- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
Ekmek bende çok seviyorum, yıllardır evimize beyaz ekmek girmez tam tahıl tüketiriz ama şimdi canım istiyor ölçüyü kaçırmadan yiyorum valla napıyım
Yumurtaya dikkat etmeye çalışıyorum ben mutlaka hergün 1tane yiyorum bazen 2peyniri zeytini yeşilliği cevzii bademi kahvaltıma çok özeniyorum ama benim sorunumda akşama kadar birdaha hep ara öğün gibi geçiştiriyorum yemek yemek istemiyoru canım, meyve süt ıvır zıvırla geçiyor, akşama da saldırıyorum yemeğe
Oğlumda 59la kaldım 68le doğıma gittim, son 3ayda 3er kilo almıştım,
Bunda 65le hamile kaldım68kiloyum, hayatımda ilk defa 70leri görücem
@derinxby beni özellikle tembihledi sola yatmam konusunda, bebek en iyi o şekilde besleniyormuş ama hep sol olmuyor uyuşuyor sol tarafım sağa dönüyorum ama sırt üstü yattığım an tekmeleri yiyorum rahatsız oluyor sanırım geriliyor karnım, ahh yüzüstü yatmayı nasıl özledim
Bende yastik aldim kizlar burada cok rahat filan deyince 70 lirada para verdim ama hic rahat degil benim icin bosuna parami cope attim aldigim gibi duruyor bugun yan yatis yastigi siparis veerdim sanirim o daha iyi olacak cunku karnin boslugunu aliyor. Saga yatiyorum sirt ustu uyaniyorum sola yatiyorum yine sirt ustu uyaniyorum :-/
Bakalim nasil olacak yastik belki ise yararda rahatca sola yatarim..
Doktora çıktın mı merak ettim canım ?Kıyamam Allah sifa versın canım
Prenses normal doğum nasıl birşey?hım evet pahalıymıs bırazcık :) neyse battı balık yan gıder hesabı artık insanın içine sinince gözünde olmuyo zaten. benım normal olursa 750 / sezeryan 1250 / prenses normal dogum da yapılıyomus agrısız oluyomus o da 1250 lıra
İki ucu şeyli değnekti resmen :)ne büyük bi rahatlık ama dimi her ay adet olmaktan nefret ediyodum ama bi yandan çok şükür adet olabiliyorum diyodum :)
Saol tatlım benim dışımda bir iki kaldı sanki normal muayene gidiyorum öyle normal geldi bana ama kızımi böyle kocaman görmek çok güzel Dr umuz burnunu ve dudaklarını gösterdi ağzını yiyesim geldi oracikta:))Gözünaydın canım, maşallah bebişine. Darısı ayrıntılı ya gireceklere.
Saol canım benim. Anlamadımki bende nazara geldik heralde. Aman diyim dikkat et sende. Düdüklü benim korkulu rüyam. Hayatta kullanmamAaa canım dikkat et,geçmiş olsun.Enerjiler mi kötü nedir.Benim de düdüklünün uzun süre düdüğü çıkmayınaa altını kapattım,soğuyunca açtım,bezelyeler kömür olmuş.Ne olduğunu anlamadım.Allahtan patlamadı.
Ben de nerdeyse senin gibiyim canim 63 ile hamile kaldım 8. Haftada 2 kilo almıştım :) şu an 67 olmuşum 4 kilo iyidir Dr hm da gayet güzel kilo almamissin dedi boyum 1.66 böyle devam ederse iyi bebek sağlıklı olsunda yürüyuse baslarsam daha iyi olurBen 3 kilo aldım şimdiye kadar, 62 ile hamile kaldım 65 im şu an.Boyum kısa zaten çok kilo almamam lazım. Oğlumda 55 ile hamile kalmıştım 70 ile doğuma gitmiştim. Bunda da inşallah 70 ile giderim.
