Aman altımıza da yapalım onlar iyi olsun yeter ki :) ilk hamile kaldığım zamanlar benim de acayip ıslaklık oluyodu günlük ped su doluyodu sanki o derece ama her kontrolde bebeğin suyu çok güzel diyince rahatliyodum tabi seninki çok farklı dediğin gibi tedbiri elden bırakmayalım benim karnım ağrıdı hep aynı yere kasılma girdi koca bi gün doktor herşeyi kontrol etti radyolojiden bile ultrason istedi bobreklerde bişey var mi diye bizimle ilgili sıkıntı yok ama ne olduğu bizim için yine önemli demiştiEvet canım gittim kesede ve bebegin suyunda sorun yok herşey iyi dedi doktor çok şükür.yani sanırım altıma yapmısım :) ancak doktora gitmem dogruymus cünkü böyle birşey oldu mu hemen doktora gitmeliymisiz.
Evet emzirirken kullanılır bu şekilde hiç ise yaramıyorBen kizima sakladim onu artik ☺ emzirme yastigi olarak kullanirim sonrada kizimi yatiririm kanepede filan sagi solu destekli yatar :) Ben iki gun yattim oda yazik para verdim yatayim dedim ama üçüncü güne tahammul edemedim
derinxby beni özellikle tembihledi sola yatmam konusunda, bebek en iyi o şekilde besleniyormuş ama hep sol olmuyor uyuşuyor sol tarafım sağa dönüyorum ama sırt üstü yattığım an tekmeleri yiyorum rahatsız oluyor sanırım geriliyor karnım, ahh yüzüstü yatmayı nasıl özledim
Canım arkadaşlarıma sordum yaşam hastanesinde Levent Duman varmış çok iyi bir doktormus eskiden Tekirdağ daymış sonra Çorlu ya gitmiş bu sene tekrar yaşama gelmiş arkadaşım 6 sene önce onunla doğum yapmıştı şimdi yine doğursam ondan başkasına gitmem diyorBen de bu ara çok sıkıldım. .Memleketimi özledim, eşimin işleri çok yoğun, bazen yemekten sonra da gidiyor işe ve geç geliyor. Kimsem olmadığı için çok sıkılıyorum. Bugün bi değişiklik yapıp kuaföre gittim saçımı kestirdim iyi geldi.
Prenses normal doğum nasıl birşey?
Epidural normal dogum olabilir belki bende ilk defa duydumSanırım agrısız yanı sancın var ama hıssetmıyosun ben de cok detaylı bılmıyorum cunku bana saglıklı gelmedı bana
Yaa kaymak mı patatesli gözleme mi. Hemide bu saatte :)))Yarım dilim reçelli ekmek mi sağlıksız.Geçen hafta sonu 5 dilim yedim.Ekmeğin üzerine kaymak sonra da böğürtlen reçeli.off.O günden sonra eve ekmek almadık.Bugün kaşığı kaymağa daldırıp üzerine reçel döktüm,ekmeksiz öyle yedim.O da tutmadı,kaymağı bitirmişim.Patatesli gözleme demişken nasıl da canım çekti,olsa da yesem.
Aynen altıma yapmaya razıyım yeter ki bebislerimize bisey olmasın.Annemde de cok ıslanma, çiş kaçırma oluyormus, ben de ona cekmisim sanırım:)Aman altımıza da yapalım onlar iyi olsun yeter ki :) ilk hamile kaldığım zamanlar benim de acayip ıslaklık oluyodu günlük ped su doluyodu sanki o derece ama her kontrolde bebeğin suyu çok güzel diyince rahatliyodum tabi seninki çok farklı dediğin gibi tedbiri elden bırakmayalım benim karnım ağrıdı hep aynı yere kasılma girdi koca bi gün doktor herşeyi kontrol etti radyolojiden bile ultrason istedi bobreklerde bişey var mi diye bizimle ilgili sıkıntı yok ama ne olduğu bizim için yine önemli demişti
Canim başını okumadim ama sana da bana olan oldu galiba birden akti gitti alttan idrar mi su mu anlamadim su gbi berrakti kostum doktora iyi dedi bebek cok sukur ama kafama takıldıAynen altıma yapmaya razıyım yeter ki bebislerimize bisey olmasın.Annemde de cok ıslanma, çiş kaçırma oluyormus, ben de ona cekmisim sanırım:)
Allah tüm bebekleri korusun gerçekten şu vakitten sonra kötü son düşünmesi bile cok can acıtıyor
Evet canım iyi deselerde ınsanın kafasına takılıyor acabalar falan.benım bide akıntımda fazla terlemektenmidir bilmem kilodum hep nemli vesvese yapcak oyle sey oluyorki ..cok iyi anlıyorum seniCanim başını okumadim ama sana da bana olan oldu galiba birden akti gitti alttan idrar mi su mu anlamadim su gbi berrakti kostum doktora iyi dedi bebek cok sukur ama kafama takıldı
Ağrısız doğum mu değişikmiş. Onu sorsana bidahaki gittiğinde canımSanırım agrısız yanı sancın var ama hıssetmıyosun ben de cok detaylı bılmıyorum cunku bana saglıklı gelmedı bana
Tamam canım Sağol. Oğlumu birkaç kez yaşam hastanesine götürdük hasta olduğunda. Orda bir de Abdurrahman Dağcı varmış bir de Levent beyi söylediler hemşirelere sormuştum. Abdurrahman bey ayrılacak tı ordan, sanırım emekli olmuş. .Gitmem gerekirse Levent beye giderim o zaman.Canım arkadaşlarıma sordum yaşam hastanesinde Levent Duman varmış çok iyi bir doktormus eskiden Tekirdağ daymış sonra Çorlu ya gitmiş bu sene tekrar yaşama gelmiş arkadaşım 6 sene önce onunla doğum yapmıştı şimdi yine doğursam ondan başkasına gitmem diyor
Epidural normal doğum demek. Belden uyusturularak yapılan canım.Ağrısız doğum mu değişikmiş. Onu sorsana bidahaki gittiğinde canım
Valla gozlemeyi benim de canım istedi ya:)Yaa kaymak mı patatesli gözleme mi. Hemide bu saatte :)))
Geçmiş olsun canım, kötü birşey yokmuş. Benim de sürekli islaklik var ama akıntı dan, bazen şeffaf bazen beyaz.Dr.uma sormuştum koku ve kaşıntı yoksa sorun yok demişti.Evet canım iyi deselerde ınsanın kafasına takılıyor acabalar falan.benım bide akıntımda fazla terlemektenmidir bilmem kilodum hep nemli vesvese yapcak oyle sey oluyorki ..cok iyi anlıyorum seni
Ben tüm gün ne yediğimi utanarak yazıyorum. Ama bir sorun olduğunu düşünmeye başladım artık çünkü midem heran boş gibi. Sabah iki bardak kakaolu süt, bir yumurta, 5tane peynirli milföy böreği. Öğleden önce iki erik bir elma bir gofret, Öğlen kuzu gerdan, tavuk salatası, zeytinyağlı sarma, meyve çayı, öğleden sonra biraz ceviz,badem. Akşam yeşil salata, peynir tabağı, bir elma, birkaç çilek. Şuan da yer fıstığı ezmesi kaşıklıyorum. Büyük ihtimalle sabahı zor ederim yine.Bende çok acıkıyorum sanki artıksiz ne kadar ne yediniz bugun mesela sorması ayıp:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?