2017 Temmuz Annelerinin Alışverişleri(Fotolu)

Kızlar konuyu çok beğendim. 3 kargom yolda inşlh gelince sizlerle paylaşırım. Bunlar ufak tefek aldıklarım

Eklentiler

• IMG_4744.webp
    28 KB · Görüntüleme: 135
  • IMG_4755.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 129
  • IMG_4754.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 138
  • IMG_4753.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 130
Çok güzel şeyler almışsın yaa allah güle güle kullanmayı nasip etsin ben böyle görünce bişey almamışım daha diyorum :))

Tesekkur ederim amin eheh ya bende bekledim bekledim birden aldim hepsini oyle ayri gunlerde almadim bir magazaya girdim ciktim :) ama insan kendisini kaybediyor yahu. Herseyin en guzelini istiyorsun bebegin icin boyle bir degisik oluyor artik magazalarin onunden gecerken gozlerimi kapatiyorum almamak icin cunku cabuk buyuyorlar sonra giyemicekler :) Sana da simdiden kolay gelsin musmutlu alisverisler yap bebisine :)

Ne güzel rengarenk :) ben de renkli seviyorum ama eşim aldırmıyor çok renkli şeyler erkek diye
Yapı meselesi heralde ben çok renkli seviyorum ikinci kızım geliyor :) kız bebek alışverişi benim işim diyorum :) yiğenim yolda erkek. Yengemle çıkıyoruz o dolduruyor sepeti ben bişey beğenemiyorum bi türlü oda herşeyi masmavi yaptı )

Dün bizde aldık mavi gri felan hep Bi tane sarı banyo havlusu aldım ,tavşanın kulağında pembe çizgi var diye bu kız havlusu diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…