• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2017 temmuz aşılama yaptıracak olanlarrrrrrrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Temmuz Asilamasi

• Tutanlar

OY: 1 7,1%
  • Tutmayanlar

OY: 4 28,6%
  • Ilk asilamasi olup tutanlar

OY: 0 0,0%
  • Ilk asilamasi olup tutmayanlar

OY: 7 50,0%
  • Batlarina gün sayanlar

OY: 4 28,6%

• Ankete Katılan
    14
dün dayanamadım evde yaptım test :KK70:
Negatif çıktı.
Yarın sabah kan vereceğim sağlık ocağında, yarın günü bakalım ne çıkacak.
canım inşallah kanda hayırlı haberlerini alırız bende negatif göreceğim sanırım

senın test gunun hangi gün
ben de dün evde test yaptım 12 . gunumdu dun ben de negatif gördüm:)
Bugün 13. Günüm aslında ama bende dayanamayıp 4. Gün 5. Gün ve 9. Gün beta hcg yaptırdığım için artık cesaret edemiyorum olsaydı 9. Gün çıkardı diye düşünerek beklemedeyim adetime az kaldı zaten 12 sinde gelmesi lazım canım. Sende sonucu muhakkak yaz çok merak ettim inşallah tutunmuştur bebişin sana.

Bugün 13. Günüm aslında ama bende dayanamayıp 4. Gün 5. Gün ve 9. Gün beta hcg yaptırdığım için artık cesaret edemiyorum olsaydı 9. Gün çıkardı diye düşünerek beklemedeyim adetime az kaldı zaten 12 sinde gelmesi lazım canım. Sende sonucu muhakkak yaz çok merak ettim inşallah tutunmuştur bebişin sana.
sen çok erken yapmıssın testleri:)
evet adet gununu beklem madem
benım adetım 17 sınde az zaman olsa ben de beklerdım ,
olmazsa da üzülme ne yapalım alıstık nasılsa olmsuzluklara :)

inşallah geç döllenmedir ve güzel haberlerini alırız arkadaşım

eğer olumsuz olursa eylülde tekrar aşılamamı deneyeceksin canım
Evet fakültede iki aşılama yaparız sonra tüp bebek e geçeriz dediler.
tüp bebek için eşimin fakülte ürolojiden rapor cıkartması gerekıyormus ve istenılen evraklar var
bunun için kaç ay oncesınden eylül ayına randevu verdiler.

evrakları teslim edince de 5-6 aya anca sıra geliyormuş.

Evet fakültede iki aşılama yaparız sonra tüp bebek e geçeriz dediler.
tüp bebek için eşimin fakülte ürolojiden rapor cıkartması gerekıyormus ve istenılen evraklar var
bunun için kaç ay oncesınden eylül ayına randevu verdiler.

evrakları teslim edince de 5-6 aya anca sıra geliyormuş.
anladım canım bende bir kez daha deneyimmi yoksa tüp bebeğemi geçeyim bilemedim
döllenme işini tıp fakültesinde kendilerimi yapıyorlar özelde mi yaptırıyorlar canım

anladım canım bende bir kez daha deneyimmi yoksa tüp bebeğemi geçeyim bilemedim
döllenme işini tıp fakültesinde kendilerimi yapıyorlar özelde mi yaptırıyorlar canım
BİLEMİYORUM Kİ ONU SORMAK HİÇ AKLIMA GELMEDİ AÇIKCASI
sen bilirsin
tüp tutma ihtimalı daha yuksek ama daha zorlu bir sürec sanırım
senın tutar hem belkı gerek kalmaz:)

senin gittiğin yerde tüp bebek fiyatı ne kadar biliyor musun
fakülte bize ilaçlar haric 1500 tl dedi

BİLEMİYORUM Kİ ONU SORMAK HİÇ AKLIMA GELMEDİ AÇIKCASI
sen bilirsin
tüp tutma ihtimalı daha yuksek ama daha zorlu bir sürec sanırım
senın tutar hem belkı gerek kalmaz:)

senin gittiğin yerde tüp bebek fiyatı ne kadar biliyor musun
fakülte bize ilaçlar haric 1500 tl dedi
canım sizin rapor olacaktır sanırım benim oğlum olunca raporum yok onun için daha pahallı olacaktır bende bu gittiğimde soracağım bakalım nasıl yöntemleri var spermi ben tıp fakültesinde hazırlayacaklar sanıyordum bir gün öncesinde öğrendimki özel labatuvarda olacakmış buda öyle olursa tıp fakültesi yerine özeldemi düşünsek diye kararsız kaldım kendi adıma

Tüpte aşılamadan iki fark var birinci yumurta toplama ve döllenme sonrası tekrar yerleştirme
birde embriyonun kaçıncı gün emriyosu olması önemliymiş 5. gün olması gebelik şansını arttırıyormuş artık onları okuyorum

Birde benim miyon varya bu hali ile tüp bebek yaparmı özel onu bilemiyorum iki kez ameliyat oldum tekrar olmak istemiyorum offf offff

canım sizin rapor olacaktır sanırım benim oğlum olunca raporum yok onun için daha pahallı olacaktır bende bu gittiğimde soracağım bakalım nasıl yöntemleri var spermi ben tıp fakültesinde hazırlayacaklar sanıyordum bir gün öncesinde öğrendimki özel labatuvarda olacakmış buda öyle olursa tıp fakültesi yerine özeldemi düşünsek diye kararsız kaldım kendi adıma
aa evet doğru bizim raporlu olacak
hiç cocuk olmayınca rapor oluyor
bilemedim ki ben de şimdi

Kızlar ya beni şeytan dürtmeye başladı test yapsam mı acaba. Olsaydı 9. Gün çıkmazmıydı 4 günde değişir mi sizce. Beklesem mi yapsam mı acaba bi akıl verin bana. Belim aşılamanın ikinci gününden itibaren ağrıyor 2 gündür göğüslerim şişti kaşığımda ağrıyor acaba adet belirtisi midir. Off kafamda deli sorular

Merhaba hanımlar sanırım bugun ilk kan testin ben vereceğim. Eşim 4-5 gibi gideriz dedi
İşlerinden dolayı. Bakalım hayırlısı ne ise o olsun. Bugun aşılamamın 13.günü

Back
X