Sabahları benim büyük oğlum okula gideceği için ben 7 de kalkıyorum ufaklık 15-20 dk içinde uyanıyor genelde emip geri uyuyor eğer gülüyorsa uyumayacaksa saat en erken 9:30 a kadar oynıyoruz sonra sallıyorum uyuyor 11:30 a kadar falan, bazen hiç uyanmıyor 10:30 da kalkıyoruz kahvaltıyı veriyorum 13:30 gibi mutlaka uykusu geliyor , uyumaya bazen direniyor gecikirse çok fena azıtıyor huysuzluk yapıyor , bu uyku 15:00 e kadar falan uzuyor bazen sonra çorba içiyor kalkınca aralarda hep emiyor ama , çorbadaki brokoli karnabahar çok gaz yapıyor onu anladım gece çocuğu rahatsız eden o, sonra akşam uykusunu uyuyor 19:00 gibi. Bu uykuz fazla sürmüyor sonrasında da hep kucakta gezecek hiç yere inmeyecek yatmayacak nasıl ıhhh diye bağırıyor boğazı tahriş oluyor öksürüyor o derece çok fena , hepimizin beli kopuyor 22:30 gibi uyutmaya çalışıyorumm artık ne Zman uyursa işte , alerji için zaditen damla vermişti doktor onu verirsem yarım saat içinde uyuyor çok rahat , araştırdım bu ilacı uyku düzeni oluşturmak veya kilo aldırmak iştah açmak için kullananlar varmış zararsız deniyor ama ben bir süre kullandım