• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yani çocuğa 3 saat baktım diye sanki çok büyük bir olaymış gibi bahsediyor ya ulan bütün gün gece bu kadın bakıyor tarafından bakamıyor olaya , en ufak bir zaman bulsun kitap okumaya oturur veya uyurkalır gel de çıldırma asla da kabul etmez onun gibi koca bulunmazmış allahım yarabbim tabi kendi hemcinsleriniğrenç ötesi oldukları için seni aldatmıyorsa öpte başına koy modundalar herhalde
Şu 3 saat olayı çok tanıdık :)

Ya herşey bu cinsellik olmuyor diye mi oluyor herkeste yani anladığım kadarıyla böyle , erkek dediğin erkek olsa işini bilir karısını da ayarlar her şeyi de becerir ama kafa yokki bebek gibi ilgiyi onlar bekliyor ben anlamadın bu ne saçmalık , çocukla bir uğraşıyoruz adamlar yoruluyor bunalıma giriyor , yani gerçekten çok acayipler ya düşüncesizler
Cinsellik herşey değil ama çok şeymiş eşim demişti. Bazı ilişkileri ayakta tutan veya bitiren gizli aktör gibi.

Emziren anneler günde ne kadar ne yediriyorsunuz?
Benimki yek tarafı emiyor. O nedenle istedikçe veriyorum. Günde iki yiyordu i
Üçe çıkardı. Ben bebişin isteğine göre hareket ediyorum. Bugun kahvaltı meyve sebze corbasi yedi. Bazen saece meyve sebze yiyor. 7 aylık olduk. Peynirli omlet deneyecegim yarın. Önüne koyacağım bakalım be yapacak:)))). Bugun avokadoyu bir dilim verdim eline yarısını yedi ama her yerimiz yemyeşil oldu:))) muz kayıyordu elinden bu kaymadı. Dilimin yarisini çeyrek yumurta az peynir karistirip yedirdim. Oglen elma armut muz karisim yedi. Akşam patates havuç kereviz brokoli ceviz buyuklugunde kıyma buharda pişirdim. Için e biraz zeytinyağı yedi. Dört beş kaşık içti. Öncesinde ya da sonrasında emer
Emerek uyur. Uykuyu çözemedik tatilde de. Ne yapacağız bakalım.

Benim sinirlerim çok kötü oldu kızlar.Gabby’ e soğuk kanlı kalmalısın dedim ama şuan burnumdan soluyorum. Sakin kalamıyorum. Eşim onunla tartışırken konuştuğum şeyleri ailesinden birine anlatmış, tüm aile konuşmuşlar, ablası zehirledi yine .
Sütüm varken ablasının yaptığı birşey oldu, eşim kesinlikle ablası tarafında oldu, çok kalbimi kırdı. Sinirden , üzüntüden sütüm kesilmişti. Dün yine ablasını savunuyordu ” yeter bak sütüm de bu kişinin saçmalıklarından gitmişti “ dedim. Demin ablası eşimi FaceTime dan aradı, nerdesin başka yere geç işle ilgili birşey soracağım dedi eşim içeri kaçtı kamerayla. Biraz konuştular sonra kamerayı bana getirdi, ablası “sen yanlışsın ben öyle birşey yapmadım hiç dedi. uzamasın diye “tamam yapmadın neyse” dedim. Çünkü kadını tanıyorum ve bıkkınlığımın son noktasındayım. Geri içeriye gitti eşim kamerayla 15 dk daha konuştular . Kapadı kamerayı direk kapıya yöneldi surat 5 karış, ablası içerde“sütü benim yüzümden gitmiş çok gücendim, ben bunla yaşayamam” demiş... Eşim “bak yapmamış bile , yanlış anlıyorsun yada yalan söylüyorsun” diye bağırarak gitti. Öyle sinirlendim ki aradım, açar açmaz “yalancısın ablamdan onu üzdüğün için özür dileyeceksin” diyerek öyle bağırıyordu inanamıyorum . Otobanda araba kullanıyordu kapadım tlf.u, kendini kaybetmiş gibiydi. Hayatımın şokunu yaşıyorum. kadın 10 dakika konuşuyor şu noktaya geliyoruz. Ne yapayım bilmiyorum kafam allak bullak sinirden. Kendime bunu yaptıramam ama...

