Aşılama 2017 temmuz aşılama yaptıracak olanlarrrrrrrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Temmuz Asilamasi

• Tutanlar

OY: 1 7,1%
  • Tutmayanlar

OY: 4 28,6%
  • Ilk asilamasi olup tutanlar

OY: 0 0,0%
  • Ilk asilamasi olup tutmayanlar

OY: 7 50,0%
  • Batlarina gün sayanlar

OY: 4 28,6%

• Ankete Katılan
    14
aaaa neden. eczaneler de rapor çıkınca karşılanıyor dedi. hatta eczaneden anlaşarak aldık rapor çıkınca parayı geri alırız diye. ama olmadı.siz ne kadar harcadınız. bizim toplam 1000 tl falan gitti.
bana puregon verdı
progestan verdi
bir de ovitrelle ile folidoce verdi

puregon u karsılamadı eczane
yanlıs yazmıslar recetenı dedıler
snr dr uma soyledım ben dogru yazdım dedi:)
ben de arada kalan taraf oldum
3oo tl tuttu benım

sizin iğne adı neydı?

5 gün gonal vurdum. çatlatma iğnesi ovitrelle. sonra crınone jel verdi
gonal 450 tl ovitrelle 90 tl crınone jel 120 tl dr parası ıvır zıvır falan 1000 i geçiyor bizim yavv

gonal 450 tl ovitrelle 90 tl crınone jel 120 tl dr parası ıvır zıvır falan 1000 i geçiyor bizim yavv
hım sizin iğne daha pahalıymıs

ECZACILARI TUTTURABİLDİKLERİNEMİ SATIYOR BENDE GANOL F 450 ML KALEM İĞNELİ OLAN İĞNEYİ İKİ KUTU 755 TLYE ALDIM AYNI ÇATLATMA İĞNESİNİ 80 TLYE JELİ 120 TLYE ALDIM

CANIM SONUÇ ÇIKTIMI SENİN

olmadı, tutmadı ml bile kımıldamamış 0,5 ...... bari olmaya çalışsaydı :)
bize de eczacı kalemli mi diye sordu. o 380 tl miş. normal toz olanı aldık onun fiyatı daha fazla şaşırdık hatta kalemli daha fazla olması gerekiyor diye

HAYIRLISI OLSUN CANIM İNŞALLAH TAKİP EDEN AY KENDİĞİLİNDEN GEBE KALIRSIN

Benim kasıklarım ara ara hafif ağrıyor rahatsızlık vermiyor ama belim çok kötü uzanınca kalıyorum kalkamıyorum benim bugün aşılama gününü saymazsak 8. günüm ve aşılamanın ertesi gününden itibaren belim aynı şiddette devam ediyor.O kadar eziyet çekiyoruz Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah.

Acaba asilamada doktorlar çatlama zamanını denk mi getiremiyorlar neden tutmuyor kaç kere denemeye rağmen 1 2 3 4 defa hadi birinde denk gelmedi ikinci onda da aynı sonra direk tüp bebek eee insan araştırmazmi hersey normal ken neden aşılama tutmuyor tüp bebekte kesin mi Hayır değil ümit kapısı diye gidiyoruz sonra bakıyoruz hüsran hep hayal kırıklığı yaşıyoruz kendi kendimizi sorguluyoruz neden niye diye olanların oluyor diye bazen akıl sır almıyor ama yinede Bır ümit kapısı diye gidiyoruz offf artık yaşama zevkim bile gitti

Canım bi arkadaşın yazısında okumuştum herşey normal olduğu halde 3 yıl çocuğu olmamış. Defalarca testler yapmış vesaire en son özel tüp bebek merkezinde kanda kromozom analizi diye bir tahlil yaptırmış ve binde bir olan kromozom bozukluğu çıkmış. Tüp bebek işlemi yaparken o kromozomu temizlemişler ve ilk deneme de tutmuş.Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Nekadar güzel aslında iyi bir doktora düşmek gerek nasip işi tamam da mesela söyle örnek vereyim sen bir tohum Dikersin o tohumun ciceklenmesini engelleyen Bır nedenler vardır ya toprakta sorun var yada tohum iyi değil işte bunun gibi bir sorun var doktora söylüyorum gülüyor sanki dalga geçiyor anlamadım gitti bak o tüp bebeği tutan bayanın bir sorunu varmış düzelmis hamile kalmış ben anlamıyorum doktorları sırf para tuzağı gerçekten ilgilenmiyorlar hemen aşılama olmadi direk tüp bebek o kadar para dokuyoruz yoruluyor uz emegimizin meyvesini alamıyoruz sadece yıprandigimizla kalıyoruz

Aynen canım çok haklısın.Yine de Rabbimden Ümit kesilmez belki de gerçekten bir sorun yoktur sadece zamanını bekliyoruzdur. Psikolojide çok önemli bir etken. Çevremde çok tanıdığım var aşılamalar tüp bebekler hepsi hüsran tam artık kabullenmişken kendiliğinden hamile kalanlar.Biz mi çok takıyoruz acaba olsun derken olumsuz mu etkiliyoruz.

