Ah canım seni en iyi ben anlarım bendede aynı duygu vardı heyecanla ilk asilamamda gün sayıyordum dayanamadim 1 3.gunu test yaptım ilk baş silik çizgi cikmisti hatta anneme gösterdim o kadar sevinmistikki anlatamam sonra baktikki test kirikmis bozukmustu ikinci testi yaptığımda çıkmadı ne kadar ağladım bilmezsin doktoru aradım test yanıltir hasta olmazsan tekrar yap 15.gun demişti ama 16.gun baktım hasta olmuşum nasıl ağladım bir bilsen dünyam başıma yıkıldı o an ölmek bile istedim o iki çizgiyi görebilmek için neler verirdim ama nasip olmadı ikinci asilama sonucu bekliyorum ama gecenki gibi ümitli değilim hayal kırıklığı o kadar kötü bir şey ki anlatamam doktorun net cevap vermemesi beni daha çok çileden çıkardı söylese şu neden den dolayi tutmadı ona yoneltse yaparım doktora sordum nolur doktor hanim bir sebep bulun sebepsiz teşhis beni daha çok yipratiyor diye elimde dosyan var bak kendin sorun bulursan bana söyle dedi normal dedi herseyin bir saati vakti vardır biz allah değiliz biz doktoruz Sende de şükür sorun yok esindede yok artık allaha bırak dedi kafandan atmadigin süre içinde aşılama değil tüp bebek te denesen olmaz dedi ben doktora inanmadim yok ne alaka dedim sitres etkilemez diye düşündüm ikinci aşılama olmadan iğne verdi halbuki ayni toz da iğneler verdi ilk asilamam da çok yumurta gelişmişti bu sefer 1 tane bile gelişme göstermedi doktor çok mu sitres yaptın dedi bende evet ama yumurtayı da etkiler mi dedim tabiki dedi bu tozdan cumartesi gününe kadar tekrar kullan iki gün gel bakayim dedi ben nasıl ağladım tamam dedim cumartesi günde eğer büyüme göstermediyse orada tedaviyi bırakıp geleceğim dedim annem evde sakinlestirdi biraz sonra cumartesi gittim ama hiç büyüdüğüne ümidim yok doktor kontrol etti çok süper bu sefer daha kaliteli bir yumurta var dedi hiç 24 cm kadar buyumemis ti hep 19 da kalmisti ben meryem süresi var onu okuyup gitmistim allah büyük belki tedavimi yarıda kesmemi istemedi çarşamba günü ikinci asilamami oldum perşembe günü tekrar şansı artırmak için tekrar uyguladı o an ağrım çok fazla oldu dedim doktora çok ağrım var digerlerinde olmamisti diye bu çok güzel birşey dedi çatlama zamanına denk gelmis olabilir dedi şu anda bekliyorum geçen ilk asilamadaki ağrılar yok o an ağrım oldu bitti ama benim yine ümidim yok Rabbim biliyor ne kadar istediğimi ona kalmış artık ama elimde olmuyor düşünüyorum bu seferde tutmayacak kesin diye insan bir an düşünmeden edemiyor sabah kalkiyorum acaba tuttumu sonra kendine gel tutmadi diye kendi kendime konusmaya başlıyorum anlatmak istediğim şu sitres herseye etki ediyor