2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aman altımıza da yapalım onlar iyi olsun yeter ki :) ilk hamile kaldığım zamanlar benim de acayip ıslaklık oluyodu günlük ped su doluyodu sanki o derece ama her kontrolde bebeğin suyu çok güzel diyince rahatliyodum tabi seninki çok farklı dediğin gibi tedbiri elden bırakmayalım benim karnım ağrıdı hep aynı yere kasılma girdi koca bi gün doktor herşeyi kontrol etti radyolojiden bile ultrason istedi bobreklerde bişey var mi diye bizimle ilgili sıkıntı yok ama ne olduğu bizim için yine önemli demişti

Ben geçen sefer yan yatış yastığı almıştım ama kullanışlı gelmedi hiç

Ben kizima sakladim onu artik ☺ emzirme yastigi olarak kullanirim sonrada kizimi yatiririm kanepede filan sagi solu destekli yatar :) Ben iki gun yattim oda yazik para verdim yatayim dedim ama üçüncü güne tahammul edemedim
Evet emzirirken kullanılır bu şekilde hiç ise yaramıyor

Kızlar bende sekiz kilo almışım ama benimki birazda boğazdan oldu havalar ısınsın yürüyüşe basliycam inşallah ya kış boyu evde otur otur sıkıldım iyice

Kızlar ben de yarım kilo artiya geçtim artık ama iştahım da güzel açıldı havalar düzelse yürüyüşe başlıcam diyorum ama zor gibi ben planima göre 22 mayısta izne ayrilicam biraz da hamileliği rahat geçirmek istiyorum sıcak günlerde bol dinlenip akşam yürüyüşleri yapıcam işim stresli yoğun şimdiden sırtım ağrılar içinde

Sizbyine iyisiniz ben yuz ustu yatmaya aliskinim,gece bir kalkiyorum donmusum yine haydeeee diye tekrar yan yatmaya calisiyorum bir sure sonra sol tarafim uyusuyor surekli de yatilmiyor ah ahhh

Canım arkadaşlarıma sordum yaşam hastanesinde Levent Duman varmış çok iyi bir doktormus eskiden Tekirdağ daymış sonra Çorlu ya gitmiş bu sene tekrar yaşama gelmiş arkadaşım 6 sene önce onunla doğum yapmıştı şimdi yine doğursam ondan başkasına gitmem diyor

Yaa kaymak mı patatesli gözleme mi. Hemide bu saatte :)))

Aynen altıma yapmaya razıyım yeter ki bebislerimize bisey olmasın.Annemde de cok ıslanma, çiş kaçırma oluyormus, ben de ona cekmisim sanırım:)
Allah tüm bebekleri korusun gerçekten şu vakitten sonra kötü son düşünmesi bile cok can acıtıyor

Canim başını okumadim ama sana da bana olan oldu galiba birden akti gitti alttan idrar mi su mu anlamadim su gbi berrakti kostum doktora iyi dedi bebek cok sukur ama kafama takıldı

Canim başını okumadim ama sana da bana olan oldu galiba birden akti gitti alttan idrar mi su mu anlamadim su gbi berrakti kostum doktora iyi dedi bebek cok sukur ama kafama takıldı
Evet canım iyi deselerde ınsanın kafasına takılıyor acabalar falan.benım bide akıntımda fazla terlemektenmidir bilmem kilodum hep nemli vesvese yapcak oyle sey oluyorki ..cok iyi anlıyorum seni

İşte karından çok zararı var gibi özel sağlık sigortasının. Birçok şeyide karşılamayacak çıktı bende.
Taşınma konusu muamma ne zaman olacağı net değil. Babamların binada çatıkatında oturuyoruz, alt kata geçmek istedik. Ne zaman kiracı çıkarsa ozaman taşınacağız. Bebek odasınıda kur boz istemedim şimdilik hiçbirşey belli değil bakaljm mayhosmelek

Son düzenleme:
Tamam canım Sağol. Oğlumu birkaç kez yaşam hastanesine götürdük hasta olduğunda. Orda bir de Abdurrahman Dağcı varmış bir de Levent beyi söylediler hemşirelere sormuştum. Abdurrahman bey ayrılacak tı ordan, sanırım emekli olmuş. .Gitmem gerekirse Levent beye giderim o zaman.

Evet canım iyi deselerde ınsanın kafasına takılıyor acabalar falan.benım bide akıntımda fazla terlemektenmidir bilmem kilodum hep nemli vesvese yapcak oyle sey oluyorki ..cok iyi anlıyorum seni
Geçmiş olsun canım, kötü birşey yokmuş. Benim de sürekli islaklik var ama akıntı dan, bazen şeffaf bazen beyaz.Dr.uma sormuştum koku ve kaşıntı yoksa sorun yok demişti.

Bende çok acıkıyorum sanki artık siz ne kadar ne yediniz bugun mesela sorması ayıp:)
Ben tüm gün ne yediğimi utanarak yazıyorum. Ama bir sorun olduğunu düşünmeye başladım artık çünkü midem heran boş gibi. Sabah iki bardak kakaolu süt, bir yumurta, 5tane peynirli milföy böreği. Öğleden önce iki erik bir elma bir gofret, Öğlen kuzu gerdan, tavuk salatası, zeytinyağlı sarma, meyve çayı, öğleden sonra biraz ceviz,badem. Akşam yeşil salata, peynir tabağı, bir elma, birkaç çilek. Şuan da yer fıstığı ezmesi kaşıklıyorum. Büyük ihtimalle sabahı zor ederim yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…