Benim sinirlerim çok kötü oldu kızlar.Gabby’ e soğuk kanlı kalmalısın dedim ama şuan burnumdan soluyorum. Sakin kalamıyorum. Eşim onunla tartışırken konuştuğum şeyleri ailesinden birine anlatmış, tüm aile konuşmuşlar, ablası zehirledi yine .
Sütüm varken ablasının yaptığı birşey oldu, eşim kesinlikle ablası tarafında oldu, çok kalbimi kırdı. Sinirden , üzüntüden sütüm kesilmişti. Dün yine ablasını savunuyordu ” yeter bak sütüm de bu kişinin saçmalıklarından gitmişti “ dedim. Demin ablası eşimi FaceTime dan aradı, nerdesin başka yere geç işle ilgili birşey soracağım dedi eşim içeri kaçtı kamerayla. Biraz konuştular sonra kamerayı bana getirdi, ablası “sen yanlışsın ben öyle birşey yapmadım hiç dedi. uzamasın diye “tamam yapmadın neyse” dedim. Çünkü kadını tanıyorum ve bıkkınlığımın son noktasındayım. Geri içeriye gitti eşim kamerayla 15 dk daha konuştular . Kapadı kamerayı direk kapıya yöneldi surat 5 karış, ablası içerde“sütü benim yüzümden gitmiş çok gücendim, ben bunla yaşayamam” demiş... Eşim “bak yapmamış bile , yanlış anlıyorsun yada yalan söylüyorsun” diye bağırarak gitti. Öyle sinirlendim ki aradım, açar açmaz “yalancısın ablamdan onu üzdüğün için özür dileyeceksin” diyerek öyle bağırıyordu inanamıyorum . Otobanda araba kullanıyordu kapadım tlf.u, kendini kaybetmiş gibiydi. Hayatımın şokunu yaşıyorum. kadın 10 dakika konuşuyor şu noktaya geliyoruz. Ne yapayım bilmiyorum kafam allak bullak sinirden. Kendime bunu yaptıramam ama...
Canim benim yaaa cok üzüldüm suan gercekten.Ya bu adamliga sigar mi insan esiyle konustugunu baskasiyla paylasir mi bu nasil bir zihniyet ayni yatagi ayni ekmegi paylastigin insana bu yapilir mi Rabbim dogruyu görmeyi nasip etsin esinize o abla evli mi ayni seyi kocasinin ailesi ona yapsa nasil olur!
Esinle sakince konus canim umarim dogruyu görür gözündeki perde kalkarda bebegin icin sakin kalmaya calis canim

Erkekler ailesine laf söyletmez Haklida haksizda olsa .. Ailesine zerre deger vermezler ama sen bir at hemen onlardan kiymetlisi olmaz..
Ciddi sinir bozucu birsey haklisin hakli olduguna eminsin ve odalara girilip konuşuluyor hakkinda yaninda bile konusulmuyor ki daha kimbilir arkandan neler dönüyor..
Ama ablayi sevindirme mümkünse gelince sus he hi de iyiyim de sen nasilsin bile deme disardaki insan gibi davran ama onu sevindirip esinle arani bozma.

A almora1 canim besafeyi kacirma alacaksan indirimdeyken al ömür boyu garanti veriyor daha ötesi var mi ? Imkanin varsa besafe yoksa alternatif bakarsin. Ben iyiki almisim diyorum yuksekligi konforu 3 kademesi herseyiyle cok guzel birde ben bordo aldim tam istedigim gibi oldu :)
Izofixsiz aldim ben cunku arabada izofix yok bizim :) Her arabada olmuyor emniyet kemerine bir kere bagliyorsun sonrasi yerinden sökmedigin surece kemere bagli kaliyor o kemer sadece koltuga ait. Bebegin kemeri zaten oto koltugunda.