Olabilir belkide canım çünkü bir yakınım vardı her yolu denemelerine rağmen 6 yıldır hamile kalamadi sonra bıraktı tedaviyi kafasından artık tamamen sildi iki ay sonra hamile kaldı bilmiyorum neyin etken olduğunu artık iyi doktorami dusemedik beynimiz mi bize oyun oynuyor bilemedim allah herseye kadir dir muhakkak beyinde östrojen bir madde varmış bu direk kadının doğurganlıgini etkiliyormus sürekli bebek Bebek diye kafamizda kurunca ama işte olmuyor yani yapamıyorum ben şahsen kafamda bitirebilsem keşke ah

Aynen bende öyleyim canım 27 ağustosda aşılama yaptırdım bugün 9. Günüm sürekli netten bakıyorum araştırıyorum kendimi dinliyorum acaba var mı diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. Gelde çıkar kafadan çıkarabilirsen.

Yok canım bende olmuyor ağrı
Ayın kacında olmustun asılama
Beni cok erken yaptılar sanki
Adetimin 10. Gunu asılama oldum ben
Benim de 14 gün sayarsak 10 agustos oluyor test gunum
Regl gunum de 17 agt
12 ağustos Sat 27 ağustos aşılama oldu benim 9. Güne girdim artık. Evet senin erken olmuş sanki normalde test tarihi adetten 1 yada 2 gün önceye denk geliyor ama senin 1 hafta önce ilginç. Vardır doktorunun bir bildiği yumurta takibin yapılmıştır değil mi çatlatma iğnesi olmuşmuydun canım

Ah canım seni en iyi ben anlarım bendede aynı duygu vardı heyecanla ilk asilamamda gün sayıyordum dayanamadim 1 3.gunu test yaptım ilk baş silik çizgi cikmisti hatta anneme gösterdim o kadar sevinmistikki anlatamam sonra baktikki test kirikmis bozukmustu ikinci testi yaptığımda çıkmadı ne kadar ağladım bilmezsin doktoru aradım test yanıltir hasta olmazsan tekrar yap 15.gun demişti ama 16.gun baktım hasta olmuşum nasıl ağladım bir bilsen dünyam başıma yıkıldı o an ölmek bile istedim o iki çizgiyi görebilmek için neler verirdim ama nasip olmadı ikinci asilama sonucu bekliyorum ama gecenki gibi ümitli değilim hayal kırıklığı o kadar kötü bir şey ki anlatamam doktorun net cevap vermemesi beni daha çok çileden çıkardı söylese şu neden den dolayi tutmadı ona yoneltse yaparım doktora sordum nolur doktor hanim bir sebep bulun sebepsiz teşhis beni daha çok yipratiyor diye elimde dosyan var bak kendin sorun bulursan bana söyle dedi normal dedi herseyin bir saati vakti vardır biz allah değiliz biz doktoruz Sende de şükür sorun yok esindede yok artık allaha bırak dedi kafandan atmadigin süre içinde aşılama değil tüp bebek te denesen olmaz dedi ben doktora inanmadim yok ne alaka dedim sitres etkilemez diye düşündüm ikinci aşılama olmadan iğne verdi halbuki ayni toz da iğneler verdi ilk asilamam da çok yumurta gelişmişti bu sefer 1 tane bile gelişme göstermedi doktor çok mu sitres yaptın dedi bende evet ama yumurtayı da etkiler mi dedim tabiki dedi bu tozdan cumartesi gününe kadar tekrar kullan iki gün gel bakayim dedi ben nasıl ağladım tamam dedim cumartesi günde eğer büyüme göstermediyse orada tedaviyi bırakıp geleceğim dedim annem evde sakinlestirdi biraz sonra cumartesi gittim ama hiç büyüdüğüne ümidim yok doktor kontrol etti çok süper bu sefer daha kaliteli bir yumurta var dedi hiç 24 cm kadar buyumemis ti hep 19 da kalmisti ben meryem süresi var onu okuyup gitmistim allah büyük belki tedavimi yarıda kesmemi istemedi çarşamba günü ikinci asilamami oldum perşembe günü tekrar şansı artırmak için tekrar uyguladı o an ağrım çok fazla oldu dedim doktora çok ağrım var digerlerinde olmamisti diye bu çok güzel birşey dedi çatlama zamanına denk gelmis olabilir dedi şu anda bekliyorum geçen ilk asilamadaki ağrılar yok o an ağrım oldu bitti ama benim yine ümidim yok Rabbim biliyor ne kadar istediğimi ona kalmış artık ama elimde olmuyor düşünüyorum bu seferde tutmayacak kesin diye insan bir an düşünmeden edemiyor sabah kalkiyorum acaba tuttumu sonra kendine gel tutmadi diye kendi kendime konusmaya başlıyorum anlatmak istediğim şu sitres herseye etki ediyor

Anlıyorum seni canım gerçekten yaşayan bilir benim ilk aşılamam bundan önce de sadece 1 ay klomen kullandım bakalım ümitliyim ama tabi rabbimin takdiri. Bugün de arkadaşım geldi rüyaları çıkar 2 gün önce rüyasında görmüş hamilemizin daha bi heyecanlandım inşallah rabbim yüzümüze Güler bu sefer

Inşallah hepimizin istediği bu inşallah Rabbim herkese bu Guze duyguyu tattirmayi nasip etsin

Takip yapıldi mi bilmiyorum
Puregon iğne verdi
İğnenin 6. Günü kontrole gttim yine ultrasonla bakıldı
Bir gün daha iğne ol
Snr çatlatma iğneni vur dedi
Evet burda dikkatimi cekti herkesin dediğin gbi denk geliyor tarih

Benim 9. Günüm dayanamadım gittim kan verdim 11 de belli olacak sonuç çatlatma iğnesi 11. Gün oldu geçmiştir artık etkisi adetime 1 hafta var gerçi ama bakalım inşallah sonuç iyi çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…