• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2017 temmuz aşılama yaptıracak olanlarrrrrrrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Temmuz Asilamasi

• Tutanlar

OY: 1 7,1%
  • Tutmayanlar

OY: 4 28,6%
  • Ilk asilamasi olup tutanlar

OY: 0 0,0%
  • Ilk asilamasi olup tutmayanlar

OY: 7 50,0%
  • Batlarina gün sayanlar

OY: 4 28,6%

• Ankete Katılan
    14
Kizarrr doktoru aradim 154 cikmis gelin bakalim dedi hamileymisimm saskinimmm suan
ay çok güzeellll :emir_bebek:bebek geliyor:anneadayı: ay darısı bana inşallah.
bak gördün mü yerleşiyor dedim sana :halay:demek ilk 2 hafta içinde yerleşiyormuş ufaklık :)
ben de tutunması için jel kullanıyorum tabi olduysa tutunacak.
tebrik ederim. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.

bak gördün mü yerleşiyor dedim sana :halay:demek ilk 2 hafta içinde yerleşiyormuş ufaklık :)
Cok saol cnm bende anlamadim şoktayim. Benim 4.asilamam di
son asilamada Alahim yuzume guldu

Arkadaşlar merhaba. Ben 27 ağustos perşembe günü aşılama yaptırdım. Cuma gününden itibaren şiddetli bir bel ağrım var felç gibiyim resmen. Bugün dayanamayıp hastaneye gittik malum durumdan dolayı tedavi uygulanmıyor. Her neyse gitmişken beta hcg baktıralım dedik sonuç 5.57 çıktı. 5 ve üstü hamilelikmiş. 2 gün sonra tekrar gidicem değer 2 katına çıkarsa sağlıklı gebelik takibim başlayacak. Kimyasal gebelik değildir inşallah. Yani aşılamadan 4 gün sonra sonucum çıktı. ( 3 yıl önce 1.5 aylık bebeğimi kaybetmiştim onu da ilişkiden sonra 5. Gün öğrenmiştim ondada feci kabız ve kasık ağrısı şikayetiyle gitmiştim). Rabbim hepimizin emeklerini boş bırakmasın inşallah.
Aynı gün aşılama olmusuz canım
Hayırlı olsun hamileliğin
İlk aşılaman mıydı

Kizarrr doktoru aradim 154 cikmis gelin bakalim dedi hamileymisimm saskinimmm suan
çok sevindim gelen adet değilmiş yerleşme kanaması imiş desene
allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah
böyle güzel haberler alınca çok mutlu oluyorum

banada jel verdi keşke hap veya iğne verseymiş hiç hoşuma gitmedi yaa

senin test günün ne zaman canım benim aşılama dün oldu 17 ağustos benim test günü

banada jel verdi keşke hap veya iğne verseymiş hiç hoşuma gitmedi yaa

senin test günün ne zaman canım benim aşılama dün oldu 17 ağustos benim test günü
ben yarın gitcem teste öğleden sonra belli olur inşallah. aşılama günü ile sayarsak bugün 14. gün, saymazsak yarın :)
1 gün daha bekleyim dedim. bugün sabah evde test yaptım bişi çıkmadı, silik bile çıkmadı :( kanda çıkar inşallah.
jel de bir kutu verdi 2 tane kaldı. evet hoş değil, çok akıntı yapıyor. ama bence hap da akıntı yapardı. uygulaması hoş değil. eşime yakınıyorum, her şey bana oluyor sana bişi olmuyor diye, ana olmak kolay değil diyor :)) işte bu yüzden anaların hakkı ödenmiyor diyor :))
ben rahim filmi çektirdim, kaç kere alttan bakıldı, iğneler yapıldı ilaçlar içildi.... bi de bunların beklemesi var tabi... inşallah hiç biri boşa gitmez.

ben yarın gitcem teste öğleden sonra belli olur inşallah. aşılama günü ile sayarsak bugün 14. gün, saymazsak yarın :)
1 gün daha bekleyim dedim. bugün sabah evde test yaptım bişi çıkmadı, silik bile çıkmadı :KK43: kanda çıkar inşallah.
jel de bir kutu verdi 2 tane kaldı. evet hoş değil, çok akıntı yapıyor. ama bence hap da akıntı yapardı. uygulaması hoş değil. eşime yakınıyorum, her şey bana oluyor sana bişi olmuyor diye, ana olmak kolay değil diyor :)) işte bu yüzden anaların hakkı ödenmiyor diyor :))
ben rahim filmi çektirdim, kaç kere alttan bakıldı, iğneler yapıldı ilaçlar içildi.... bi de bunların beklemesi var tabi... inşallah hiç biri boşa gitmez.
inşallah kanda çıkar arkadaşım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Insallah kuzum Allah gonlumize gore versin
belirtilerin var mi
çok akıntım var ama o jelden galiba. çok şişkinlik var, belim ve sırtım ağrıyor, kasıklarım hafif ağrıyor, bazen sancı giriyor batma gibi. ve çok yemek yiyom ama o önceden de vardı :)) :kk77:

Kızlar benim de ilk aşılamamdı tutmadı malesef.. birden çok aşılama yaptıranlara bi sorum olacaktı. İki aşılama arasında ara verdiniz mi yoksa arka arkaya devam mı ettiniz?

Şimdi asıl test günün ne zaman peki
Dr lar 14 gün snr diyor genelde
10 ağustos da test yapmam lazım ama 12 ağustos regl olucam beklemeyi düşünüyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum Çok şiddetli belim ağrıyor kalkamıyorum yatamıyorum kımıldayamıyorum sizde de oluyor mu.

10 ağustos da test yapmam lazım ama 12 ağustos regl olucam beklemeyi düşünüyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum Çok şiddetli belim ağrıyor kalkamıyorum yatamıyorum kımıldayamıyorum sizde de oluyor mu.
Yok canım bende olmuyor ağrı
Ayın kacında olmustun asılama
Beni cok erken yaptılar sanki
Adetimin 10. Gunu asılama oldum ben
Benim de 14 gün sayarsak 10 agustos oluyor test gunum
Regl gunum de 17 agt

Back
X