokulara gelemiyorum

Arap sabununu ben de kullanıyorum sankı parkeleri yapış yapış yapıyo ben farmasının yuzey temızleyıcsını kullanıyorum normalde kokusu harıka ama bebek ıcın uygun olur mu arastırmam lazım tabı

Ayy valla sorulunca yazdım ama canı ceken olur dıye dusunemedım bu bugun yedıgım gec kalıyorum dıye yarın ekmek ama bı saat sonra ıse gelıp ıste de yıyorum sonra ıkı saat ogle yemegı salata falan yemee calısıyorum arada faydalı olsun dıye ama onu da yarım ekmekle yıyorum resmen. Ekmegı cok tuketıyorum ben de hamur ısı vs o yuzden saglıksız beslenıyorum dedım

24saatlik idrar takibim temiz çıktı kızlar, nasıl korktuk ama boşunaymış hamdolsun, Allah kimseye yaşatmasın

Hapşururken kaçırma bende de var baya baya geliyor üzülüyordum ama dr 4-6ay arası normal dedi, rahim baskıladığı için, oğlumda hiç olmamıştı,
Bu kız öyle hareketli ki hiç abiye benzemicek galiba, alt tarafıma doğru tekmeliyor baskı yapıyor, magnezyumu 2ye çıkardık,

Temizlik için ben Ersağ kullanıyorum kızlar oğlumun bebekliğinden beri, yerler için ersağ genel temizlik var içine bir kaç damla sirke katıyorum, hem çok güzel kokuyor hemde kimyasal kullanılmamış oluyor, dolapları falan silerken de kullanıyorum

Ama hep solda yatılmıyor ki ben genelde sırt üstü yatıyorum daha küçük diye sorun olmaz sanıyorum ama bilmiyorum
Sağa da yatabilirsin.küçük de değiller annesi.sırt üstü en kötü yatış şekli.sen hem nasıl rahat ediyorsun sırt üstü yatarken.ben hiç rahat etmiyorum.hemen dönüyorum yanlara

Ekmek bende çok seviyorum, yıllardır evimize beyaz ekmek girmez tam tahıl tüketiriz ama şimdi canım istiyor ölçüyü kaçırmadan yiyorum valla napıyım

Yumurtaya dikkat etmeye çalışıyorum ben mutlaka hergün 1tane yiyorum bazen 2 peyniri zeytini yeşilliği cevzii bademi kahvaltıma çok özeniyorum ama benim sorunumda akşama kadar birdaha hep ara öğün gibi geçiştiriyorum yemek yemek istemiyoru canım, meyve süt ıvır zıvırla geçiyor, akşama da saldırıyorum yemeğe

Oğlumda 59la kaldım 68le doğıma gittim, son 3ayda 3er kilo almıştım,
Bunda 65le hamile kaldım 68kiloyum, hayatımda ilk defa 70leri görücem

Öyle canım,sağlıklı beslenmek bu iştahla zor :)

Bende yastik aldim kizlar burada cok rahat filan deyince 70 lirada para verdim ama hic rahat degil benim icin bosuna parami cope attim aldigim gibi duruyor bugun yan yatis yastigi siparis veerdim sanirim o daha iyi olacak cunku karnin boslugunu aliyor. Saga yatiyorum sirt ustu uyaniyorum sola yatiyorum yine sirt ustu uyaniyorum :-/
Bakalim nasil olacak yastik belki ise yararda rahatca sola yatarim..

derinxby beni özellikle tembihledi sola yatmam konusunda, bebek en iyi o şekilde besleniyormuş ama hep sol olmuyor uyuşuyor sol tarafım sağa dönüyorum ama sırt üstü yattığım an tekmeleri yiyorum rahatsız oluyor sanırım geriliyor karnım, ahh yüzüstü yatmayı nasıl özledim

Al_pi takvimlerimizde 4gün var aramızda ama bebeğin tahmini ağırlıkları nekadar farketmiş dimi, bugünlerde hızlı büyüyor bu lokumlar demek

Al_pi takvimlerimizde 4gün var aramızda ama bebeğin tahmini ağırlıkları nekadar farketmiş dimi, bugünlerde hızlı büyüyor bu lokumlar demek
Evet ya❤ Çok merak ediyorum yarin bebek kac kilo belli olacak 1 aydir gormedim ve 11.bucuk kilo almisim simdiye kadar ama bebek kac kilo bilmiyorum
insallah kizimda kilo almistir :-/

Sağa da yatabilirsin.küçük de değiller annesi.sırt üstü en kötü yatış şekli.sen hem nasıl rahat ediyorsun sırt üstü yatarken.ben hiç rahat etmiyorum.hemen dönüyorum yanlara

BEn once sola donup yatıyorum ama aralarda uyandıgında hep sırt ustu yatmıs oluyorum. En rahat da oyle uyuyorum aslında aama bebek ıcın sola donup uyumaya calısıyorum uyandıkca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…