Biz tedaviden önce özel sigorta düşündük ancak en iyisi 6 ay hamile kalmama sözü istiyordu. Yani bu durumda bebek doğana kadar 12bini geçecekti. O parayı onun yerine tedavide harcarız dedik. Foto işini ucuza kapatmana sewindim canım benim. Bizimde oda işi yalan oldu sanırım taşınma ihtimalimiz varBiz de sigorta var.Memorial muayene 360 gibi bir şey.30 tl ödüyoruz.Doğuma ek 3000 ödeyecekmişiz.Ben suit oda istiyorum 4000 falan olur sanırım.Eşimin Memorial Ataşehir'in işini yapan arkadaşı var.O pazarlık yapar.Benim tanıdığım kocam 2000 fark öder kapatır bu işi:)
Bu arada doğum fotocum eskiden öğretmenlik yaptığım kurumda öğrenciydi.Bana çok çok güzel bir fiyat yaptı.Çok mutlu oldum.Hamile foto dış çekim,doğum foto,yeni doğan paketi,2 albüm ve pano.Sadece doğum hikayesi yok.Çekmiyormuş.Yeni doğan evde çekiyor.Stüdyoda da çekebiliriz.Stüdyoyu da uygun miktara kiralayabiliyoruz.Evde çekilse daha mı iyi olur yeni doğan acaba?Odasna çok özeniyorum,odası da görünsün.Benim tek halletmem gereken doğum odası süsleme kaldı.Onda da işim yolunda gider inşallah.Gerisi küçük alışverişler,teferruatlar...
Canim benim bugün ayrintilim vardı Dr um perinatolji de hoca özellikle sordum sol kaburgam batıyor sola yatmaya çalışıyorum diye Dr um bu haftalar küçük illa sola diye zorlama dedi saginada yatabilir sin dedi ben zaten bazen kendimi sağa yatmış olarak buluyorumAma hep solda yatılmıyor ki ben genelde sırt üstü yatıyorum daha küçük diye sorun olmaz sanıyorum ama bilmiyorum
Ayy canım sende bendensin bende 70 tl ye aldım inan üzüldüm kalitesi bile kötü güya taç in hatta ben yırttim baş yerinden kendimi onda hapis gibi hissediyorum ama yine de bazen uyuyorumBende yastik aldim kizlar burada cok rahat filan deyince 70 lirada para verdim ama hic rahat degil benim icin bosuna parami cope attim aldigim gibi duruyor bugun yan yatis yastigi siparis veerdim sanirim o daha iyi olacak cunku karnin boslugunu aliyor. Saga yatiyorum sirt ustu uyaniyorum sola yatiyorum yine sirt ustu uyaniyorum :-/
Bakalim nasil olacak yastik belki ise yararda rahatca sola yatarim..
İyi yapıyorsun canım.kuzular için katlanacağız zorluklara.biraz daha büyüsün de gör halimizi.rahat uykuyu çok arayacağız göbüş ler şişinceBEn once sola donup yatıyorum ama aralarda uyandıgında hep sırt ustu yatmıs oluyorum. En rahat da oyle uyuyorum aslında aama bebek ıcın sola donup uyumaya calısıyorum uyandıkca.
Biz tedaviden önce özel sigorta düşündük ancak en iyisi 6 ay hamile kalmama sözü istiyordu. Yani bu durumda bebek doğana kadar 12bini geçecekti. O parayı onun yerine tedavide harcarız dedik. Foto işini ucuza kapatmana sewindim canım benim. Bizimde oda işi yalan oldu sanırım taşınma ihtimalimiz Haziran ayi dogsaydi 2. odemeyle bitecekti.Temmuzda dogacak 3. yili odeyecegiz.Boylesi hayirliymis.Zaten 4 yil yaptirirsam bazi haklara sahip olacakmisim,bundan sonra bir yil daha yyapilir.Ne kadar cok tasinan temmuz annesi oldu cnm.Hemen tasiniyor musun?
Evet canım gittim kesede ve bebegin suyunda sorun yok herşey iyi dedi doktor çok şükür.yani sanırım altıma yapmısım :) ancak doktora gitmem dogruymus cünkü böyle birşey oldu mu hemen doktora gitmeliymisiz.Doktora çıktın mı merak ettim canım ?
Ben kizima sakladim onu artik ☺ emzirme yastigi olarak kullanirim sonrada kizimi yatiririm kanepede filan sagi solu destekli yatar :) Ben iki gun yattim oda yazik para verdim yatayim dedim ama üçüncü güne tahammul edemedimAyy canım sende bendensin bende 70 tl ye aldım inan üzüldüm kalitesi bile kötü güya taç in hatta ben yırttim baş yerinden kendimi onda hapis gibi hissediyorum ama yine de bazen uyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?