- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz de ıkıncı gunu bırlıkte olduk
benim aşılama bu çarşamba oldu aşılamayı sayarsak 3. günüm benim kasıklarım ağrıyor ilk gün çok siddetli idi geçti sonra düzene girdi dün akşam ilişki oldu ondan sonrada ağrıdı. şimdi ara ara ağrıyor senin nasıl10 ağustos da test yapmam lazım ama 12 ağustos regl olucam beklemeyi düşünüyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum Çok şiddetli belim ağrıyor kalkamıyorum yatamıyorum kımıldayamıyorum sizde de oluyor mu.
evet. sabah kan verdim. bakalım ne olacak.Bugunn senin test günün mü?
inşallah canım. amin.inşallah kanda çıkar arkadaşım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
evetbiz de ıkıncı gunu bırlıkte olduk
biraz bende de agrı oldu ama cokfazla değil
bende hala ara ara agrılar oluyor.
bazen batma da oluyor.
asılama snrası normalmıs
bize de dr gün aşırı ilişkiye girin dedi, biz 2. gün yaptık bi daha yok. benimki pek umursamıyor da :) ama öğle ağrı falan olmadı.
Ayyy çok heyecanlandımevet. sabah kan verdim. bakalım ne olacak.
biz bir kere yaptıkevet
bize de dr gün aşırı ilişkiye girin dedi, biz 2. gün yaptık bi daha yok. benimki pek umursamıyor da :) ama öğle ağrı falan olmadı.
evet yaa iyi fikirbiz bir kere yaptık
Erkekler gamsız ya ben de cok uyuz oluyorum
bazen cocuk olsun sevdirmiycem sana benim emeklerimle oluyor diyorum.
benimki canımı sıkıyor bazenevet yaa iyi fikirben de sevdirmicem :))
inşallaaahhhhhAyyy çok heyecanlandım
İnş olumlu sonuclar alırsın canım
kaçta sonuc
ilk deneme mi?
evet ya sinir bozucular.amaaannn olur olur acele etme diyor. 37 yaşındayım ben. daha ne beklicez deli. şimdi paraları da verdi. görsün bakalım amaaannnıbenimki canımı sıkıyor bazen
boşa ugrasıyoruz dıyor
hem bizim de olsa ne tatlı olur falan dıyor tatıllerde
hem de bu sekılde konusuyor
sanki o ugrasıyor
nasıl yani iğne ilaç vs kullanmadan mı aşılama olduninşallaaahhhhh
ilk deneme ilk tedavi ilaç tedavisi falan da vermedi, hemen aşılama dedi.
öğleden sonra çıkar dediler tahminim 2 gibi.
internetten bakabiliyorum.
şimdi girdim belki çıkmıştır diye ama yok![]()
aaa ben de 37 yasındayımevet ya sinir bozucular.amaaannn olur olur acele etme diyor. 37 yaşındayım ben. daha ne beklicez deli. şimdi paraları da verdi. görsün bakalım amaaannnı
izmirde oturuyorum ben.nasıl yani iğne ilaç vs kullanmadan mı aşılama oldun
hangi şehir
olmama sebei neydı sizin
Biz 3 yıldır evlıyızizmirde oturuyorum ben.
dr önce ilaç tedavisi veriyormuş. onda olmazsa aşılama yapılıyor, aşılama da olmazsa tüp bebek.
ilaç tedavisi ile vakit kaybetmeyelim yaşın geçiyor dedi. aşılama yapalım hemen dedi, iyi dedik.
geçen ay oldu, iğneyi kullanmaya başladık ondan sonra hemşire 1 yıl dolmamış rapor yazılmıyor dedi. masraflar hep cepten gitti.
1 hafta göbekten iğne vuruldum. sonra çatlatma iğnesi ve aşılama.
bizde sorun yok. rahim filmi çekildi, testler yapıldı hepsi temiz.
eşimin sperm sayısı bakıldı, o normalin biraz altında çıktı ama sorun oluşturmaz dedi, takviye hap verdi.
biz hiç korunmadık, olmadı, aşılama ile de olmadı.
bakalım 2. yi ne zaman yapacak.
üzülme canımevet kızlar sonuç çıkmış. hamile değilim. sonuç 0,5
ben hamile kalıp işten çıkmak istiyorum, çalışmak istemiyorum. ama bi türlü hamile kalamıyorum.
benimki de galiba bu yüzden de umursamıyor.
ben de bu yüzden mi hamile kalamıyorum acaba.....
aaaa neden. eczaneler de rapor çıkınca karşılanıyor dedi. hatta eczaneden anlaşarak aldık rapor çıkınca parayı geri alırız diye. ama olmadı.siz ne kadar harcadınız. bizim toplam 1000 tl falan gitti.Biz 3 yıldır evlıyız
rapor cıktı ama devllet yıne karsılamadı
biz de cebımızden verdik