Yaa herkesin kendi tercihi saygı duyarım ama
Geçenlerde denk geldi dışa dönük koymuş çocuğu o kadar tuhaf duruyorduki çocuk emanet gibiydi kafa dışarıya sallanmış
Çocuğu alıp toplayasım geldi resmen.
Bende dedimiçinden böyle çocuk mi konulur bilmiyordum,demek öyle daha saglikliymis..
Tamamdır canım alacam insAllah.
Dişleri çıksada rahatlasak
Bu aralar hep kucaktayiz..
Sac baş yoluyoruz bizde..
Geri geri gidiyor bizimkide:KK66:
Sennkiyle aynı şeyler yaşıyoruz hemen hemen.
Etrafında dönüyor,
Bir yerden bi yere surunerek gidiyor
adim atma çalışmaları yapıyoruz çok tatlı..
Gelgel baybay yapıyor
Gelgel ilk kelimesi oldu :-)
Masallah kuzuya okudum cvp vermedim simdi uyumusken doneyim dedim :)
Gelgel baybay mi yapiyor aa bilerek mi rastgele mi. Biz çak yapiyoruz bi tek baska bisi yapmiyor zaten sabit durdugu yok kucagimdayken etrafi inceleyip sonra atliyor :))
Hersey ilgisini cekiyor birtek mutfakta mama sandalyesinde uslu duruyor ben yemek filan yapinca beni izlemeye bayiliyor.
Kumanda ve telefona bayiliyor gördügü zman bi bize bi kumandaya bakiyor gülüyor kafayida egip bu sefer biz gülmeye başlıyoruz :)
Hic bir seyden habersiz dünyaya gelip bu kadar hizla büyümeleri ❤

canım benim üzme kendıni sakin ol başkası yüzünden sınırlerini hiç bozma takma bile kesınlıkle hatalı eşin senın yanında dedıkodunu yapmıslar ama sevındırme onları geldıgınde hıcbırsey olmamıs gıbı davran bak benımkıne konusmuyordum konuyu bugun babamla kardesım geldi hem bızı gormeye hem annemı almaya yarın gıdıcekler ve kocamla odada kavga ettim sürekli ben bısey yapmadım dıye benı sıkıştırıyordu gozumle gordum hatta yabancı kadınlarla yazışmış benı salak yerıne koyuyor sonra yapmadım dıye kufur ederek bana bagırmaya basladı şok oldum üste cıkmak ıcin annem geldı soyledım annem de galıba kavga etmeyelım dıye bunda bırsey yok kzıım dedi bana basladım aglamaya kızımın yanına gittim aılem bırgun benımle kalcak aylarca gormuycem rezıl ettı gecemı istemıyorum artık bu adamı ama ama kurtulamıycam galıba kızım içşn dıyorum ama dayanamıyorum ve korkuyorum bak sen benım gıbı degılsin ben bana yapılanı kaldıramıyorum çok kotuyum çok kızımı alıp kacıp gıdesım var ama işimi bırakamam:((

Hay allah ne bela bi görümceymiş... odalara girip konuşmalar cok yanlış bi kere en başında bunu kabul etme.. eşler arasında konuşulanlar gidip aileye anlatılmaz aranızı bozanda eşindir bnce.. bişey varsa yanında konuşulsun .. ahh canım sakin ol iyi düşün

Canim benim yaaa cok üzüldüm suan gercekten.Ya bu adamliga sigar mi insan esiyle konustugunu baskasiyla paylasir mi bu nasil bir zihniyet ayni yatagi ayni ekmegi paylastigin insana bu yapilir mi Rabbim dogruyu görmeyi nasip etsin esinize o abla evli mi ayni seyi kocasinin ailesi ona yapsa nasil olur!
Esinle sakince konus canim umarim dogruyu görür gözündeki perde kalkarda bebegin icin sakin kalmaya calis canim
O doğruyu bu gidişle göremez. :(

