Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün sonucu almışındır, ne oldu ?Benim 14.gunum asilamada kizlar. 17temmuzda oldum 4.asilamam son asilamam.bekliyorum. karnim agriyo.akintim var. Adet olmayi bekliyorum gibi
Ben de 17sinde oldum asilama bugun 15.gun bugun.neidrar ne kan testi yaptirdim.bugun de tatile geldik denize. Stres atiyorum .adet olucam gozuyle bakiyorummerhaba kızlar,
ben de 21 temmuzda ilk aşılamamı oldum. bugün 11. gün dün idrar testi yaptım çıkmadı, perşembe kan testi için gitcem. umutluyum oldu gibi geliyor![]()
Almadim cnm adeti bekliyorum adet olmadi bugun olmam gerekiobugün sonucu almışındır, ne oldu ?
hayırlısı olsun arkadaşım inşallah doğal yoldan rabbim tez zamanda nasip eder sağlıkla ve hayırlısı ileAdet oldum kuzular artik asilama tedavim de btti Allah buyuk beklicem
ama iğnenin etkisi gelmemişti çatlama iğnesinin o nedenle yalancı gebelik göstergesi verebiliyor. çatlama iğnesini dün vuruldum ben içindeki kağıdı okudum ilk 10 gün içinde yapılan testlerin yanıltıcı olabileceğini yazıyordu arkadaşım. İnşallah yanıltıcı değildir sonucunuz inşallah yavrunuz sağlıkla size tutunur ve hayırlı ve sağlıklı gebelik yaşarsınızArkadaşlar merhaba. Ben 27 ağustos perşembe günü aşılama yaptırdım. Cuma gününden itibaren şiddetli bir bel ağrım var felç gibiyim resmen. Bugün dayanamayıp hastaneye gittik malum durumdan dolayı tedavi uygulanmıyor. Her neyse gitmişken beta hcg baktıralım dedik sonuç 5.57 çıktı. 5 ve üstü hamilelikmiş. 2 gün sonra tekrar gidicem değer 2 katına çıkarsa sağlıklı gebelik takibim başlayacak. Kimyasal gebelik değildir inşallah. Yani aşılamadan 4 gün sonra sonucum çıktı. ( 3 yıl önce 1.5 aylık bebeğimi kaybetmiştim onu da ilişkiden sonra 5. Gün öğrenmiştim ondada feci kabız ve kasık ağrısı şikayetiyle gitmiştim). Rabbim hepimizin emeklerini boş bırakmasın inşallah.
ama iğnenin etkisi gelmemişti çatlama iğnesinin o nedenle yalancı gebelik göstergesi verebiliyor. çatlama iğnesini dün vuruldum ben içindeki kağıdı okudum ilk 10 gün içinde yapılan testlerin yanıltıcı olabileceğini yazıyordu arkadaşım. İnşallah yanıltıcı değildir sonucunuz inşallah yavrunuz sağlıkla size tutunur ve hayırlı ve sağlıklı gebelik yaşarsınız
sonraki kan değeriniz belli oldumu[/QUOTKan verdim cevabı bekliyorum çok berbat bir süreç bu bekleme işi ya kafayı yicez
olsun... aşılama bittiyse tüp bebek var. hem belki bunlara bile gerek kalmaz kendin de demişsin ya Allah büyük.... umudunu kaybetmeAdet oldum kuzular artik asilama tedavim de btti Allah buyuk beklicem
Insallah kuzum Allah buyuk Allahim hepimizin dualarini kabul etsin.olsun... aşılama bittiyse tüp bebek var. hem belki bunlara bile gerek kalmaz kendin de demişsin ya Allah büyük.... umudunu kaybetme![]()
Amin kuzum Rabbim hepimize evlat nasip etsinhayırlısı olsun arkadaşım inşallah doğal yoldan rabbim tez zamanda nasip eder sağlıkla ve hayırlısı ile
ya ben de onu dicektim. adet oldun ama test yaptırdın mı diye. adet oldum diye bırakma kan testi yaptır dicektim. kan sökülmesi değil de bebek yerleşmesidir belkiGunaydin kuzular.dun adet oldum dedim ya sanirim daha tam gelemedi. Dun havuza girdim kasik agrisi basladi lavoboda bo sildim kan .adet oldum dedim ped taktim ama 5 6damla akmis aksama bi baktim kesilmis.yeni ped taktim gece, uyaundim tertemiz.sanirim daha sökulemedi kan.kesil anlayacaginiz.
Kuzum anlamadim bende kasiklarim acio ama sokulemedi ya ondan ahrio gibi.doktoru ogleden sonra arayip ogrenceZ.YErlesme kanamasi nezaman oluyo ki.benim adeti bi gun gecince kan akti. Yerlesme daha once olmuyo mu adet onvesi.kafam cok karisikya ben de onu dicektim. adet oldun ama test yaptırdın mı diye. adet oldum diye bırakma kan testi yaptır dicektim. kan sökülmesi değil de bebek yerleşmesidir belki
sen git bugün kan testi yaptır ve hemen sonucu buraya yaz
benim adetin gelmesi 7 si ben 4 ünde cuma günü test yaptırcam adeti beklemicem zaten aşılamanın 15. günü oluyor. hadi güzel haber ver de bana da umut olsun :)![]()