2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de 65 le kaldım canım 69 kiloyum şimdi. Senın kahvaltın cok guzelmıs ben yumurta kokusundan hıc hoslanmıyorum mıdemı bulandırıyo yıyemıyorum cevızı normalde severım ama agır gelıyo mıdeme yıyemıyorum bı sut ıcebılıyorum bal yıyorum peynır tuketmeye calısıyorum zeytın de mıdemı mahvedıyo. Mıdeme dokunmasa ben de ozen gosterıcem de bı hamur ısı yıyınce rahat edıyorum.

Beni sırt ustu yatınca da tekmelıyo sola donunce de o uyumadan ya da coskulu hareketlerı azalmadan uyuyamıyorum. Ben tv ızlerken fazla hareket etmıyo ne zaman ben yataga gecıyorum coşuyo yavru kuşum :)

Aynı ben de oyleyım her uyandıgında sırt ustunde oluyorum. Ben de ufak yastıkla gobegımı desteklıyorum o yuzden sımdışık yan yatıs yastıgına ıhtıyac duymadım ama ılerleyen zamanlarda dusunucem ben de

Kızlar benimde sol kaburgamda acı olduğu için sola yatamıyordum. Perinatoloji doktorına sorduk sırt üstü yatmakta sıkıntı olur mu diye. Sorun olmaz dedi. Ben en çok öyle rahat ediyorum.

@cutterflym merak ettim doktora çıktın mı bugün ?

Prenses normal doğum nasıl birşey?

Gözünaydın canım, maşallah bebişine. Darısı ayrıntılı ya gireceklere.
Saol tatlım benim dışımda bir iki kaldı sanki normal muayene gidiyorum öyle normal geldi bana ama kızımi böyle kocaman görmek çok güzel Dr umuz burnunu ve dudaklarını gösterdi ağzını yiyesim geldi oracikta:))

Saol canım benim. Anlamadımki bende nazara geldik heralde. Aman diyim dikkat et sende. Düdüklü benim korkulu rüyam. Hayatta kullanmam

ben sadece sirt ustu uyuyabiliyorum, sola yatinca rahatsiz oluyorum. iki yastik diktim biri bacaklarim arasina digeri sirtima destek. Gece onlarla bogusuyorum.

Ben 3 kilo aldım şimdiye kadar, 62 ile hamile kaldım 65 im şu an.Boyum kısa zaten çok kilo almamam lazım. Oğlumda 55 ile hamile kalmıştım 70 ile doğuma gitmiştim. Bunda da inşallah 70 ile giderim.
Ben de nerdeyse senin gibiyim canim 63 ile hamile kaldım 8. Haftada 2 kilo almıştım :) şu an 67 olmuşum 4 kilo iyidir Dr hm da gayet güzel kilo almamissin dedi boyum 1.66 böyle devam ederse iyi bebek sağlıklı olsunda yürüyuse baslarsam daha iyi olur

Biz tedaviden önce özel sigorta düşündük ancak en iyisi 6 ay hamile kalmama sözü istiyordu. Yani bu durumda bebek doğana kadar 12bini geçecekti. O parayı onun yerine tedavide harcarız dedik. Foto işini ucuza kapatmana sewindim canım benim. Bizimde oda işi yalan oldu sanırım taşınma ihtimalimiz var

Canj
Ama hep solda yatılmıyor ki ben genelde sırt üstü yatıyorum daha küçük diye sorun olmaz sanıyorum ama bilmiyorum
Canim benim bugün ayrintilim vardı Dr um perinatolji de hoca özellikle sordum sol kaburgam batıyor sola yatmaya çalışıyorum diye Dr um bu haftalar küçük illa sola diye zorlama dedi saginada yatabilir sin dedi ben zaten bazen kendimi sağa yatmış olarak buluyorum

Ayy canım sende bendensin bende 70 tl ye aldım inan üzüldüm kalitesi bile kötü güya taç in hatta ben yırttim baş yerinden kendimi onda hapis gibi hissediyorum ama yine de bazen uyuyorum

BEn once sola donup yatıyorum ama aralarda uyandıgında hep sırt ustu yatmıs oluyorum. En rahat da oyle uyuyorum aslında aama bebek ıcın sola donup uyumaya calısıyorum uyandıkca.
İyi yapıyorsun canım.kuzular için katlanacağız zorluklara.biraz daha büyüsün de gör halimizi.rahat uykuyu çok arayacağız göbüş ler şişince

Ayy canım sende bendensin bende 70 tl ye aldım inan üzüldüm kalitesi bile kötü güya taç in hatta ben yırttim baş yerinden kendimi onda hapis gibi hissediyorum ama yine de bazen uyuyorum
Ben kizima sakladim onu artik ☺ emzirme yastigi olarak kullanirim sonrada kizimi yatiririm kanepede filan sagi solu destekli yatar :) Ben iki gun yattim oda yazik para verdim yatayim dedim ama üçüncü güne tahammul edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…