Eşin resmen aranizi bilerek bozmuş gibi. Madem yalancisin ne diye senle evlenip cocuk yapmis? Bu erkekler hepsimi ayni diyorum bazen. Kendi aileleri kraliyet mensubu bizim ailelerimiz kole.. keske gorumceyle kendin usturupluca cevap vererek sustursaydin eşini araya koymasaydin.. olan olmuş. Sinirliyken konuşmayin.. zaman geçsin oturup en basindan konusun. Bir kere eşinin olan biteni ailesine aktarmasi cok yanlis. Tamam abla mi haklı sen mi hakli anlamaya calismis ama farklı sekilde yapabilirdi. Ablasini konusma tarzini degistirmesi icin ugrasabilirdi. Her zaman sen suclu degilsin ya.. inşallah toparlarsiniz

Kızlar çoklu alıntı yapamadım, cevaplarınız için teşekkür ediyorum ayrı ayrı herbirinize. Sinirlerim bozuk, birkaç gün soğusun konuşmak bile istemiyorum. Kalbim küstü. Güvenmiyorum , gözünün önünde olanları biliyor umursamıyor belkide, konuştuğumuz şeyleri taşıması büyük hata. Kimbilir ne zamandır böyleler? Ona güvenemeyeceksem ne anlamı var? Sanki onu ilk defa farklı bir gözle görüyorum.

Son düzenleme:
Kızlar çoklu alıntı yapamadım, cevaplarınız için teşekkür ediyorum ayrı ayrı herbirinize. Sinirlerim bozuk, birkaç gün soğusun konuşmak bile istemiyorum. Kalbim küstü. Güvenmiyorum , gözünün önünde olanları biliyor umursamıyor belkide, konuştuğumuz şeyleri taşıması büyük hata. Kimbilir ne zamandır böyleler? Ona güvenemeyeceksem ne anlamı var? Sanki onu ilk defa farklı bir gözle görüyorum.
Cok haklisin canim yinede fevri davranma suan icin sakin kal bakalim en iyisi susmak bi kac gün icin umarm anlar hatasini dualarm sennle canim

O doğruyu bu gidişle göremez. :KK43:
Insallah görür cnmm bnm benm esimede basta kaynvaldem benden aktariyomustu cok kavgalarmz oldu tabi o zaman esim söylemiyodu annem böyle dedi diye aradan 1yila yakin gecti nolduysa esim bi anda bana karsi melek oldu veee annesi bidaha asla ona benm hakkimda bisey diyememis söyletmemis esim bana daha sonra söyledi ama neler dedigini söylemedi tabi umarm sizdede bu durum cözülür ve esin senin yannda yer alir olmasi gerektigi gibi cok iyi anliyorum seni

canım benim üzme kendıni sakin ol başkası yüzünden sınırlerini hiç bozma takma bile kesınlıkle hatalı eşin senın yanında dedıkodunu yapmıslar ama sevındırme onları geldıgınde hıcbırsey olmamıs gıbı davran bak benımkıne konusmuyordum konuyu bugun babamla kardesım geldi hem bızı gormeye hem annemı almaya yarın gıdıcekler ve kocamla odada kavga ettim sürekli ben bısey yapmadım dıye benı sıkıştırıyordu gozumle gordum hatta yabancı kadınlarla yazışmış benı salak yerıne koyuyor sonra yapmadım dıye kufur ederek bana bagırmaya basladı şok oldum üste cıkmak ıcin annem geldı soyledım annem de galıba kavga etmeyelım dıye bunda bırsey yok kzıım dedi bana basladım aglamaya kızımın yanına gittim aılem bırgun benımle kalcak aylarca gormuycem rezıl ettı gecemı istemıyorum artık bu adamı ama ama kurtulamıycam galıba kızım içşn dıyorum ama dayanamıyorum ve korkuyorum bak sen benım gıbı degılsin ben bana yapılanı kaldıramıyorum çok kotuyum çok kızımı alıp kacıp gıdesım var ama işimi bırakamam:KK43:(
Suç bastırmak için bağırıp çağırması çok ayıp. Ailen Kısıtlı zaman oradayken sana huzur vermemesi saygısızlık.Ailesinin kıymetini bilmiyor. Kaybederse ne kaybeder farkında mı? İlla yaşayarak mı öğrenmesi lazım bazılarının... Allah iyilikle ıslah etsin.
Nereye varmaya çalışıyor kendi bile bilmiyor bence

Back
X